sunshine in the rain

Och jag har visst glömt att visa en rolig bild från när jag kom hem från Sicilien i somras :D
(och här har jag ändå fjällat... haha!)

baby, I thought you'd always be mine..

Ramlade gjorde han väl inte riktigt när han kom hem klockan fyra men rund under fötterna var han. Somnade direkt så det gjorde ingenting iofs.. Lördagen gick snabbt och sen kom söndagen: Diskade. Tvättade. Handlade. Lagade mat. Plockade undan lite. Gick en runda. En väldigt huslig dag som jag är nöjd med. Såg det nya Scrubs, det sög. Hur kan man gå från "the real thing" till något sådant? Hrmm.. kollade på mer TV sen och spelade ett tag innan jag somnade och sen var dagen slut.

Idag har varit en seg dag med regn vilket passar min sinnesstämning bra.. jävla magen håller på och huvudet. Men inte har någon liten blå Iprengubbe kommit och räddat denna kvinnan i nöd inte! Så jag har suttit i fåtöljen framför tv:n och sett på stackars femåringar i skönhetstävlingar och blivit skrämd av hemsökta hus. En man var även och besökte Karibien där han testade olika maträtter, "Bizarre food" hette programmet. Det lät verkligen jättebra när jag ska till Karibien två veckor i sommar. Haha! Fast Trinidad ska vi nog inte till... men ändå. Hittade något roligt på tv iaf, MTV hade en rewindstund där gamla sköna klassiker kom och det var längesedan jag såg will smith i en musikvideo. Justin Bieber(så heter han väl?)s låt Baby är inte så himla dålig. Gullig video. Fast jag gillar inte honom ändå. Nu ska jag snabbt gå och förbereda inför middagen imorgon medan mamma är hemma så jag inte missar något för det hade varit tråkigt. Bråttom bråttom eftersom jag måste hinna bädda ner mig, knappa in kanal fem och vara redo till klockan nio när CSI börjar och sen blir det klockrena Pensionärsjävlar! :D Topp tio program det! Ljuvligt.




for the first time

Jahapp.. Redan åtta. Jag som loggade in på blogg.se redan klockan sju, haha. Fastnade lite i tvn och i musik och på facebook. Say yes to the dress är verkligen intressant just nu - för det finns ju ingenting annat att göra! Ingen är hemma förutom två jävligt osociala katter som sover någonstans och folket är ute och festar. Fast vart är de annars, det är ju helg. Till och med Anton är ute. Ja, Anton! haha. Hoppas han inte väcker alla när han förmodligen ramlar in genom dörren inatt.

Så med ingenting annat att göra än att se CSI NY eftersom klockan nu är halv nio kan jag lika gärna skriva här! :) jobbade hos pappa måndag och tisdag (bilderna visar en heldag med pappa i Arlöv, mitt blåmärke och ett problem vi har med skiftande färger på samma plåt och bästa stället i Arlöv där man kan handla Dallasburgare!) och sen var det första dagen i Helsingör i onsdags... Om det gick bra? Kan ju säga som såhär: alla kan inte vara perfekta första dagen, men sen vet jag inte var de satte gränsen heller. Men så jävla illa kan det inte ha varit :P Första beställningen jag tog förstod jag absolut iiingenting, niente, nada! Men sen gick det bra när jag tog hand om de svenska gästerna, om jag sen någonsin kommer att förstå de danska vet jag inte. Och det är jävligt synd eftersom det hade varit grymt kul att jobba där, fast stället borde ligga i Sverige! (eller Italien...) Nu finns det inte mycket att göra under denna tiden av året så har inte jobbat sedan i onsdags och ska inte jobba (där) förrän fredag natt. Då blir det ingen servering av mat, bara sprit! Så det ska säkert gå bättre :) 



Var inte ute alls igår, lämnade lägenheten två gånger och det var när jag satte två påsar utanför dörren (!!)... Så idag gick jag faktiskt ut en runda i SNÖN! Yesbox, snö! Och jag tog med mig mitt väldigt praktiska genomskinliga paraply. Sjukt nice :) Snön lade sig lite över gräset och taken och jag tog en runda inom affären också så nu sitter jag och dricker pepparkaksfil och julmust och har lite julkänsla faktiskt :) har inget mer att skriva nu för jag är fast i criminal minds och klockan har passerat nio med en kvart så nu säger jag hejdå!


things are looking up, oh finally

Blev lugnt i Arlöv förutom ett flertal tunga lyft men det blev ingen betong i ögon, mun och hår och överallt! Och det är jag glad för. Fredagen gick snabbt som fan och den var sjukt härlig. Var ensam (alltså utan någon medarbetare) så pluggade in lurarna i öronen och sen var det bara till att köra på. Gjorde sjukt mycket så de andra på bygget reagerade och senare sa att jag är snabb som tusan och skitduktig :) Kändes micket bra, bara lite kvar nu som ska bli färdigt på måndag. På tisdag är det tillbaka till Alröööv och sen på onsdag BÖRJAR JAG MITT NYA JOBB! Visste ni inte va? Blev tillfrågad i torsdags om jag ville komma in på intervju, och det gjorde jag imorse. Det gick snabbt och smärtfritt och så börjar jag på onsdag :D Det firade jag och Anton med lite tända ljus, underbart goda hamburgare och hade en jungfrudrickning ur mina vinglas :)

