I wish my reality was a boring dream and my dreams were my reality

Två månader sedan jag skrev något, och det har inte hänt ett skit haha. En anledning till varför jag inte skrivit om jag ska vara ärlig. Har funderat på vad fan meningen med att leva är, inte meningen med livet som i vad man ska göra med det utan varför det överhuvudtaget finns. Allt är bara så jobbigt och känns så meningslöst, kan man hitta något som får livet att kännas viktigt? Värt att leva liksom? Nog bäst att jag undvikit att skriva ett tag annars hade det blivit mycket sånt, för det har bara varit såna tankar, jag minns inte ens vad jag har gjort... Men nu har stormen lugnat sig. Har ju så mycket på gång, ska easytona min rumpa, få helt nya glasögon, börja på körkortet och klippa mig och slinga håret. ojoj

Så! haha, fick kolla statusuppdateringar på facebook. haha! Helt döda månader har det inte varit ändå, vilket jag trodde. Har för tusan haft förfest här och utgång i stan en kväll och gått på två rekryteringsträffar som jag aldrig ska gå på igen. Har blivit utgång i Helsingborg också och dansat tills svetten runnit! :) Något mer kul? Jofan! Var på båten (Prins Bernhard) i Malmö och lånade min brors lägenhet och hade en jobbig resa hem dagen efter. Det var jättekul! Träffade gamla både klasskamrater och okamrater. Sen har jag inte haft en helg ledig efter det... Jobbet på baren i Helsingör har dragit igång nu igen, missade Kevins tjugoårsfest och snart är sommaren här på riktigt så man får väl börja planera så man kan bli ledig och gå ut någon helg och inte missa någonting igen (tre veckor innan måste man be om ledighet om någon undrar).  
    I sommar vill jag ha tid att sola, ha roligt och hitta på saker. Ska jag ta ut semester? Ska resa i två veckor så jag börjar bli lite tveksam hur det ska gå, det blir ju min semester. Får jag längre? Men klockan fem är väl inte för sent att gå till stranden en liten stund eller grilla eller spela brännboll? Så länge man pallar? Måste ju finnas fler som jobbar! Jag vill bara ha en bra sommar. Bästa tiden av året för fan och man vill ju inte sitta och känna igen sig i over 'for it started :)

Nu ska jag städa mitt rum innan bror min kommer på påskbesök och sen ska jag duscha och fixa mig inför ikväll. Hoppas många stannar hemma såhär under påsken, lönen har ju inte kommit i Danmark än. Så snälla stanna hemma!!

RSS 2.0