En sekund av mitt liv, förevigad med polaraid

duktig evapåskägg 


Nu har detta tagit alldeles för lång tid att göra, längre än jag trodde. Ska resa mig och väcka rumpan, sen blir det duschen och en snabb uppfixning inför kvällen! Väldigt orolig inför att gå ute, det är is exakt överallt så klackar borde vara livsfarligt...
but baby you're a firework!

maybe this christmas will mean something more

Kändes lite taskigt att spela in mamma när hon öppnar sin julklapp och börjar gråta av lycka. Själv blev man lite tårögd med, och inte bara jag.. Om ni undrar vad den stora överraskningen var så var det en bil, efter all vår otur med bilar som blir stula, kvaddade och krånglar och skit och mög med skånetrafiken så tyckte vi att det var dags! Glad blev hon och det var något av det bästa som hänt detta året. Sen fick hon en massa andra grejer också, och man själv såklart. Bra saker som jag behövde, och som jag mest ville ha haha. Bland annat en härlig adidaströja, finfina skjortor, slippies, negerbullar och en kameraaa! Wiiie! Ska inte sitta och skriva upp mina grejer men det var en bra jul, stämningen var perfekt, vi fick snö, hade finaste julgranen i stan, bakad megagod kola och saffransbullar och min bror kom och hälsade på :)
  Dagen efter spenderades med att fira jul hos pappa, som också blev bra. Spelade kinect med Douglas från typ två till tolv på kvällen! Snacka om träningsvärk dagen efter, fyfan! Men vi var inte klara med våra uppdrag så vi körde igen. Helt förstörd var jag efter helgen hahaha. Men kul var det, ska fan köpa det själv! Hinner kanske ner en sväng imorgon på mellandagsrean innan det är för sent, har jobbat till sex nu hela veckan så har inte hunnit.. tur att man är ledig imorgon så man får vila upp sig inför det nya året! (så man orkar hålla sig vaken) Några planer har jag inte bara, vilket är ganska tråkigt. Eller mycket tråkigt. Lika tråkigt som att en hundjäkel som sprang in på jobb idag slet sönder min påse, slickade upp allt smör i mitt smörpaket, åt upp min saffransbulle, åt upp en HEL OST och ett halvt paket kalkonskivor. Helt jävla sjukt hahaha.
   Nu måste jag sluta skriva och börja fixa med min nyårssammanfattning, det tar lite tid.

gott nytt år!


I have no choise, I hear your voice

Jag är inte inne på MSN längre. Jag är knappt inne på facebook längre. Jag lyssnar inte på musik längre. På jobb spelas rock och det är oftast ingen kärlekssmörja, inte heller att man hör musiken ibland. Det klarar jag av. Då har man ändå tankarna på annat. Jag kommer hem och tar något att äta och fixar lite hemma. Duschar när jag orkar och sen går jag och lägger mig. Jag gör inte mycket mer. Och det är jag tacksam för, jag vågar inte sätta mig ner och bara ta det lugnt. Man kan koppla av från allt men tankarna vilar aldrig. I lugn och ro kan jag inte koppla bort dem. Det blir bara värre när jag sitter här med min spotifylista och lyssnar. Sjunger. Tänker. Jag vågar inte tänka. Det blir alltid på samma sak...

Julafton, ett sätt att koppla av med familjen. Mammas julklapp kommer bli den bästa någonsin haha!

Och jag har inga ord♥:

When your feeling ain't the same and your body don't want to, I think that you should let it burn

Snart en månad sedan jag skrev eller tittade in här sist. Hade kunnat skriva allt som hänt och inte hänt men sammanfattad så har det varit jobb, Antonius och en kväll med Kevin. Strax på väg dit nu också så har inte tid att sitta här egentligen men måste vänta på att håret torkar lite till innan jag fönar det. Vill inte se ut som ronja rövardotter. Snö har det kommit, som fan! De skrev i tidningen dock att det skulle komma cirka 10 decimeter till och med idag, och det tvivlar jag på - om vi inte får en rejäl snöstorm ikväll. Jag klagar inte, helnöjd med att det snöar, förutom att man blir frusen om fötterna, blöt om kläderna, knappt kan gå, omöjligen cykla och att man får sitta i två timmar på motorvägen för att komma hem och att tågen är helt fucked up och försenade. Annars är det mysigt när det är alldeles vitt och glittrar :) Och om det stannar till jul är det ju inget annat än perfekt! Sen efter jul tycker jag att sommaren kan komma, bara så poff. Trött på kylan, vill ha värme. Eller mindre kallt. Så många som är utomlands, helt sjukt. Kan räkna till minst 10 som är i Thailand, Elin som gottar sig i Puerto Rico och förmodligen fler som jag inte kommer att tänka på just nu. Sure, jag ska utomlands i två veckor till Karibbien, på (lyx)kryssning, i sommar. Men det är i sommar, då är det varmt här också och man kan inte komma hem och bara: mohahaa era blekfisar se på mig! Men som man säger: Jag får en upplevelse. Det ska bli kul :)

nu ska jag försöka skynda mig till mitt sista arbetspass i helsingör detta året innan klockan blir alldes för mycket och sen försöka klura ut ett sovschema för hur jag ska orka komma hem klockan sju imorgon bitti och orka stiga upp klockan fem måndag morgon... hm.


RSS 2.0