sway my way (american pie s.t)

Jag överlevde med nöd och näppe efter 2 chipspåsar, ett paket knäckebröd, lite frukt och 4,5 filmer och två avsnitt PH. Lite hyper när man väl får prata med någon efter att ha varit tyst och lugn en hel dag, vilket resulterade i att jag somnade klockan 08.00. Vaknade ett sån tur är, och nu har jag inte tid att sitta här mer eftersom matchen har börjat! Go Arsenal.
och förlåt för igår och att allt blev så fel men ändå inte..

rendezvous @ my place

Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all.

Ska försöka skriva något vettigt, lite svårt med frusna händer, men ska försöka just på grund av att jag är uttråkad, jätteuttråkad. Joy sover hos pappa, Natalie jobbar och kommer hem klockan sex imorgon, och mamma är ute och festar vilket betyder att hon kommer hem vid tidigast 3-4 om jag har tur. Jag blir galen, vill inte vara ensam :( jag fryser... och är hungrig.. och sugen på choklad. Har inte fått min dagliga dos, buhu. Men City Gross har fortfarande öppet, om man ska ta sig en tur ner där? Får kanske bli lite dansk is, så jag får en dejt med Mr GB. 
Rendezvous at my place tonight.


L to the e to the d to the i to the G!

Ledig torsdag. Inget att skryta om, vilket jag inte gör, men det är fan härligt. Igår, eller idag rättare sagt, snöade det vilket gör mig glad. Fast inte när man ska försöka cykla hem i vädret och Janus vinglar i motvinden och halkar på den hala asfalten.
På tal om Janus är jag så illa tvungen att berätta om idag i matsalen. Efter jag och Weich var färdiga gick jag ner och satte mig med Janus, Jonte och Pontus och snackade lite. Då visar Janus ett megahäftigt trick, han kan ta in ris genom näsan och sedan spotta ut det genom munnen! Vilket var jävligt roligt. Så jag undrade om han fick in större saker, och sprang bort och hämtade det största majskorn jag kunde hitta, och vet ni vad? Det fungerade! Hahaha, men vilken normal person gör så i en skolmatsal? :D Roligt var det i alla fall.

Och dagen innan idag, eller igår, eller alltså i tisdags, så cyklade jag hem med Janus och Jonte och det var den mest annorlunda och roliga konversationen jag någonsin har varit med om:
- din mamma krattar ner döda människor i marken
- din mamma torkar gamlingar i röven
- din mamma luktar lik, till och med hennes fåtölj och hennes mat smakar lik
- din mamma luktar bajs, hennes mat är som diarre

Och allt för de inte kunde komma överens om vems mamma som lagar godast mat? Well, det var roligare i stunden än vad det låter här kanske. Var tvungen att skriva ner det, för annars kommer jag bara att glömma det :p


Idag har varit skönt. Snabb tur på skolan sen hem och kolla på film med Joy och Pierre hela kvällen. Mysigt mysigt. Och nu sitter jag här och funderar på att lägga mig i sängen eftersom ryggen värker... Förmodligen fungerar Skånetrafiken imorgon trots att det har fallit mer än fyra snöflingor så min syster kan komma hem och vi kan simma!
Nu ska jag lägga mig på tvären i min underbara stora säng, ett köp jag inte ångrar. Ibland är det bra att vara liten.


Kashmir-iiih ledig torsdag!

Sitter i skolan nu, det har gått en timme och jag bara skriver och skriver och läser och läser men verkar inte komma någonstans. Hru skumt är inte det? Men eftersom vi ska ha TRE timmar samhäll idag, så hinner jag säkert att bli färdig med att lösa Kashmirkonflikten. Oavsett vad så måste jag bli det idag, så har inte så mycket att välja mellan. Höhö.
Och nu är första timmen avklarad, dags för en liten bensträckare! Och tre timmar samhäll är helt okej för en LEDIG TORSDAG, yes! Oh vad gött. Yes yes yes. Men varför denna torsdagen? Nästa hade varit så mycket bättre...


what to do, what to do?

oboymacka och nagellack

Tur att Joy kom hem idag, annars hade jag varit ensam hemma de kommande dagarna, och det hade jag aldrig överlevt. nej usch, tur att hon är hemma. Så dagen har spenderats med Joysan i köket, där jag skulle plugga NK tills imorgon eftersom jag inte har gjort ett piss. Men det resulterade i skitsnack, trams, flams, sång på hög nivå, tedrickning, kiwiätande, facebook, youtube, dans, moonwalking, skrattattacker och annat fjöntande.
 

