the end of the weekend

Fredagen blev lyckad! Nästan till 100 procent också. Hade hur kul som helst i Helsingör och det var skoj att se sin syster in action :) Fick åka hem lite tidigare eftersom annars skulle Anton inte klara mer sa han (och så skulle han jobba dagen efter), så vi stack till båten och kom precis i tid fantastiskt nog. Sen väntade vi på bussen och allt var lugnt, det snurrade lite precis som min facebookuppdatering sa men det var ändå lugnt. Tills vi kommer på bussen och ett gäng ungdomar sätter sig framför och mittemot oss och börjar skrika och gapa och prata bajs och kräk. Kunde inte stänga av dem så blev till slut tvungen att hoppa av bussen mitt ute i ingenting, haha! Fick ringa till en taxi som körde oss fort hem till dörren och sen somnade jag, med hjälp av Anton att få av stövlarna och iaf knäppa upp skjortan, med kläderna på. Så förutom bussresan och tills jag vaknade andra gången var allt lyckat :)
   Lördagen blev väldigt lugn, fick vakna två gånger alltså tills jag mådde relativt bra och sen umgicks jag med resten av gänget här och sen blev det Anton och film på kvällen. Tryckte i mig skitmycket köttbullar, pyttipanna och ägg så jag mådde sjukt illa och somnade av det. Efter inception. Äntligen har jag sett den! Faktiskt grym, trodde den skulle vara bättre eftersom jag gått och förväntat mig så mycket av den hur länge som helst. Men den var bra, och trots alla effekter i filmen såg det inte så datagjort ut (förutom vid ett tillfälle när de går upp på vägen)! Hade inte sett Shutter Island heller tydligen, så den startade jag imorse när jag var helt ensam och det fortfarande var mörkt ute och jag blev fan rädd, den var läskig. haha! Men bra! Och ja, jag fattade slutet, om någon undrar...

Sjukaste väckningen idag också, min klocka ringde halv åtta och så märker jag att Anton är kvar i sängen. Jag bara: Anton! Anton! Klockan är halv åtta för helvete! och slog på honom så han vaknade. Han säger att klockan bara var halv sju och stiger upp ändå, Mats är kvar hemma. Hade helt glömt bort att man skulle ställa om klockan, så det är väl mitt eget fel att jag blev helt till mig imorse, hahaha. Tyckte det var lite konstigt att han inte knackat på om Anton nu hade försovit sig.

Imorgon ska jag få svar från jobbet! Jag hoppas verkligen att jag får det, vet inte vad jag gör annars. Eller jo, jag kommer ju att jobba hos pappa.. Men det var perfekt. Är perfekt. Får helt enkelt se imorgon, kanske kan jag sluta bli nervös någongång? Ska ta lite Fingers och någon ruta Vintervit som jag äntligen hittade i affären idag! Vit choklad är inte riktig choklad men är det Marabou måste man ju självfallet smaka! Alla deras chokladsorter. Så imorgon blir det att kramas med telefonen tills det ringer och sen får vi se om det blir att bo hos pappa alternativt i Arlöv under två veckor eller mer eller stanna här för jag inte är arbetslös längree.. =)

HÅLL TUMMARNA!


 gay?



Fredagen den 29 oktober

Joy kom på besök igår, skrämde livet av mig bakifrån gjorde hon också.. Hatar att bli skrämd, haha. Sen åt vi lite och hon skulle till Jysk för att köpa sängkläder och lakan så jag hängde på och det blev något för mig med. Och inne på Ö&B och Netto. Och det andra Netto. Blev sammanlagt en väldigt lång och rolig cykelrunda. Sen rensade vi källaren på madrasser och andra sängtillbehör eftersom Joy behövde dem till att fylla upp sin nya sängram, och en liten stund senare kom pappa och hämtade allting och jag mötte upp Anton (som vanligt eller? haha :D)
   Idag skulle jag, trodde jag, måla lite i en källare. Men det blev inte av så jag stack ner på gymmet och tränade lite nu när jag äntligen har blivit frisk. Sen har jag umgåtts med Natalie och sett det nya avsnittet på Vampire diaries, aaah! Nu kom Lisa för en liten stund sedan och snart får förfesten dra igång! Så fort Anton kommer - ja, han ska vara med och jag ska försöka fylla honom men säg ingenting... hehehehe.