 
Dagarna annars har verkligen varit jobb, hem, duscha, sova och utan något roligt att skriva i bloggen och sen samma sak nästa dag och nästa dag. Förutom idag då. Träffade Mullsjö på vägen hem och jag vet inte vad som är bäst, ett jobb eller att träffa Mullis? Hmmnja, ganska lika! Pratade lite allt möjligt på bussturen hem och när jag hoppat av på Artillerigatan kom jag på att jag cyklade till stationen eftersom jag missade bussen imorse och fick cykla som en jävla idiot till stationen.. Fartdåre jajamänsan, kom ju ikapp bussen och allt. Stress är verkligen en adrenalinkick, och jag får alltid en överdos. Det blev till att gå över till andra sidan och ta trean till stationen och sen cykla hem. Fast denna gången cyklade jag lugnt, eller ja, lugnare. Skulle ju såklart hem och berätta för mamma!

Ikväll vill jag ut. Och så är det lördag. Bajs. Skulle gått ut igår. Vill någon, eller ska någon, ut så säg gäärna till. I'm up for anything!

Utkast 9 nov

Då var gräddjobbet slut. Så går det när man är för snabb och så jävla grym ;) Blir tillbaka till bilarna i Alröv imorgon, och sovmorgon på det! Åker inte hemifrån förrän 6.10! :D Fick några skratt idag när jag plockade upp min skrikgula Coco Pops kartong och åt både till frukost och lunch på jobb.
- Är det därför det står "Kids happy moment" på den, eftersom du ser ut som ett litet barn där nu helt glad HAHA

Vet inte varför det slutade med att detta blev ett utkast igår, kanske för att Helene ringde och berättade att hon beställt biljetterna!! :D aaaaah! Två veckor. Kryssning. Karibien. jag vet inte vad jag ska säga, vet inte vart jag ska ta vägen :D Blir galen! Men det är inte förrän om ett halvår, och jag är redan ivrig, hihihi

Men nu är det onsdag och jag har lugnat ner mig och precis vaknat efter ett bad jag råkade somna i. Väntar på att russinhänderna ska torka nu och försöker bestämma om jag ska somna tidigt eftersom jag är så jävla trött på jobb annars eller om jag ska kolla på efterlyst eller någon film. Vill inte vara för trött imorgon för då ska jag jobba med ett leende på läpparna för sen ska jag tillbaka till Trellebuuurg igen på fredag :) Mer har jag inte att skriva idag, orkar inte heller. 
Snart helg, och jag kan inte längta mer =)


här är lite bilder från tuborgölsläppet jag berättade om :)

Måndagen den 8 november

Idag har varit en bra dag! Trött så in i helvete men det gick över när jag väl kommit igång och solen gått upp så man fick lite ljus. Det var ganska mörkt klockan sex på morgonen, höhö.. Började jobba i Trelleborg idag på ett lager/kontor. Jättestora lokaler! men vanliga plattor så det flyter på som smält smör i solen. Mycket mer finns det inte att säga. Ska bara citera lite som blivit sagt idag på jobb:

- hej, skitunge :)

- Ah, benjävlet har somnat igen. Det bara somnar ibland när jag sitter och till och med när jag sover
- Lägg kuken på andra benet då

- blablablabla
- är det inte en sladderfitta då?

- blev så full i fredags alltså, så när hon ville få till det somnade jag. Sen somnade fan hon dan efter!

- kim, gå inte så nära mig. någon kan ju tro att du är min dotter!

- Är det Rolles dotter? Hon är ganska lik sin far, tösen.
- det var väl taskigt att säga så

- (läser) Stubbfräsarna
- har det något med ståfräs att göra då?

- måste fan skita.. (kommer tillbaka) fyfan vad jag mögade. Det luktade fan skit. Gå inte in där på några timmar.


och mycket mycket mer, haha. Kommer inte ihåg allt. Det sägs så mycket sånt skit varje dag att det har blivit normalt och jag lägger inte så stor vikt vid allting :p

fars dag.. i förväg

Vår söndag med pappa blev jättebra, hade en jättetrevlig middag på hans favoritrestaurang följt av 2,5 timmar på Big Bowl med både bowling och spel! Han älskar bowling också och har faktiskt spelat, så enligt han själv hade han jättejättetrevligt och tackade så mycket. Och det gjorde mig nöjd och glad :) jättenöjd och jätteglad. Sen kom Anton på kvällen och så lagade vi middag och åt den och sov gott!
  Behöver inte säga mycket mer, låter bilder tala istället. (Bilder i bussen är eftersom pappa inte har åkt buss sedan han var kanske... Yngre än vad jag är nu! Det var spännande tyckte han hahaha)



kära dagbok...