Megahärligt, och det behövdes. Speciellt Stich och grodan, vår kind of humor.
Lite MSN blev det också, vilket gjorde min kväll ännu bättre. Så ge mig nästa vecka nu!
Men ja, får göra min NK imorgon istället haha! Eller lära mig det i alla fall. Det kan ju inte gå sämre än vad matten gjorde idag. Jag skyller på min dygning och att händerna frös så fingrarna gjorde ont. Det är jättekallt i aulan, så kallt att det borde vara olagligt. Kunde lika gärna ha haft provet ute istället liksom.

Nej nu vill mamma ha datorn, och jag borde bege mig in på rummet och sängen. Fast jag vill inte lämna köket med mamma som testar ett nytt nagellack och mina deliciösa rostemackor med oboy. Ja, oboy. Behöver man choklad behöver man, så var fan är min nutella?


fortfarande söndag... men fyfan.

fyfaaaaaaaaaan... vad jag har varit duktig ikväll! Räknat hela planeringen på matten. Började klockan 17.30 och har nästan precis lämnat köksbordet. Sick, sick säger jag bara! Det är matte 6 timmar i sträck, och nu har jag så ont i huvud, nacke och finger att jag inte vet om jag kommer kunna skriva imorgon. Fast det kommer jag göra, såklart. Får hoppas att det går lika smidigt imorgon som det har gjort ikväll, och att det inte kommer några bråk, eller inte så många (a) Nu slutar jag tjata om matte och ska bara sitta och njuta av ingenting med sällskap av min spotifyspellista :)

I'm only gonna break break ya break break ya heart...


Sunday always comes too late

usch usch usch, vad denna helgen har gått snabbt. Redan söndag, vilket innebär att jag har slösat bort en helg på att kolla film, äta godis, äta hamburgare, äta pizza och sitta vid datorn och spela både musik och spel. Satt länge igår och skrev på min samhäll och letade musik som en galning, vilket har lett till att jag ligger i min säng och skriver detta just nu. Mamma var snäll och lånade ut den bärbara, för min rygg värker något otroligt :(
Och idag är en hemsk dag, eftersom vi har matte prov imorgon som jag måste plugga till och naturkunskapsprov på tisdag, och jag har noll koll på allting där, jag skojar inte. Vet vad det handlar om, men ja...

Trött är jag också, sockerkickar och tankar har hållt mig uppe, samt nattliga konversationer. Just nu är jag jävligt förvirrad angående i princip nästan allting, men det löser sig säkert. Och nu måste jag gå och nörda mig och äta lite frukost. Låt nu dagen gå snabbt för jag vill såå gärna till skolan!

Och en av de bästa låtarna som har gjorts: the best of me. Nostalgi till max men dock motsatsen också? Nej men, hejdå.

it's friday, I'm in love!

Okej, vad är det med alla idag? Inklusive mig, haha. Är det allmänna störd-dagen? För jag tycker att alla har varit en aning störda idag, och jag gillar det! Både i skolan och på attackerna på facebook precis, det gjorde min kväll och har fått tre timmar att flyga förbi. Helt sjukt vad tiden går fort framför datorn, speciellt när man har roligt.
Ville mest säga att jag är sjukt glad över att det är helg, även om jag börjar igen på måndag med prov.. Fast det är i matte, och så länge miniräknaren inte bråkar med mig ska det säkert gå bra, ekvationer är faktiskt inte så himla svårt.