Ha en trevlig helg alla!


utö, spårvägskommunikation, amt, reglemente, 123456789

Ett femtiotal sökande. Åtta kallade till intervju. Känns bra att vara en av åtta i alla fall! Blev mycket skratt och mycket prat under intervjun, så nu ska jag bara vänta tills måndag innan jag får mitt svar. Oavsett så har jag jobb hos pappa på 1700 kvm annars. Detta jobbet hade dock varit att föredra men pappa kan man alltid lita på annars :) Men vänta var ordet. Var på Centersyd igår med Natalie när de överraskade mig med samtalet - trodde inte att de skulle ringa eftersom det gått så lång tid! Och vilken överraskning vi fick när vi skulle handla skor men hela Skopunkten var borta :p Haha, hade jag ingen aning om! Men riktigt nöjd är jag med mina tröjor, min väska, BH och klänning jag kom hem med! Mamma fick också en cool tröja och jag köpte ett par skor till Anton som han blev jätteglad för :D Sådär överdrivet glad men ändå inte, gjorde min kväll =) sen kollade vi på matchen, pluggade teori och åt ostbågar med mamma innan vi somnade.
    Nu börjar jag bli frisk igen. Fick hostattack inatt men det har varit lugnt under natten. Ynkligt lite snor har kommit ut och huvudvärken har hoppat över till mammas huvud. Så nu kan jag äntligen träna utan problem eller dödsrisk, haha. Idrottsläraren har skrämt mig med träning under förkylning och halsont, så har undvikit anstängande träning och gått vanligt istället. Kanske bäst så. Vaknade klockan sex idag, somnade igen klockan sju, vaknade halv elva och har varit vaken sedan dess. Efter intervjun har jag suttit med mamma i köket lite och pratat och löst mitt allra första korsord och några sudokun. En skön dag, och senare kommer Anton hit och jag känner för att göra verkligen ingenting... Men orkar inte titta på TV och inte ens sova. Ska nog fortsätta spela harpan och lyssna på musik.

Och förhoppningsvis regnar det inte imorgon eftersom jag måste ut då!
Paraplyet gick ju sönder idag...


ena tröjan jag köpte med typ nitar på axlarna och min väska :)

Tell me why I'm nervous, please explain to me why I can't sleep. Please explain to me.

Inte bloggat på ett tag och det kommer säkert en sammanfattning av dagarna senare. Just nu vet jag inte varför jag skriver men jag är stressad som en gris, ska på arbetsintevjuuuuuuuuuuuu klockan tre! Det är snart! Och detta är min första intervju, vad säger dem? Vad svarar man? Om man blir för nervös? Om man förstör för sig själv.. Vad händer egentligen? För mina praoplatser behövde jag bara fråga om jag fick och de sa ja och hos pappa har jag arbetat i fyra år men där har jag heller aldrig behövt gå på en intervju och.. Jag kan hålla på och skriva hur länge som helst, men det ska jag inte. Vill egentligen inte berätta att jag ska på intervju om man nu inte får jobbet, men ingen är hemma och jag har ingen att prata med. Natalie har redan åkt eftersom hon är också på intervju idag!

Kan ju avsluta med att vädret verkar lovande... verkligen! 'Kommer komma fram helt rödflammig i ansiktet och alldeles blöt. och man ska bära lila idag enligt facebook så det fick det bli.




alright fellas, let's goooo!