Alla har hemligheter, har vi inte? Något man skäms över, onda tankar man inte kan hjälpa att man har eller något så hemligt att man till och med försöker gömma det för sig själv. Man låser in tanken i ett mörkt rum i hjärnan där man ändå aldrig är, så man blir av med den. Man tänker inte på det och livet kan fortsätta som vanligt, tills en sak händer, eller om man hör något eller om man med misstag råkar vandra omkring där inne och öppna fel dörr i hjärnan. En enda liten till och med löjlig sak kan öppna dörren så tanken springer fri igen och påverkar på olika sätt. Jag önskar att jag kunde släppa ut min tanke en kväll och låta den springa runt tills den tröttnar och dör, så hade jag sluppit låsa in den så att den kan komma ut igen och gör det så kämpigt för mig. Göra mig ledsen. Få mig att låsa in mig själv på mitt rum medan tårarna rinner en efter en ner för kinderna, ner på halsen och skapar en stor fläck på min kudde och mitt lakan. Det i väntan på att den försvinner. För när den väl kommer ut finns det ingenting att göra, de andra tankarna försöker slå ner den, övervinna den, men den är starkare. De misslyckas och man får helt enkelt vika sig och vänta tills den är klar med vandaliseringen, med att endast sabotera för mig. Men det mest besvärliga är att det inte finns något jag kan göra. Ingen kan göra något. Alla idéer är idiotiska och orimliga och vad jag än kan komma på, vilken lösning som helst, slutar det med att någon blir sårad. Jag vill inte såra någon. Och jag vill verkligen inte genomföra något och sen inse att det inte var det rätta, då kan det vara försent. Jag kan inte säga mer nu, men jag önskar att det fanns någon jag kunde prata med. Men allt kan man nog inte prata om, vissa saker får stanna inom en...

Jag måste rycka upp mig. Kanske en bra sak att detta hände ikväll, för imorgon kommer pappa och hämtar upp oss tre systrar för en heldag bara vi! Vad vi ska göra är hemligt än så länge, det blir en Farsdag-present en vecka tidigare. Hoppas att det blir lika roligt som jag förväntar mig, om inte bättre!

It's not a hill, it's a mountain..

En vecka, minus en dag. Har så ont i armen, handen, ryggen och nacken. Men om jag bara tar det lugnt nu i helgen och stretchar musklerna kanske det går över till på måndag. Här kan jag bara sägs Joys och mitt motto några sommarjobb tillbaka: it's a hard work, work! Har jobbat i Arlöv hela veckan och det har faktiskt varit roligt. Lite dirtywork eftersom man står högt upp på en vinglig ställning och jobbar med millimetrar när borren ska upp i tjock betong och det sprutar överallt, både damm och små stenar som bränns. Fick ett litet sår på kinden också från plåten som den också ska genomborras. Men nog om det.
   Anton åkte till Norrköping idag och det ska faktiskt bli skönt att vara helt själv en hel helg, umgås lite med mamma eftersom jag inte har träffat henne på hela veckan, men det blir så när man jobbar kväll/natt. Så det ska nog bli en skön helg, snart färdig med O.C också, får jag låna TV:n några timmar blir jag klar idag eller imorgon ;D Måste sitta med mina gamla glasögon eftersom jag fick så mycket skit i ögonen att det fastnade på insidan av linsen till och med! Och helt torr i huvudet också... Men sån tur är ska jag inte till Arlöv utan till Trelleborg och lägga vanliga plattor som är så jäkla gött eftersom det är lätt, det är svårt att göra fel förutom att det blir spegelvänt och det bästa - jag är grym på det. Lite jobbigare dock att jag blir hämtad klockan sex och är hemma tidigast fem igen. Men det måste finnas en mening med att jobba och jobbigt har något gemensamt...

Natalie har ett nytt jobb nu, men har kvar det i Helsingör. Och på tal om det så släppte Tuborg sin julöl igår i Danmark, exakt 19.59 och då skulle Natalie och hennes arbetskollegor klä ut sig juligt med grejer från Tuborg. Jag vet inte hur de såg ut, bilder kommer förhoppningsvis sen, men Natalie hade med sig några grejer hem och det måste ha varit urgulligt! haha :D Joy kom på besök idag och hon fick stå modell:

Haft jullåtar i huvudet ett tag nu och eftersom det precis har varit Christmukkah i Orange County kan jag inte sluta lyssna på denna

hittade bara med Gossipgirl theme och andra hemmagjorda kassa covers, haha

Nu slutar jag med mitt O.C-töntande här och går till soffan och tittar på det istället :)

RSS 2.0