Lämnade iPoden hemma idag, till stor del på grund av att batteriet är urladdat, men den stannade ändå hemma i alla fall. Det är det viktiga. Jag har ju ändå fortfarande kvar mina trogna vänner huvudvärk och trötter <3
Haft ont i magen efter kilot godis jag stoppade i mig igår, så idag blir det lugnt med ordentlig mat. På tal om mat så kurrar magen, så får gå och se vad vi hittar i köket :)

Godismonster

Okej... Blogga, facebooka, äta godis och chatta på msn är det sista jag borde göra just nu. Jag har fortfarande inte skrivit något annat än det absoluta läget på geografin, och jag förstår fortfarande ingenting. Helvete. Battis kom på besök innan, och då blev det ännu mindre nyttigt gjort. Blev Hemmakväll och 1,5 kg godis och film, och nu sitter jag och småtuggar fortfarande några timmar senare. Jag har ont i magen, som jag fick redan efter 1liter apelsinjuice och nära på 1kg godis. Svullen och kniper :(
Candy - no good.
 Och jag är trött för en gångs skull, mer än vanligt, och så kan jag inte sova! Ska jag svälja min perfektionism och stolthet och erkänna att jag inte förstår någonting och inte har gjort läxan (som vi har haft en vecka på oss att göra)? Får jag nog göra, om ingen snällängel vill hjälpa mig på lunchrasten såklart.

Nu orkar jag inte skriva mer här, det är mycket roligare på msn.
Och så som det ser ut nu, så kommer det att bli en lång natt. Natti natti på er.

& just det, Joy överraskade oss med systemkameran.
   

Snabbdate

Something happened that changed my mood, för nu är jag jätteglad! Och det känns som att det kommer att hålla i sig även om jag känner att en annan känsla försöker ta över. Får självklart tacka Gäsper och Hugvin som kommer och hämtar upp en ur ingenting och bjuder på Burger King, så ska en tjej behandlas - hamburgare, pommes och dippa! En tjej som mig i alla fall. Precis vad jag behövde. Så nu är jag mätt i magen och Bruce sjunger för fulla muggar i mitt öra och jag tror jag ska upp och prata lite med mamma eftersom vi knappt pratar längre sedan hon fick sin bärbara dator, sorgligt men sant haha!
Det var allt för idag, och vi får se hur kvällen fortsätter och slutar. 
Den är ju fortfarande ung. 
Jag får hålla mig stark.
Ensam är stark?

something I hate....

Ofta att man efter två, nästan tre, år tänker efter hur liten jag "egentligen är". Vilket inte diskuterades tyst heller, tack så mycket kära kamrater. Men en oompa loompa? Det tar priset av allt jag har blivit kallat för haha! Sen kommer man hem, fryser som en idiot och tar på sig täcket och mössan åker på igen. Skulle bara värma mig lite i sängen och råkade slumra till (SJUKT skönt och det behövdes!) med hörlurarna i örat och mössan på. Sen säger mamma att jag liknar en smurf när hon kom hem, vilket jag gillar mycket mer än en oompa loompa. För smurfar är i alla fall söta!
Så nu har vi två nya benämningar på mig förutom Grön Gollum, Ooompa loompa och Smurfen.

 


Premenstruellt syndrom, PMS, är ett samlingsbegrepp för olika typer av fysiska och/eller psykiska besvär under förstadiet till menstruationen. PMS-besvären är mest uttalade 3 – 10 dagar före mens men många kvinnor kan även ha uttalade besvär vid ägglossning. Det är ofta de psykiska symptomen som dominerar vid PMS. Stämningsläget förändras i riktning mot nedstämdhet och kvinnan blir känslomässigt instabil. Det gäller allt mellan "att känna sig olycklig" (vara dysforisk) till verklig depression. Däremellan ligger tendens att bli irriterad, intolerant, orolig, grälsjuk och aggressiv.
SÅ FÖRLÅT MIG DÅ. Nej men, förlåt. På riktigt.

Jag tror jag har anledningen nu till varför jag är såhär, och förhoppningsvis går det över snart. Jag hatar att vara sur, jag kan inte vara sur. Det är inte jag. Jag har blivit något jag föraktar, en sur jävel. Jag hatar det. Och enda boten till att jag känner mig nere efter att alla blivit sura och bråkat med mig och inte vill prata med mig är att ha musik i örat, vilket jag har haft sedan 7 imorse, så jag har varit i min egna värld och mina öron ömmar ärligt talat. Men det är nog värt det. Nu väntar jag bara på att det kan försvinna så jag känner glädje för att ha ½poäng fel på historiaprovet. Förstår bara inte varför det blir MVG- alltid, varför det jävla minustecknet? Dock bättre än VG++, när man ligger 1 poäng under gränsen. Sluta med alla jävla ++ och - för fan.


Justdet, att dämpa chokladbehovet med frukt, vatten eller dylikt, går INTE. Tro mig, jag kände det igår kväll och hela natten.