Efter tre väldigt konstiga dagar där jag har fått tänka om lite och fått en bitchslap av verkligheten (och indirekt av andra..) så är det nu lördag. Skönt att säga att det är lördag även om jag tekniskt sätt har helg varje dag.. haha! Mend eet har gått snabbt, denna veckan. Och jag ska inte ut denna helgen, hade inga planer på det ändå men är förkyld som ett as och helt seg i hela kroppen. Mammas förfest som snart är slut, tror jag, blir mitt festande för denna helgen, förutom när Anton kommer senare och vi ska ha kalaskul! 
  Satt precis och tänkte på vad fan jag har gjort sedan jag skrev sist och kom inte på vad jag gjorde i torsdags. Men det var ju då Anton hade sovit över och sen kom Helene och hämtade oss klockan elva och vi övningskörde ända till två! Var långt borta i Kågeröd eftersom hon ville kolla in en affär, och hur stor är chansen egentligen att affären är just den Anna jobbar i och att vi träffar på både Patricia och henne? Haha! Helt sjukt. Sen blev det en tur inom körskolan och sen middagsbjudning och massa lek med Rebecka :) Hade varit en perfekt dag om det inte hade pissregnat på oss när vi fick gå hem från stationen eftersom bussen helt plötsligt inte skulle gå längre....
   Mats fyllde år igår, men jag kunde inte komma :/ Alvedonen och de andra förkylningstillbehören fick vara mitt sällskap, synd! Det hade varit skitkul att träffa hans pappas sida av släkten, hört att de är riktigt skojiga människor. Men sen kom Anton hit och sov ruset av sig innan jobb och jag har varit i affären två gånger idag. Är där för mycket..

                          


och jag trodde jag skulle ha tröttnat vid detta laget..

"9" var bättre än Buried, tror jag. Där var åtminstone fler karaktärer även om det var små figurer byggda av säckar, plåt och en del av en gubbes själ och andra onda maskiner. Har inte sett en bra film på länge nu, haha, eller Date night var faktiskt bra! Förhoppningsvis ändras det snart, för vår Skönheten och Odjuret kom idag! Har den bara på VHS så det är kul som fan, Disneyfilmer är jäkligt svåra att få tag på idag faktiskt! De gamla klassikerna då. Blir nog att starta den så fort mamma har vaknat upp ur sin powenap, hade det inte varit för att hon sover bort smärtan efter elaka läkaren så hade jag väckt henne för längesedan :p Fast det är bra att hon sover, så kan jag söka jobb i lugn och ro. Var fan-ta-mig nere på arbetsförnedringen och skrev in mig i måndags, där luktade bara svett och var alldeles för varmt och fyllt av nysvenskar som nästan kunde prata svenska.. Det kändes inte alls bra och jag insåg att det är exakt tre månader sedan jag kom hem och jag har fortfarande inget jobb. Har arbetat lite hos pappa och varje liten sak räknas, men i slutändan sitter jag utan jobb ändå. Vet inte vad som hände, kände mig misslyckad och att hon var totalt efterbliven hon som skulle hjälpa mig där nere gjorde inte saken bättre, kände mig riktigt värdelös och blev ledsen. Stack ner i panik till gymmet och sprang bort det.
   Idag regnar det. Har väntat på det, så det är ingen överraskning. Vill träna, ska träna. Vill inte cykla ner till gymmet i regnet och sen träna blöt och kall eftersom då brukar det börja klia typ ibland eller så blir det bara.. nej inte träna blöt. Kanske. Kan dock byta om där. Vi får se hur det blir om inte mamma behöver min hjälp.

Cyklade hem klockan nio imorse och då hade jag varit hos Anton sedan jag skrev sist att jag skulle till honom och se filmen 9. Helt sjuuuukt! Det är mer än 24 timmar. Och ändå tröttnar jag inte, har alltid sagt att man inte ska träffas för mycket eftersom man tröttnar på det. När kommer den känslan? Känns inte ens som jag är i närheten av den.. Men det tar jag som något bra.

     


It's a man in a box, it's a man in a booox

Som sagt, det blev inte Dumma mej. Blev Buried, ska inte säga något som avslöjar men den var verkligen jättebra. Speciellt den delen där han faktiskt ligger nere i kistan :) hehehhe.  Nu har jag inte tid att skriva, har varit på gymmet och ska iväg till Anton för vi ska se på 9, och jag är redan sen. Måste duscha! 
   Och nu står vår toalett nere på gatan eftersom den var sönder. Gubben som kom hit, Jens faktiskt, lämnade den där. Så nu har vi en allmän offentlig toalett (Y) Nej, måste verkligen gå.

goodnight and go

Helgen är redan slut och det avslutas med bio med Anton, Ekvall och Jenny! :) Hämtas upp om en halvtimme och filmen har de andra valt så jag får helt enkelt se vad det blir. Hade velat se Dumma mej men jag är ganska säker på att det inte blir den.. buhu. Helgen har jag annars spenderat med Anton och vi har varit ute och gått efter, tro det eller ej, hans förslag! Otroligt haha. Hade kul med mamma och provade olika cider igår innan jag cyklade iväg till fjanten och fick genomlida en tecknad film med olika superhjältar som slogs mot sina onda versioner på en parallell värld.. Något i den stilen. Jag tycker om tecknat, men det. Nä. Eller så såg jag den i helt fel tillfälle bara.
Nu har jag inte tid att skriva mer! Goodnight and I'm gone.

