nu är det fredagsmys!

En kille sa en gång att "du är så vacker utan spackel" och just därför ska jag snart in i duschen för att tvätta bort spacklet ur mitt hår.. Inte särskilt smart det där inte nej. Idag har varit en jävla pina faktiskt, alla har varit stressade på jobb och skulle fixa det sista eftersom det är deadline idag eventuellt måndag innan besiktningen. Vi är nästan färdiga, men hade varit det mycket tidigare om inte våra plattor förstörts, tagits ner, försvunnit och om alla hållt sig till tidsplanen och om inte alla bärverk och lister var förstörda. Men så är det, varför bry sig om andras saker?
   Så snart dyker jag ner i ett varmt bubbelbad och sen ska jag träffa Anton, ska tvinga honom att följa med och handla så någon kan bära (mina armar gör ont av alla blåmärken) och sen ska jag fortsätta på mitt O.C maraton! =)  nu är det HELG och jag har aldrig varit såhär glad över det någonsin förr! Ska försöka att ta mig tid till att lägga in och upp bilder från den senaste tiden! Har ju inte faft tid att sitta vid datorn för fan..

puuuuuuss och verkligen trevlig helg!

A monkey needs to dance and so do you!

Johnossi var sjukt bra! Jag ångrar inte en sekund att jag stannade i Malmö efter jobb från fyra till sju och bara väntade ensam i vimlet förutom när uppåtlandaren Ali Ali (Ja, förnamn och efternamn!) pratade med mig och när jag gick in en liten stund på Rickys, min bror, jobb. Inte en droppe regn och alla låtar jag ville höra förutom två-tre stycken kom, helnöjd är jag! Sedan blev det tåget hem som inte var så jävla fullt som det brukar vara faktiskt, såg Pernet igen haha och sen minns jag att jag åt lite och sen kom älsklingen och mös och sen somnade jag gott lite för sent så dagen efter var jag skittrött, som vanligt. Men snart helg som betyder: SOVA! Fyfan vad jag inte ska ställa klockan på lördag. Hade velat gå ut och dansa av mig lite, hade behövts. Ett härligt jög hade inte suttit helt fel alltså. Men om man har orken till det är en annan sak..

Nu vet jag inte om jag fick med allt jag ville ha sagt, att vår lilla chicuahuavalp nästan blåste iväg orkar jag inte förklara nu om någon verkligen inte vill veta men det låter kanske inte så konstigt med tanke på hur mycket det har stormat dessa dagarna. Och helvete att jag måste ut och handla bröd... På tal om ätbart, V.E.S.P.A i Malmö vid Royalbiografen är sjukt gott - ville bara tipsa.
  Nu ska jag starta O.C igen, maraton på G och jag älskar det lika mycket nu som jag gjorde förr!





Melissa och Lars

Något är ganska fel idag. Yr hela dagen på jobb så jag knappt kunnat gå rakt och ögonen har inte hunnit med, lite mycket trött och kramp i magen exakt hela dagen har det varit idag. Skönt att det regnar i alla fall så jag har en anledning att sitta inne idag, ska nog ta en liten powernap och se om det blir bättre sen.. Kanske är det de fyra munkarna sedan igår? 4 stycken med glasyr och krängning på max fem minuter är nog inte så bra. Men gott var det, faktiskt, fast det är godare med bara socker. På tal om socker, sockersöta Melissa Horn var underbar och jag är glad att solen sken under hela konserten och resten av kvällen efter att det hade pissat ner på oss precis hela förmiddagen... Med bara en halvtimme tills Lasse skulle spela visste jag att det inte skulle bli så bra platser där, men vi stod på torget ett tag och lyssnade på några låtar och träffade på Pernet och sist och minst Lundis :)
   Sen åkte vi hem och jag har inte sovit mycket alls inatt och vaknade klockan fem imorse, så nu säger jag: powernap!







JOHNOSSI IMORGOOOOON! :D

Fjärilar i magen!

Aaaaah, sitter och lyssnar på Melissa Horn och tanken på att jag ska få se henne, höra henne och bara njuta och sjunga med med andra beundrare ikväll väcker fjärilarna i magen, de är som galna! Inte ens vädret gör mig bekymrad, inte alls. Lars Winnerbäck lockar också som tusan, men Melissa går före. Ska strax åka hem från skogen och sen blir det Malmoe, hinner kanske till glassregnet klockan tre? hehehe. Nej nu ska jag klä på mig så vi kan dra! Föräldrarna är lite sega eftersom de kom hem från festen klockan fem idag :p

♥melissahornlarswinnerbäckmelissahornlarswinnerbäckmelissahornlarswinnerbäckmelissahornlarswinnerbäck♥