Det finns verkligen inget äckligare

Fint att börja dagen med svenska klockan 8 efter att ha dygnat (med väldigt trevligt sällskap dock) och få en tjock jefla bok av Vilhelm Moberg att läsa (Utvandrarna OCH Invandrarna!) samtidigt som jag läser en tjock jefla historisk roman. Hur mycket stimulans tror lärarna att min lilla hjärna klarar? Sån tur är gick brandlarmet (igen ja!) och jag fick frysa lite. Men hellre det än svenska. Idag var jag helt enkelt för trött för att göra något överhuvudtaget. Samhällen blev att sjunga med Pfeiffer och Janus och som jag skrev i rubriken: nej, det finns verkligen inget äckligare än att behöva tömma den jävla lådan med pantflaskor, jag skojar inte. Fan att vi inte fotade våra handskar efteråt, det såg ut som brunt kletigt och tjockt snor över hela handen. Weich fick klökningar, hahaha! Men jag förstår henne, vad i helvete slänger folket i den? Sån tur är körde Selleri oss till Kvantum så vi slapp i alla fall frysa häckarna av oss, och det var en (som weich säger) nära döden upplevelse. Hahaha, går inte in på det mer, men det var lite halt, så ta det lugnt i svängarna när ni är ute och kör gott folk! Men det avslutades med kaka och lunch på la scuola, klagar inte. Hahahaha just det! När vi skulle in i matsalen så är det för er som inte vet en glasvägg, så brukar en kompis, Max, alltid sitta där. Så såg jag honom idag, trodde jag, och gjorde den fulaste grimasen ever! Den killen och hans kompisar måste tycka jag är störd, seriöst. Fan vad pinsamt! Men det roliga är att Max faktiskt satt bakom honom, men det såg jag ju inte förrän jag kommit in i matsalen.
Sen hände inget annat än hjärnstudier och projektarbetesnack och nu sitter jag hemma och vill bara sova! Men det känns inte lönt, klockan är snart sju.. Borde kanske starta lite snabbare låtar och få tillbaka energin och humöret, fast jag är inte alls på humör för det. Bättre med zzyzx Rd.


 


You don't know anything about me anymore.


since when?

sen när slutade vi säga hej?
när blev vi som främlingar för varandra?
varför är det såhär?
sen när?
säg mig...
när?

It's a beautiful day! - 18/1

Idag är det måndag, och jag har varit ledig från skolan vilket har varit underbart skönt. Jag har inte gjort ett piss av det jag egentligen skulle ha gjort, men det gör verkligen ingenting. Jag har spelat sommarlåtar på högsta volym och hoppat runt som en cpskadad groda i lägenheten med ett stort leende på läpparna. Spring i benen i kvadrat och jag är fortfarande sjukt rastlös, haha. Fast jag sitter fastklistrad i soffan nu eftersom det är Paradise Hotel för sjutton gubbar!
Liten sammanfattning av dagarna som har gått: Varit hos pappa och Mia och ätit underbar middag och hade en helt underbar dag där!, Har varit i skolan...suck men ändå, En skoj runda ute i kylan och åkte skridskor med Tim. Ätit god mat med Lisa, Eva och familjen (fast de tillhör familjen så kan lika gärna säga med familjen bara) idag.  Sen så... Vad mer? Ah, jag har så dåligt minne att jag blir tokig. Sen finns det andra saker som jag inte kan skriva om hur mycket mina fingrar än vill trycka på tagenterna och bilda meningar som förklarar allting så jag får det ur mig, men vissa tankar och saker måste man tränga in i huvudet, sätta på kedjorna och tvinga tankarna att sitta i skamvrån längst in i hjärnan någonstans. Med lite tur kanske tankarna försvinner och man blir en blind idiot, förhoppningsvis då ju. Men tur har jag inte, tyvärr.
MEN, lyckan i olyckan finns! Det finns verkligen. Idag är en sådan dag. Det är en underbar känsla. Jag kan inte beskriva den. Musik är det bästa som har hänt mig. inget är bättre. Och jag hade panik att det bara är måndag eftersom jag verkligen vill ut, ingen som kan fixa lite partyparty så man kan få dansa lite? Eller andra festgrejer?