   


endnu en tur i byen!

Skönt med torsdag. Ringde mitt samtal idag och jag måste sluta vara så nervös, tror jag sumpade chansen... Svar på det får jag om en till två veckor skulle jag tro. Imorgon ska jag ringa ett samtal till, och då får jag verkligen inte vara nervös eftersom det bygger på telefonsamtal... Vi får helt enkelt se.
   Anton sov här inatt och idag vaknade han perfekt för lite lunch, så vi stack ner i stan, mötte Helene och tog en god Sub på Subway där även Roth och Stoffe satt och åt. Trevligt, trevligt :) Efter det gick vi en liten runda och sen blev det hem till mannen där hardstyle spelades och han hoppade runt som en knast och spelade sitt jäkla Bloons och ett annat kulspel. Men det var faktiskt trevligt, gillar att umgås som bara kompisar :)  Sen kom hans mamma och vi (eller Anton rättare sagt) körde en långlång runda och fick pratat en hel del. Han tankade för första gången också, hehehe. Och idag har varit hur chill som helst, lite GG när jag kom hem också. Funderar på att sticka ner till gymet, men jag mår fortfarande illa. Vad är det som lurar egentligen..?

   

vet inte vad jag ska skriva här idag

Idag har jag umgåtts med Natalie och kollat på Gossip Girl (från början där också, from nu GG), fast inte förrän efter jag cyklat ner till Hemmakväll och lämnat tillbaka filmerna vi hyrde sist. Skulle egentligen in och om träna i samma veva, men jag känner mig fortfarande yr i bollen så jag skippade det idag för säkerhetens skull. Vill inte ramla och slå mig eller svimma osv.. Har i alla fall rört mig lite idag, förutom cykelrundan följde jag med Natalie till Citykliniken och vi tog en extra runda inom Gina (handlade en klänning och ett par jeans, mycket nöjd!) och runt om i stan. Såg denna inne på capio, för helvete haha:. Någonstans på vägen hem såg Fred mig så fick ett överraskande samtal som gjorde mig jätteglad, saknar honom så det var jättekul att prata! Så förutom det har jag druckit mycket vatten och ätit några kanelbullar i hopp om att bli bättre och bara kopplat av till GG. Nu ska jag ut på en liten cykeltur igen och sen kommer jag nog att somna gott. Imorgon ska jag ringa några samtal angående jobb, wish me luck!


ochomdettaärgulligtellertöntigtkanjaginteriktigtbestämma,haha

I just can't stop this feeling I've got

and I don't know what you mean to me,
but I'm starting to think it's just a mystery.
I've got to admit it's just a mystery...


in your dreams I'll never die

Blev inget vettigt gjort igår (enligt andra) förutom att jag såg klart på O.C säsong två (vilket jag anser är ett bra sätt att spendera tiden på) :) Klädde på mig för jag tänkte gå en runda, men kom på att det inte är så roligt att gå själv.. Sen kom Anton senare på kvällen för vi skulle ha sleep-over party, wie. Somnade som en stock och idag steg jag upp åtta och fixade lite innan Helene kom halv tio för att köra oss till IKEA Helsingborg. Hade hur kul som helst med Rebecka och det är faktiskt roligt att gå runt och kolla, inte så man skrattar roligt men roligt. Sen blev det en liten tur in på Väla vilket slutade med ett par jeans och tre tröjor. Säg inget till Anton men nu har jag hans skjorta fast i tjejmodellen, mohaha.
Ska ladda upp bild på den sen, typ imorgon kanske :)
  

Och jag mår konstigt. Mår illa. Ont i magen. Spyfärdig. Yr. Svag.
Skumt... Är helförvirrad och seg också. Så förvirrad att jag när jag skulle borsta tänderna lyckades ta tvål på tandborsten när tuben stod inne i skåpet och jag kollade på och tänkte: oh, tvålet... Men ja, de är ju så lika också ju...