Babysitter


Sitter hemma hos fadern min mitt ute på ängarna i hålan som kallas Saxtorp. Det är lördag och inte förrän nu kan jag känna att det är helg. Var uppe tidigt med pappa för att sticka och jubba, slutade fyra och jag klagar inte. Krattade hela jäkla gräsmattan som klipptes igår också, fick lite hjälp av Bella som älskar att jag är här (Bella är då särungen på bilden) :) Kom hit igår efter jobb och det har faktiskt varit jävligt roligt, fick besök igår klockan elva på kvällen som inte gick förrän klockan två. Pappa drack några starköl också så vi var ganska trötta idag kan jag säga, haha. Han har vilat en stund men inte jag så jag är så jävla seg i hela kroppen. Snart ska jag laga mat till mig och småttingarna (köttbullar och makaroner - men det äter dem i alla fall) sen ska vi leka med Bellas gosedjur och senare blir det film (Det regnar köttbullar som jag faktiskt inte har men vill se. ska se!) med en maaassa godis och annat flott och sockerbomber. Kanke kan sockerkicken hålla mig vaken så jag håller ut hela filmen, inte van vid socker nu när jag har slutat med allt sånt onyttigt förutom på helgerna ibland. Jobbigt men bra antar jag.

Nu tjatar ungarna på mig så jag måste gå, får umgås med min familj lite istället för att se på själva Familjen :( :) trist som fan men vad ska man göra. Blir iaf Melissa Horn, Lars Winnerbäck och sen får vi se om det blir Lisa Nilsson och Salem al Fakir.. Det är ju faktiskt ganska långt till Malmö och en jävla massa folk, inte bara på stan utan på alla jävla tåg också. Mycket lättare när man bodde i Arlöv och kunde cykla in!

Nu står Bella bredvid mig också så jag vet inte vad jag har skrivit eller om jag ens har skrivit allt som jag skulle så jag avslutar här bara.

Haaaaaaaaaaaaaaajdooo / Bella
 Douglas ville också vara med på bild. Och då får Joy det också.

Tisdagen den 17 augusti

Tuesday, I don't care about you? Inte en aning men regnet är ganska jobbigt nu eftersom man bara sitter inne och degar, är det inte framför TV:n så är det här framför datorskärmen. Inte bra alls. Men det är skönt ändå eftersom jag är helt slut efter jobb, har jobbat på som fan idag och kom väldigt långt faktiskt! Inte för att det säger er något men hela korridoren blev klar, klippte till och med pinnarna själv (och alla vet hur långa korridorer på sjukhus kan vara, så lång är den haha).
Hade sån himla tur idag också! Först när jag cyklade till jobb imorse regnade det löjligt lite, men när jag sen kommer in på bygget så börjar det ösa! Sen höll alla om att det skulle börja regna på mig när jag skulle cykla hem till lunchen, det hade liksom pisseregnat hela morgonen och verkare inte sluta men det gjorde det klockan tolv mohaha! Sen regnade det äääännu mer men klockan fyra regnade det inte! Haha, det kallar jag tur. Så det är jag tacksam för. 
    Ska nog starta en film strax med mor min efter eller före jag har duschat, om jag inte somnar, om jag kan somna.. det kliar satan vid vissa tillfällen. Kunde inte ens ha byxor på mig igår eller röra vid någonting. Jag har säkerligen fått i mig en hel flaska med glas efter dessa fem dagarna. Åh, jag är så trött. Hoppas att jag inte får hostattacker inatt igen!

Fredagen den trettonde

Onsdags blev alltså första arbetsdagen, hostade som ett kiosk men det gick hur bra som helst ändå trots värmen eftersom jag jobbade med chefen han själv och inget gick fel. Jag som trodde jag skulle vara ringrostig =) Igår gick också bra - som alltid - jobbade över till klockan sju, åker hem och äter, däckar och sen vaknade jag av åskan och sen minns jag inte mycket mer än att jag satt i vardagsrummet med Joy och Hanna och senare vaknar jag upp i min säng av att klockan ringer 6.15 imorse... Skumt.
   Jag är glad idag, trots att jag inte mår bättre utom att huvudvärken har släppt lite och snoret börjar bli lite mer gult än grönt, så är jag glad! (Är det inte skola så är det jobb.. hehe) Men pappa hade räknat med att jag skulle jobba imorgon och göra färdigt det sista på måndag men jag blev klar idag, och städade allting och slängde det i containern och var ändå klar klockan tre ;) Visst är det sjukt bra! Och självklart hade det varit gott att jobba lördag och nu missade jag en timme också, men bättre att bli klar snabbt - finns så mycket mer att göra! Börjar på lasarettet på måndag med ännu mer plattz. Men nog om jobb nu!

Väntar på att mamma ska komma hem eftersom jag har varit ensam sedan jag kom hem! Det är inte kul alls. Natalie stack när jag steg upp imorse, kom hem en sväng och bytte om och drog för att jobba igen, slutar imorgon bitti klockan 6... Gaaaalet! Hade aldrig klarat det, undrar om hon gör det. Hon har för gudsskull någon infektion eller vad det är i lungorna också och borde vila. Crrrazy!
    Strunt samma, nu avslutar jag detta blogginlägget. Ska lägga mig ner under filten igen och fortsätta att lyssna på Eminen :)