1. Tim ramlade klantigare än Bambi och det var så jävla kul hahaha, (förlåt)
2. Fatta att denna katten, Ceasar, fick plats i min handflata för någon månad sedan.
3. Ser kanske inte så gott ut, men min mobilkamera gör allt gult och äckligt. Det är spenat, potatis, champinjoner, ägg och bacon. Bacon is good for me, och gud ja, det var gott! Efterrätt blev kladdig kladdkaka, finns det något bättre? förutom morotskaka? Nej, menar ju det.

Det var allt för ikväll, och jag hoppas att veckan går snabbt, problemfritt och att mitt humör håller i sig! Ett saftigt äpple (jag som alltid brukade äta ett varje dag :(), lite vindruvor och honungsmelon hade inte suttit fel just nu alltså. Eller en hamburgare. Nej. Frukt. Ja frukt!

Nu slutar jag skriva, godnatt lovers.

Onsdagen den 13 januari

Inget brandlarm idag förvånansvärt, och en helt okej dag faktiskt med två lektioner så jag klagar inte. Var dock på skolan 20 minuter innan vi började vilket stör mig eftersom jag kunde sovit de tjugo minuterna eller sluppit stressa. Joy sa att det var skithalt ute när hon stack, så jag tänkte vara försiktig och räkna med att det skulle ta typ 20 minuter att cykla, det tog 10 och jag cyklade ändå jävligt långsamt. Drygt att bara vänta.
Efter skolan kom Pfeiffer, Jonte och Janus på besök tills Dennis buss skulle gå. Sen gick vi 3 ner till Maddes och träffade på Elin, Fred, Nerme m.f vilket var väldigt trevligt! Käkade gott och snackade skit i 1,5 timmar innan vi gick, och så duschar jag och får reda på att Emil inte kommer :( och Kevin sa att han skulle komma klockan åtta, får se om han håller vad han säger då ;) Höhö.
Nej nu är Housereklamen slut! Måste gå, och missa inte Uppdrag Granskning klockan åtta, det kommer er samhällslärare gilla att ni kollar på varje vecka...

it changes when the sun goes down

Försvinn! Försvinn, försvinn, försvinn!
Varför vill ni inte försvinna?
Jävla tankar, jag orkar inte längre.
Och ni, hemska drömmar.
Jag kan inte sova om nätterna.
Jag kan inte koncentrera mig på något.
Förhoppningsvis tar plugget över mina tankar,
annars vet jag inte vad jag gör.
Jag vill bara kunna sova igen.
and they said it changes when the sun goes down...



Brandlarm 2 gånger på två dagar i skolan, skickligt. Det är Gullstrand det.

År 1 År 2 År 3

Vad passar mig bäst?


Dagens mobbning

måndagen den 11 januari 2010

ENLIGT ANNA OCH JULIA ÄR JAG EN G.G =  GRÖN GOLLUM

TACK SÅ MYCKET!


151 dagar kvar...

Fyfan vad jobbigt det var att cykla till skolan idag! Inte för att det var kallt och halv åtta på morgonen, utan för att min växel på cykeln har fryst fast på ettan! Jag trodde först att kedjan hade hoppat av eftersom jag alltid cyklar på hög växel, och jag trampade som en galning för att få fart haha. Usch vad jobbigt, och halt så in i! :b jag räknade tyvärr inte så många "oh" och "ah" det blev under resans gång, men några blev det. Får vara försiktigare imorgon haha!

Matten gick sådär, glömt typ allt och jag är körd om det kommer bråk på provet. Jag hatar bråk. Någon som kan hjälpa mig med matten kanske? I'm so screwed. Det enda positiva med matte just nu är att provet blev framflyttat :) sen betygssnack x2 och slut. Meningsfull dag? yes indeed...

Nu måste jag skriva ihop något på min samhäll eftersom vi ska visa vad vi har gjort imorgon, och den som inte har gjort något blir icke godkänd, iih! Så skriver ner något fort och sen får jag gå ut och gå en runda med syrran.

Förresten! Endast 151 dagar kvar till studenten nu! ;D

10 december, skola imorgon...