Who needs the clouds in the sky? Not I.

Jag vaknar upp, ahhh!, solen skiner igen, dags för mig och gitta från lägenheten. Men först: alltid en dusch, inte lukta usch står högt i kurs! För det är glassiiiigt!

Vaknade egentligen för en halvtimme sedan efter att jag var trött när jag steg upp åtta imorse så jag faktiskt somnade om igen. Men solen skiner, det är så sant så. Så nu ska jag ta en dusch och försöka komma på ett sätt att utnyttja det! Inte förrän imorgon jag ska till Helsingborg..

10-10-10 10.00 PM

the last airbender
how to train your dragon
splice

De tre filmerna har jag sett på idag, eller imorse rättare sagt. Fast jag stängde av den första efter typ ¼ eftersom den var kass, och den sista var inte så bra heller men jag ville veta om de hade sex och sen var jag bara nyfiken på hur det skulle sluta - rekommenderar den inte! Haha. Men drakfilmen! Den var bra! Och Det regnar köttbullar som jag tycker man ska kolla på :) Gör det!  Jag sov hos Anton inatt eftersom vi skulle ha en filmkväll, han och jag. Han med sin chipspåse, billypizzor och BILLYS PANNKAKOR? Känns skumt att de gör pannkakor, precis som att köpa något från Eldorado eftersom de gör typ allt, men de var faktiskt goda! Men jag höll mig till mig härliga frukttallrik bestående av hallon, blåbär, vindruvor och en bit gammaldags vaniljglass, goooooott! Filmen kunde dock varit bättre, han valde Terror on Elm Street med jävla Freddy som jag hatar, eller hatar skräckfilmer överhuvudtaget egentligen, speciellt de med clowner. Livrädd för dem. Men vi överlevde natten, ingen Freddy kom trots att vi visste hans hemlighet så jag antar att det inte är sant att han existerar... hehehe
   Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Blev ett entimmespass med 50/50 powerwalk i cirkus 6km/h och löpning i 10km/h. Man ska ju inte pusha sig själv för mycket även om jag vet att det inte är bra, men det kommer. Det kommer ;) Ett steg i taget sen ska jag orka springa mer. Oh, det är så himla skönt att komma hem efter ett riktigt svettigt träningspass. Älskar det. Fick byta byxor eftersom nätet i de andra var jobbigt.. Så det fick bli en uppdatering. Nu ska jag äta, ta en dusch och sen sova gott!


  
  

but her world goes on

Finns inget att säga, det behövs inte. Det är bara till att lyssna själv!
Skruva upp volymen och njut.


Lördagen den nionde oktober

Jodå, träning blev det igår, eller idag. Mamma klev in genom dörren halv tolv och tolv var vi på väg. Kom hem halv två! Sen somnade jag gott klockan tre efter lite nattamat. Idag ska vi ner en runda igen, fast först ska jag testa mina nya skor några varv runt dammen. Förstår inte vad det är med mig och skor, inga är någonsin bra. Eller så är det fel på mina fötter...

åttonde oktober och det regnar i Orange County..

Malmöbesöket blev inte som väntat. Det regnade också såklart, skulle det inte bli varmare sa dem? Trist. Åkte hem tidigare än väntat och hann precis inom dörren innan pappa hämtade mig i den stora fina bilen.. Fullt hus, middag och sen åkte familjen och jag blev kvar med barnen. Douglas for på fotboll och Isabella och jag kollade på alvin och gänget 2 och vips kommer Douglas in genom dörren och sen är klockan halv åtta och det är dags för kvällsmat innan de går och lägger sig. Så kvällen gick ganska bra kan jag säga! Det var skönt, barnpassning as it should be ;)
   Sen kom familjen hem vid kanske halv ett tiden, tjugo över tolv kanske. Jag minns bara att Krille körde mig hem och sen stod jag utanför herr Stjärnqvist port och frös och tio minuter senare hade jag somnat i sängen, med kläderna på. Vaknade varmt och gott inatt...

