Lyfta skrot

"Uppdaterar senare" skrev jag, ja. Och det är väl senare nu, tre dagar efter och lite till :P Jag minns inte vad jag gjorde i söndags, men att jag var ensam vet jag i alla fall. Fick sitta på kontoret igen eftersom internet fortfarande inte fungerar inne i huset och jag körde faktiskt moppen upp till kontoret så jag kunde köra tillbaka med helljuset på mohaha, hur bra som helst! På måndagen var det meningen att jag skulle börja jobba, men det bara regnar hela tiden och då kan jag ju inte jobba i trädgården så jag städade huset istället, dammsugade överallt och moppade golvet. Det var inte så jätteroligt. Sen duschade jag och satte mig framför datorn med radion på i brist på annat att göra. Men det var underhållande och jag hoppas att grannen inte hörde när jag satt och gallskrek då och då, är ju synd om honom i så fall. Sen på kvällen/eftermiddagen kom Anton efter att han jobbat, mötte upp honom på bussen och sen kollade vi på film, bubbelbadade och åt godis och stekte hamburgare. Jättemysigt faktiskt. Sen stannade han heela tisdagen och då gjorde vi mer hamburgare, åt massa mackor först till frukost och mer godis och kakor och drack läsk och bara latade oss. Sammanlagt kollade vi på 4 filmer: krigarens hjälte (eller något sånt som pappa och mia tipsat om, men den sög), Beemovie, the hurt locker och luftslottet som sprängdes och lite tvprogram. Joy orkade inte köra hem honom igårkväll och sista bussen hade han missat så han fick åka härifrån kvart över sex imorse, då sov jag gott kan jag säga! Vaknade upp senare och såg en ny finne i huvudet, kan det vara all skit man har stoppat i sig sedan fredags kanske? skärpning!
    Men jag behövde min sömn eftersom jag skulle lyfta skrot, och tur hade jag idag! Det regnade inte mellan tio och fyra så jag snabbade mig ut och städade i gamla stallet. fyfan vad mycket skit. Fyfan vad varm jag blev. Fyfan vad äckliga spindlar där fanns. Fyfan vad stora de var och fyfan vad det gnisslade, bankade och allt möjligt när jag fixade. Grannhundarna skällde och jag måste ha skrämt hästarna i stallet bredvid också, hahah. Men det gick bra, sen kom regnet och arbetsdagen var slut.

Nu är klockan halv nio och Anton och Helene har just kört efter en liten titt och fick även ett samtal precis från Mallorca och regnar det inte imorgon(enligt mig) ska jag tydligen upp och hoppa på all plåt/aluminium i containern så allt får plats (där är ju skitmycket skräp!). jaja, vi får se. Nu blev det ett alldles för långt inlägg, som vanligt.



Gräshoppor och hjärtklappning

Det är inte så att jag tände alla lampor, hade hjärtklappning och kände mig nervös och rädd 24/7 exakt hela gårkvällen. Satt uppe på kontoret och tiden bara flög förbi, för plötsligt var det mörkt ute och klockan var tio. Ska gå ner till huset och ser inte ett skit, inte ens handen framför mig! Och gräshopporna lät så högt och så mycket att det kändes som det fanns en hel armé av dem som skulle attackera mig. usch vad jag inte vill vara här ensam längre, jag hör saker och det känns hela tiden som någon ska bryta sig in, nojjig jag vet! och det har bara gått en dag hahaha. Men jag har letat upp en ficklampa nu så förmodligen känns det lite bättre ikväll.. Träna skulle jag göra, och jag började, men när jag väl var på maskinen får man ju stå och glo på något och medan min blick följde väggtopparna såg jag en massa spindlar som förmodligen svält ihjäl eller något men äckliga var dem, och inte få! Så jag klarade inte av att stå där till slut. Plus att jag fortfarande har ont i armen och benet efter lilla olyckan som jag vet att jag inte har berättat om, och det ska jag inte heller. Men nu är blåmärkena mer gröna och har kommit upp till ytan så att säga, så jag antar att det börjar läka :) Kan ju gå på benet utan att det gör ont och armen kan jag nästan röra helt igen! :D Det är nog de största blåmärkena jag någonsin har haft... Nog om det.