Fyfaaan vad jag är trött, och äckligt nog syns det också. Om inte spegeln luras? Inte? Tusan... Ställde klockan idag, och ska inte sova förrän det är dags ikväll. Så nu har jag gått upp när jag egentligen går och lägger mig, lovens ideliga resultat.. Och jag vill inte ha 2 prov, en inlämning och en redovisning, åh! Haha, har inte gjort ett skit av det jag skulle gjort nu på lovet. Inte för jag inte kommer hinna om jag stressar som en gris, men det hade underlättat att i alla fall ha gjort lite på lovet.

Nog om skolan. Hade höga förväntningar av Paranormal activity, så när Kevin kom inploppande i fredags startade jag den - kl 4. Skrämde upp mig själv, som alltid, men nu i efterhand så var den inte så jävla läskig :p Visst, det var inte ingenting, men ändå. Frågar man Kevin var jag inte rädd aalls :) Steg sen upp när solen gick ner, så jag fick inte en enda glimt av solskenet igår, illa! Gick ut dock, hela vägen till City Gross! Sen satt jag och sprättade, pysslade m.m. med min klänning i timmar, och den blir nog bra faktiskt, G i syslöjd så varför skulle det inte ? ;)

Idag.... får vi se vad som händer. Nu ska jag i alla fall äta frulle och farma!
ciao, bacio e arrivederci!



"Väntar du på någon eller vill du bli min?"
"Vad svarar man på sånt?"
"Man svarar nog ingenting"
"Det finns inga mål, men det finns sätt att ta sig dit.  Vill inte komma nånstans, vill bara ta mig lite längre än hit"
typ wIgtwa.


It ends tonight

All these thoughts locked inside
Now you're the first to know:

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight won't make this right
It's too late to fight
It ends tonight,
It ends


mackedonkan <3

Idag har jag varit sjukt nyttig, om man jämför med resten av lovet i alla fall. Var uppe klockan elva och gick en lång runda ute i 1,5h - fråga mig inte varför. Frös som ett svin och skorna läckte in. Sen hem, äta och datorn och sen ut igen med syster efter ett väldigt snabbt besök av Kevin. Vi gick heela vägen till Mc Donald´s :)
Sen hem igen och här är jag nu en halvtimme senare och i vilken sekund som helst droppar kusin Sarah in så jag ska inte sitta här och vara tråkig.
Det är allt som har hänt idag. Hittills.
Och jag önskar jag hade hund...
Det var allt, hej.

Hamburgare, pommes och annat skräp... <3



20100106

Känner verkligen för att bara skriva av mig, men samtidigt har jag ingenting att skriva. Seriöst, haha. Jag har inte gjort ett skit nu dessa dagarna. Bara sovit, kollat på Starwars och några andra filmer som gått på TV och ätit en massa. Jag borde ta tag i mitt plugg, eftersom jag ska läsa ut en tjock jäkla "historisk bok", göra klar en samhällinlämning, plugga till historiaprov vi har när vi börjar (jag har glömt exakt allt) och få in matten igen eftersom vi har prov snart! och jag orkar verkligen inte... Längtar tills jag börjar jobba, då går man på jobbet och kommer hem utan att ta med sig jobbet hem. Det tar liksom slut klockan fyra, eller vilken tid man nu kommer att sluta. Förhoppningsvis. Och man får pengar för sitt arbete.
Yes, jag längtar.

Sen ångrar jag att jag lät min blogg bli officiell, nu måste jag ju seriöst tänka på vad jag skriver. Varför tänkte jag inte på det? Ah... sån tur är är det inte så många som läser, det är ju inte direkt som att skriva på bdb och sen lysa orange på allas datorer, eller hamna på startsidan på facebook. Och det är skönt. Jag vet att jag har en tendens att skriva mycket och det är därför folk inte brukar orka läsa vad jag skriver? Men det är väl bra. Och det var nog allt jag kommer på att skriva för ikväll. Nu ska jag lägga mig i sängen och starta en film.