Idag tänkte jag vänta tills Anton kom hem innan jag gick hem, vilket var såå drygt och tiden gick långsamt fram. Men klockan fem(isch) ringer han och han har flera timmar kvar att jobba, JAHA! Jaja, så jag gick till affären och sen gick jag hem till en - förutom två katter - tom lägenhet och värme mig tio vaniljbullar. Sen bäddade jag ner mig i fåtöljen efter lite jobbsökande och här har jag suttit sedan dess med mina kära O.C avsnitt :) Mamma kommer hem senare inatt och då ska vi sticka ner till gymmet, om det blir som planerat då. Ska bli kul! :D


dagens

sommaren är kort, det mesta regnar bort.

Vadå höst? Äh, skitsnack. Regnet och kylan ska inte vara här nu. Levande bevis på det har jag, och bilden togs i tisdags!

kanelbullar och konstiga krämer..

Onsdagen den 6 oktober

Mitt under dramatiken kom Anton och störde mig och Joy i O.C, men han överlevde eftersom Joy inte fick damp och dödade honom :) När han kommit kunde vi åka och handla, blev inte cyklar utan moped nu när Joy blivit så bekväm av sig. Hem igen och då satte systrarna igång med bakandet, och vi fick inte ens komma ut i köket jag och Anton. När vi sen får komma ut har de gjort ett helt jävla berg - större än det jag och Natalie bakade sist! Nu minns jag inte exakt hur många det blev men 120 något har jag för mig. Ett antal fler än 100 i alla fall. Ja, ni ser ju själv på bilden nedan... haha!


Under tiden som de bakade hade jag ett hemmaspa för Anton :) Inte lika mysigt som på ett riktigt kanske men det skiter jag i, det var kul! Haha, tog en ansiktskräm/mask jag hittade i badrumsskåpet som luktade illa och jag vet att den kliar och svider lite medan den torkar, mohahah! Han såg ut som Jokern! Hur roligt som helst när han hoppade runt för att det sved och kliade och när han upptäckte att man inte kan göra grimaser eftersom krämen stelnar och för att det "luktade kräk" hahaha. Det varade i ljuvliga 15 minuter och sen åt vi bullar, kollade på TV och gick och la oss.


När jag vaknade dagen efter, alltså igår, städade jag lägenheten lite snabbt och lämnade sommarskorna i källaren och plockade upp familjens varma skor. Sen gick jag en runda på 2,5 timme med Natalie, och inom den tiden var vi även snabbt inne på Gina Tricot och en lite längre stund inne på Hemmakväll där vi hyrde fyra filmer :) Sen spenderades kvällen med att kolla på film och äta bullar, det var väldigt mysigt! Bra dag igår! Speciellt mysigt när Anton överraskade utanför porten också :) Sen somnade vi och idag har jag inte gjort så mycket men ändå: har fixat ny musik som jag inte gjort på ÅRATAL så jag äntligen kan byta ut i min iPod och ha en träningsspelningslista när jag ska ner och träna! Även letat fram mina träningskläder men har fortfarande inte hittat mina skor... Ska man kanske köpa nya? Vill inte ha blåsor, haha, dem kommer jag aldrig att glömma!
   Nu ska jag runda av, kolla på TV och vänta på Anton som ska sova här eftersom vi ska på återbesök i Malmö imorgon. Ska vara där redan klockan nio... Och sen väntar en kväll med barnpassning medan familjen är och ser Volbeat, jippiiiie!
  


Checka in detta

Haha, något ni måste se. Det tar inte lång tid, något som Oscar visade mig igår :)
Kolla först på denna videon:



och nu detta!


stop telephoning me-e-e-e-e-e

Haha jaa.. Det kunde ju ha varit tandläkare, "på riktigt" tandläkare menar jag. Här fanns inga borrljud och det luktade inte särskilt klinikaktigt och de var inte klädda i läskiga rockar, inte alla åtminstone. Fanns några trevliga tanter som alla efter exakt fyra år om några dagar hälsade på Anton precis som de var hur nära som helst - då har man varit allt för ofta på ett sådant ställe haha! Glad att jag slipper tandställning eller problem med tänder överhuvudtaget (förutom de jag hade när jag var liten), vad hemskt och jobbigt.