Otur idag: skurit mig i knäet, slagit i båda smalbenen, gjort fel två gånger med passbitarna och åt för mycket buffé på China Palace så jag inte orkade ta av de stekta nudlarna. Det skulle vara vad jag kommer på som är riktig otur. Börjar tro mindre och mindre på det faktiskt

en bild för att minska på bildbristen

from dis 2 dat

»Men dem och jag var aldrig vänner.
Nu ser jag.
Nej, vi var luft, luft och inget mera..«


det bankar i min skalle

Det blev ingen arbetsförnedring igår eftersom jag vaknade under natten med sprängande huvudvärk, svinont i halsen och rivhosta och nu vet jag inte om det har gått två veckor sedan jag registrerade mig och får göra om allt... Men jag har fått ihop ett CV och ska kanske skita i AF för att söka på egen hand? Just nu känns det ganska lugnt, börjar jobba imorgon och jobbar veckan ut plus nästa vecka. Alltid nägot, som man säger.
   Jobbigt det här med jobb ju, sommarjobb är enklare. Önskar jag valde att studera vidare så jag kan tänka lite extra på vad det är jag vill göra...

Idag är det lika illa som igår med mina tre H - huvudvärk, hosta och halsont alltså - så jag har inte ens rest mig ur sängen förutom när jag gick till soffan.. Hostmedicinen smakar obeskrivligt äckligt och jag hatar när bihålorna är fulla med grönt snor och smärtar och att jag känner pulsen i skallen. Det snurrar inte utan det bankar i min skalle. Förhoppningvis blir det bättre snart, så jag kan jobba lite   och ladda på min mobil! (!)


bilder från KENT - bättre sent än aldrig

söndagen innan måndagen

Nästan en vecka sedan jag bloggade, igen. Veckan har varit hur bra som helst! Göteborg blev lyckat, verkligen skitroligt och jag åkte uppskjutet för första gången! Stoooolt över mig själv faktiskt. Allt var så himla bra och efter Liseberg blev det en heldag med Universeum som var skitroligt, följt av shopping och glass i solen. Finns ingen annan att tacka än Anton. Galet vad jag skämde ut mig på universeum, gjorde en väderrapport för skojs skull men sen visades den på en tv utanför med volymen på max och folket hopade sig för att kolla.. jag lovar att jag inte sprang därifrån och gömde mig... hahaha. 
    Sen blev det uppvärmning genom vila under hela torsdagen för KENT på fredagen! Vilket var ooootroligt bra Tack tack tack Tim! Roligt att vi träffade på "Josse och Nicke" också :) Vägen hem var inte nådig! 8km ish där jag halvsprang med min gång och bokstavligen sprang den sista kilometern eller så för att hinna med bussen som gick 00.00.. Stackars Tim, förlåt :P Men det kändes såå skönt, och jag fick inga blåsor ens ;) Sen igår, lördags, var jag och Anton först i Malmö och shoppade till honom lite, eller mycket faktiskt, haha. Sen åkte vi hem till hans mamma och åt grillat och glass, såg Becky dansa till hardstyle, gå och prata! så jävla söt är hon! och stor! sen var vi skittrötta och mätta så vi sket i Hamnfesten och åkte hem istället.

just nu kollar jag på min tredje film för dagen och datorn dör alldeles strax, det är därför jag är så kortfattad. Orkar inte hämta laddaren. Så det var allt för idag. Imorgon vet jag inte vad som händer, måste ner på arbetsförmedlingen iaf :( blöööörk. godnatt, eller om en stund.

Götebörg
    
   
             

tillbaka i skauneland
 shoppingbög?


Mötet med Götet

Har tröttnat på att blogga, känns som att jag inte har något intressant att skriva längre och inte heller lust, bara då och då. Men undra varför egentligen. Det händer ju knappt något roligt utan bara trista jävla saker hela jävla tiden. Har tex haft hosta sedan jag kom hem från Sicilien (som är två veckor sedan), Natalie har lunginflammation men så illa är det inte för mig även om det är jävligt störigt!
   Skulle vara nyttig igår och gå ut och powerwalka/jogga lite, och dum som jag är (eller egentligen kunde jag inte veta) så tar jag fel typ av skor tydligen och får tre jävla blåsor på hälarna. Ni skulle sett dem när jag vaknade idag! Hahaha usch fy vad äckligt det var. Stora blåsor på blåsor eftersom de första sprack när jag försökte fortsätta trots smärtan. Så kan det gå. Så min plan att sticka ut idag igen sprack som blåsorna gjorde idag. Det fick bli på med två Starwarsplåster på hälarna mina, gå hem från Anton, laga mat, äta lite och sen in med dammsugarkontakten och dammsuga hela lägenheten, torka golv, diska (igeen), byta sängkläder och bädda och tvätta. Så nyttig kan man inte säga att jag inte varit! Är man inneboende så är man, mitt ansvar nu också juu. .
    Imorgon hoppas jag på sol för då ska jag till Göteborg och åka karuseller som en idiot på Liseberg! Ska bli kul att vara där också - nej jag har inte varit där skratta hur mycket du vill, höhö. Och Kent på fredag om jag inte har helt fel för mig! Denna veckan ska knappt bli kul alltså.


Men dem och jag var aldrig vänner. Nu ser jag. Nej, vi var luft, luft och inget mera..


RSS 2.0