För tillfället är jag alldeles rödflammig på kroppen, råkade duscha liite för varmt. Så nu fryser jag som en apa. Funderar på att ordna ihop lite varm choklad med 80" Stroh, megagott! Då blir jag nog varm i kroppen :)
Funderar även på att stänga av mobilen,
för jag börjar känna mig dum.
Och jag vill inte vara dum.
Det är det sista jag vill.
Is this the thanks I get, Starlight?                                                                                                                  


Sista lediga veckan

Idag slog det mig att det är min sista lediga vecka innan helvetet börjar igen :( Dock med lite skönare schema denna terminen, eller under hela gymnasiet rättare sagt. Och kaanske med en liten ändring på vår samhällslektion på torsdagen, kanske blir det ingen lektion alls den dagen =)


Nu har jag precis kommit hem från pappa, blev en heldag där med middag, wii, skräckfilm (dock bara med mia eftersom pappa inte vågar och kollade på transformers 2 istället) och skitsnack. Jag måste verkligen börja åka ut där mer, tycker verkligen om att vara där om jag ska vara helt ärlig.. när inte ungarna bråkar.. så mycket. På väg ut lämnade vi Kevin som har sovit här inatt, igen, haha. På lördagsnatten ringer fyllesvinet mig klockan 4, och sen när vi vaknade blev det Rio, Nileskog och sen Olivers, och senare äggmacka. Absolut inget fel med det!

Hade jag inte somnat i soffan hos pappa som jag svor att jag inte skulle, så skulle jag lagt mig tidigt idag så jag orkar med imorgon. Ska åka med till Lund KLOCKAN 06.30 eftersom Natta ska opereras imorgon. Det kommer bli kallt.. Det kommer bli länge.. Men jag hoppas det går bra i alla fall!
Nu måste jag leava och varför tänker jag verkligen inte berätta.

2.. nej 3 januari

Dagarna sedan nyår, okej det har bara varit två men ändå, har varit sjukt dryga. Haha, inte gjort ett piss förutom att vakna sent, äta, äta, äta, sitta vid datorn och glo på film. Och nej, jag klagar inte, bara lite.

Idag fyller Mullsjö år :D Minns han födelsedag förra året som igår, ännu ett bevis på att tiden har gått sjukt fort! Nitton, vilken jävla lyx. Och nu är det exakt TRE år sedan vi träffades! Saknar den killen sjukt mycket, att bara umgås, göra cpsaker och hans härliga humor. Familjen saknar honom också, haha. Bara det inte är Burger Kingavslutet som skrämt bort honom :( haha, ingen förstår förutom vi typ :D
Nej nu måste jag stänga av datorn eftersom jag ligger sjukt obekvämt och varmt - eller stekigt - här i sängen, så tjatjaa alla bloggare! toodles! höhö, nej skojade verkligen där. Men Godnatt.

GRATTIS LINUS "MULLSJÖ" KARLSTRÖM

This is out of control

http://www.youtube.com/watch?v=ZRRegWQbJRM

På repeat hela dagen.

=)


1 januari 2010

Känns bra att ha börjat på ett nytt år, några saker är annorlunda än förra året och vi får se hur det går med dem. Nu ska jag bara komma ihåg att säga 2010 och inte 2009 också, hade problem med det förra året. Ett "löfte" har jag, fast inte på riktigt. Tror inte på det här med löften, man måste inte göra saker till en sån stor grej som ett löfte, varför inte bara bestämma sig för något och sen bara göra det. Låter så allvarligt med ett löfte. Så jag har bestämt mig för en sak, så säger vi :)
   Gårdagen (ignorera att klockan är över tolv) blev faktiskt bra ändå. Först verkade det som att det blev en hemmakväll med mamma, sen ut med syster och sen det och sen kanske det men det blev det. Några saker jag inte riktigt förstår mig på bara, men man kan inte förstå allt här i världen sån tur är så jag tänker inte tänka mer på det. Nu är jag trött, eftersom jag endast har sovit från 5-12 inatt och inte mycket nätterna innan dess och dessutom varit ute på en lång jogging/raskgångsrunda i kylan tidigare.
   Nu blir det på med en film och äta fil + banan + kanel som är lika med gott i kvadrat.

Låt nu tiden gå fort som den har gjort så många gånger förr så att jag får min sommar och får min student och får MIN dag! Hoppas någon följer med ut då, även om det är på en måndag - det är ju faktiskt sommarlov!
På tal om det så gå in på:  http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=jun&d=14&h=0&mi=0&t=F-6f55delsedag&yn=Kim&c=pi&mc=3 och håll koll :)


Puss och Godnatt.
zsa zsa zsu

                                         

Nyår -09

Förlåt mamma, förlåt Natalie.
Men kan jag förlåta mig själv?

RSS 2.0