Efter tandläkarbesöket gick vi på stan en liten stund och vi åkte inte hem med en massa saker som annars förutom en ny iPhone 4 till Antonfjanton. Så ikväll ska jag spela och leka, mohaha! 
   Men nu ska jag äta tidig middag och sen ska jag kolla på O.C minsann! I alla fall tills Joy kommer för vi ska baka kanelbullar eftersom det är KANELBULLENS DAG idag, så jag hoppas att alla äter en kanelbulle idag eftersom det är väldigt speciellt. Sen ska jag fortsätta kolla O.C och äta bullarna samtidigt.


Tandläkarskräcken

Fråga mig inte varför men jag har gått med på att följa med Anton till tandläkaren för att fixa sin gummigrej som gått sönder, och jag verkligen hatar tandläkare! Usch, bara lukten av kliniken. Gummihandskarna. De spetsiga redskapen. Ljud. Speciellt ljudet av sugmaskinen eller borren från ett annat rum! Hatar det, och det är så läskigt att jag får rysningar redan nu, blä. Och klockan är bara bara halv nio och jag har känt såhär sedan jag cyklade hem sju imorse och vi ska vara där elva.. Därför ska nu ta en välbehövlig dusch för att lugna nerverna lite. Tur det inte är jag som ska sitta i offerstolen bara.


Söndagen den 3 oktober

Idag åkte jag och Natalie en sväng ut till Saxtorpsskogarna för att besöka pappsen. Den huvudsakliga anledningen var ju för att vi skulle klippa oss och fixa viss utväxt som jag inte har några kommentarer om, men det räknas ju ändå som ett besök. Lämnade redan halv tolv på morgonen när Natta hade kommit hem och gått och lagt sig klockan sju efter jobb hela natten, haha. Trött och grinig var hon och när busschauffören inte stannade på vår busshållsplats fick hon ut lite av del ilskan, kanske all haha! Inne i Landskrona hade det inte varit samma sak, där ute är det ju för tusan flera kilometer mellan busshållsplatserna! Men han stannade till slut, och det var ju bra. Fyfan vad det blåste igår också, galet. Men värmen ska komma tillbaka har de ju sagt! Denna veckan för att vara exakt. Får se om våra duktiga väderrapporterare har rätt angående detta - man kan ju hoppas eftersom jag glömde mina vantar hemma hos pappa :(
    Efter lite idol, ingen klippning för min del pga tidsbrist, lite godis och en Pippi-film så kom Lisa och Eva och hämtade oss och körde oss  hem där kakor och god mat väntade. Borta bra, men hemma bäst! Älskar när de kommer på besök, det är ett eget litet bevis på att avståndet inte alltid särar och förstör förhållanden (i alla dess former). De stannade till och med Barcamatchen och sen åkte dem hem och jag ska nu gå till Anton för att hämta min cykel han lånade i morse.

Auf Wiedersehen!

 .  .  .

Goodnight Goodnight

Nu är det dags för oss att sova! Eller knegaren bredvid iallafall. Ännu en gång blev Anton räddaren i nöden och räddade mig från en tråkig kväll och en natt ensam. Slipper frysa ihjäl också då mitt element inte fungerar och det känns som jag inte har några glas i mina fönster. Hemskt kallt. Vet inte varför jag skriver detta egentligen och ska stänga datorn nu och kramas med min pojke!

Anton Stjärnqvist



all your money won't another minute buy

Den 2 oktober. Två veckor. Två veckor! Vad har jag gjort på två veckor? Förutom några rundor runt i stan och till havet om kvällarna har jag städat hemma, satt upp (äntligen!) något på mina väggar och rensat i alla vrån, fixat gymkort (blev 24/7 och inte fysiken om man får ett ryck mitt i natten), handlat viktiga nödvändiga och lite mindre nödvändiga saker, smakat nya choklad som är gudomligt goda, ätit ytterst lite onyttigt (förutom glass) och mycket frukt, umgåtts med Anton, hälsat på Antons mamma, skickat iväg ett sms då och då, kollat på massa filmer bl.a alla Resident Evil filmerna eftersom det var på tiden att man kämpade sig igenom dem (nästa vet jag dock inte om jag kommer att se), nästan dragit på studentfest, nästan dragit ut en helg, nästan klippt mig (blir imorgon istället) men sett Anton klippa sig vilket blev mycket bra och letat både lägenheter och jobb. Måste skaffa körkort så man kan söka fler jobb... Drygt det är!