Lite avundsjuk är jag på att "vissa" går runt och svettas i sina badkläder nu medan här fortfarande är grått, blåser och kallt - hade inte förvånat mig om det börjar regna idag igen. Nu är det minsann höst och jag ska faktiskt gå ner till huset, äta något och hämta en tjockare tröja, vedspisen här står för långt bort från datorn och har inte hunnit värma upp detta stora rum än. Uppdaterar kanske senare igen! :)

Hälsningar från Mallorca

nu syns det inte så bra på min dåliga jävla mobilkamera iofs..

mus i mitt hus

Sådärja! Vinkade hejdå till familjen för två timmar sedan och efter det har jag suttit fast på toaletten och väntat på långduscharjoy att bli färdig så hon kunde komma med papper, räddat en mus som sprang runt i huset med katten flåsande i nacken, dödat en megaspindel (finns bara överdrivet stora är ute) och hittat en stor groda! Har även upptäckt en ny maskin i gymmet som kommer att komma till användning denna veckan! Ja gud vad jag ska träna, känner redan motivationen. Internet fungerar inte i huset så det känns lite läskigt att sitta uppe på kontoret helt själv mitt i ingenting faktiskt. Joy lämnar snart, sen blir det bara jag, spindlarna och alla spöken och skogstroll. 
  Mår illa idag, illa och har en skum känsla i magen. Det känns inte bra.. Måste vara alla chips och all Morgan&Cola från igår, och tårtan och kakorna och glassen och den andra spriten. Nej, det blev lite mycket och pappa var nog fortfarande full när han vaknade fem-sex timmar senare. Men jaajaa, deet var roligt! Satt uppe och snackade och dansade och skojade med både Mia och pappa och hans fosterbror Roger :) De andra hade gått tidigare eftersom de hade barn - Ja justdet: Pappa fyllde ju år igår så det blev en överraskningfest för honom och förberedelserna var förberedda men pappa saboterade för oss omedvetet såklart, hahaha åh gud vad vi fick stressa! Men det blev jättebra ändå :) nu vet jag icke vad jag ska skriva men jag ska sluta i alla fall, ska äta något och sen ska jag försöka roa mig på något sätt =)


måndagen den 6 september

Sitter i fåtöljen med min morgonrock, mitt täcke, mina dunskor och med varma bärbara datorn i knäet och försöker att inte frysa. Det är så jäkla kallt här! All färg har försvunnit från kroppen (eller jag har fortfarande ganska stor skillnad mellan brun och vit efter trosorna men jag är ändå sjukt vit) och på facebook laddas det konstant upp bilder från vännerna på Sicilien, de badar i havet och går runt i linne och shorts utan problem, är solbrända... Tänk att jag fortfarande skulle varit där! Hela denna månaden också, hatar att det blev som det blev. Fan alltså. Försöker komma på bra saker med att jag kom hem, men det går inte så bra.. Visst, hade inte fått se Kent, Melissa Horn, Johnossi m.f och hade inte kommit närmre pappa och mia, hade inte varit i Göteborg heller - så något bra är det ju! Mamma slipper vara ensam också.   Hade det bara inte varit så jävla kallt här hade det inte känts lika tråkigt att vara hemma, men nu är jag det och jag ska försöka att få bort de negativa tankarna och inte älta om dem, jag lovar.

Igår gjorde jag inte ett skit, frös lika mycket som idag och kollade på tv/film med mamma och åt alldeles för mycket glass. Idag blir det inget jobb, inte på hela veckan tror jag. Ska kanske åka till saxtorp ikväll för att jag ska vara barnvakt imorgon då päronen ska se Ozzy Osbourne, eller så åker jag tidigt imorgonbitti. Får seee :)

men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar det...


Den första september..

Hur snabbt har inte tiden gått? Redan september, jisses!  Det var bara en tanke, ska inte spekulera mer om det, inte nu i alla fall. Måste snart gå igen och kolla till barnen så att de inte hittar på några hyss och sen vill de rita lite innan pappa kommer hem så vi kan äta hamburgare :) har alltså ingen tid för datorn, idag igen. Bor hos pappa en vecka nu eftersom det underlättar i arbetet då Mia är min skjuts på morgonen. I alla fall... Onsdag idag alltså, imorgon är det torsdag och då är veckan nästan slut och inte nog med det så kommer Anton hit om allt går som planerat! Om jag vågar köra in med moppen själv vet jag inte, annars får Joy hämta honom åt mig haha :P så kan han få spela tvspel med Douglas så han blir glad och kanske rita med Bella? heheheh..
och jag längtar tills fredag! Jag vill ha heeeeeeeelg =) helg helg helg.

tråkigt inlägg, men inget speciellt har hänt förutom att jag har arbetat och är alldeles blå-gul-röd-lila på armar och smalben på grund av det. Det är inte alltid bra att vara liten, detta är ett exempel. Nu börjar de bråka i köket så nu måste jag gå! Hajdååå

våra hamburgare och klumpiga jag 


RSS 2.0