Minns inte så mycket mer men över till något positivt. På måndag drar det igång, träningen. Taggad är jag och det ska nog bli bra :) Måste ha något att göra, och träna bort ångesten att jag lagt ut pengar när jag egentligen inte kan - och på ett träningskort! för första gången i mitt liv, hehehe.. Och jag har varit duktig och gick till banken med mina 50öringar eftersom de ändå är helt värdelösa nu och det blev att Röda korset fick åtta kronor. Fast jag skulle ha sparat en och visat för mina barnbarn och säga: "När jag levde hade vi minsann femtioöringar!" och visa en. Kanske är värt mer än 50öre i framtiden höhöhö


Nämen om jag skulle lägga ner bloggen? Har inget kul att skriva. Inget kul händer. Mitt liv vore mer intressant, till och med roligare, om jag gick i skolan. Sickowicko. Alla andra är på maskerad eller klassfest som jag inte kan gå på 1. för jag inte är bjuden och 2. för man tydligen är en partypooper om man inte dricker. Så, ja.. Nu började en film på tv så det blir nog film med mammsen och försöka tänka på annat. Tanken om att mitt liv slösas bort och att tiden bara fortsätter att rinna iväg är ganska frusterande. Kan något hända så jag får lite spänning i vardagen?! Vill inte sitta hemma och sluta upp såhär:


Surpriiiiiiise!

Lördagen den 18 september.


Jag har glömt att skriva om denna dagen, så därför gör jag det nu. Joy kom hem på fredagskvällen efter att jag varit ensam hela veckan i princip. Jag började berätta mina planer och hon hängde på. Vi städade exakt överallt och började blåsa upp ballonger, många ballonger skulle det vara! Joy gav dock upp när en small henne rätt i huvudet så det är typ bara min koldioxid som fyller upp alla ballonger i huset. Vi bakade även marångtårtor och jag hade tidigare på dagen i brist på annat byggt lite pärlor som jag faktiskt är jävligt nöjd med, förutom en som jag gjorde för att... för att göra antar jag. Pimpade presenterna och dukade fint i matsalen där vi även hade dekorerat. Sen lagade vi god middag som vi också åt utt och senare kom Natalie och gjorde oss sällskap och väntan på familjen började! Vi satt i köket och väntade i mörkret eftersom de inte skulle se att vi var där. Tiden gick och äntligen var klockslaget slaget, halv nio. Nu skulle de komma närsomhelst! Så vi väntar.. Och väntar.. Klockan blir elva, och de svarar inte på telefonen. Något över elva, vi får ett samtal. Det är dem. De har nyss landat... Så vi släckte alla ljus, spelade hög musik och fotboll med ballongerna eftersom vi inte tänkte sitta och somna på grund av att sitta still och bara vänta. Och mitt inne i det stimmet kommer dem! Paniksläcker huset, stänger av musiken och lägger mig oplanerat och inte så värst smygande på golvet med kameran för att spela in "the faces". Såklart såg man ju inget i mörkret och syrran sov och lillebrodern var helt väck, gick i sömne för tusan haha. Så det blev inte alls som planerat och bananen på tårtan hade brunat och de var sonkiga och ljusen var inte tända så det var inte lika mysigt som det skulle vara. Men de blev glada ändå och vi satt uppe ett bra tag och pratade och åt tills Mia körde mig och Natalie hem. Jag själv åkte hem till min söta väntande pojkvän och sen var jag så trött att efter en genomgång av bilderna somnade jag gott.

resultat av att ha tråkigt och punktering och hunger

'

storstädning och fix
 





I've got no time for feeling sorry

We still live in the same town, well, don't we?
But I don't see you around anymore.
I go to all the same places, not even a trace of you..
Your days are numbered at 24.
And I'm getting bored waiting round for you,
we're not getting any younger,
and I won't look back 'cause there's no use.
It's time to move forward!


Slottsparken


RSS 2.0