"Kim, du är min bästa storasyster!"

Sitter hemma i min egna lilla isolerade avdelning av huset, glor på Flyga drake medan alla andra har gått och lagt sig, ska bara ta något litet att äta (som förmodligen kommer att bli en bit smörgåstårta, igen maha) innan jag också ska lägga mig. Ett under att jag inte sover än, gick och la mig klockan fem och blev väckt klockan nio av småttingarna, kollat på lillebrorsans match i Häljarp, kört upp till Kristianstad och hem igen, till den största hålan du kan finna i Flyinge på kalas, ritat faktiskt skitbra teckningar till min lillasyster som är så jävla underbar och sen suttit hemma framför TV:n med Mia och en tillslumrade/sovande pappa. Sen har vi i princip bara spelat Wii så ofta vi kan och småätit smörgåstårta. Haha, göttans.

Det var allt jag ville säga, och jag är så glad att saker går att reda ut. Det behövdes. Nu har lovet börjat, och jag känner hur jag kan slappna av för en gångs skull, även om jag ska plugga... sen.. uschuschusch.

"you don't know what you got, until it disappears" / ett band jag inte minns, fan

Haha, kom inte ihåg att jag skrivit ovanstående. Hittade det som ett utkast från klockan ett i förrigår precis. Men det sammanfattar väl vad jag har gjort i helgen. Igår vaknade jag av mig själv vid tolv, tog ett långt bad, klädde på mig, spelade lite Mario och sen stack jag upp till kontoret, pratade och bestämde med Steffi och sen åkte jag hem till mammsen och handlade godis på hemmakväll med Natalie senare på kvällen :)
idag har dagen inte börjat än, är ensam hemma som vanligt och dagen känns sjukt dryg.



på väg till Kristianstad och fällde en liten tår för filmen Upp, igen..



kims påskteckning, kims tröjtryck avritat, bellas påskträd och två grisar hon begärde

odvhmnkdfmsl

"Visa intresse, eller förlora mitt", har alltid låtit som något urdumt att säga i mina öron. Tills nu. Trött på att försöka och att du älskar att vara lockbetet. "Daily care" står det på min flaska jag alltid har haft fast i huvudet men innehållet börjar ta slut, jag orkar inte att att "care-a" mer. Ger upp, ger upp jakten och åker till pappsen nu och äter smörgåstårta. Hoppas att alla får en trevlig kväll, för det ska jag i alla fall ha. a-a-a-automatik.
adios!




sing-a-long, capisci meglio då?

påpåpåpåpåsklååv!

Äntligen lov, som jag har längtat. En fruktansvärd redovisning och ett prov fick det bli på skolans sista dag - två saker att stryka från listan. Nu är klockan snart elva och jag har legat i min säng sedan jag kom hem från skolan klockan fyra. Kroppen värker en aning och magen kurrar men jag orkar seriöst inte bry mig. Ensam hemma, förvånad? Haha, börjar bli ganska vanligt nu. Men det gör faktiskt inget, för just idag orkar jag inte göra ett piss, skulle behöva lite omhändertagande. Och lite choklad (inte ätit något onyttigt sedan söndags för tusan!). Men jag har katten som spinner och är kelglad i alla fall, även om hon sover alldeles bredvid mig nu så jag kan känna hennes värme. Fast jag vet inte om jag vill ha henne nära mig eftersom igår SPRUTADE hon VÄTSKA ur rumpan(eller baikfrån i alla fall) på min datorskärm så det rann ner precis som man spillt läsk förfan! Ni vet när katterna ska sprida sin doft och får såna spasmer i svansen? Då! Så jävla äckligt! Kastrera? Si! usch nej usch usch usch... usch!

Nu vill jag bara ha lördag! Upp, duscha topp till tå, åka till Saxtorp, äta smörgårstårta och leka med barnen, bli ensam hemma med barnen och bada bubbelbaaaad! Wie. Ska bli skönt. Kanske se på någon film, mysa med katterna, "chiwauwan" och de andra djuren, ungarna då. Ska bli härligt, få träffa pappa och Mia lite också :) jättehärligt!

Det var allt jag ville säga, och att jag fick 20 rätt av 24 på nutidsfrågorna. Rekord för min del, and it feels gooood. Nu ska jag fortsätta mina funderingar på varför jag inte släpper taget och kastar intresset när man ändå vet att man inte får något tillbaka. Klurigt det där.. *OOMM* (meditation för er som inte förstod), godnatt när det väl blir dags för det.


00.00.
wiiie, nu kom mamma precis hem med munkar och kexchoklad! vilken tur. Men jag som precis gjort två påsar med nudlar, fast tja.. kan väl få i mig lite efterrätt också.

if I could I would

Fint att komma hem till nylagad rosa mammagrynsgröt, så oerhört gott. Ironiskt att jag skrev igår att ingen får sova i min säng förutom jag, och så händer raka motsatsen några timmar senare. Ironic, ironic, ironic. Eller tja, sova blev det inte. Satt uppe och snackade till fem kanske och sen var det dags att göra sig i ordning för skolan, inte lönt att lägga sig. Nationella i svenska, test men ändå "på riktigt" klockan åtta, ljuvligt. Halvsov på historian och satt med cpryckningar på naturkunskapen, inte trött alls, jag lovar.
Skola 9.25 - 11.35 imorgon, och lediga på torsdag. Knappt skönt. 80 dagar kvar nu och idag fyller Stephanie 20 år, och på lovonsdagen ska jag ner och träffa henne! utropstecken utropstecken, och det kittlar i magen av lycka när jag tänker på det :D

Och nu är jag ensam hemma, har varit det ett tag.. och kommer vara det ett tag till. Känner en sån jävla tristess att det inte är klokt. Makalöst. Bara äter gör jag med, finns inget annat att göra. Ingen verkade särskilt sugen på att komma hit heller, så jag kan egentligen gå och slänga mig i sängen och glo upp i taket i princip. Eller äta ytterligare något.

tårtbilder, och från broderns kalas i Jakriborg
  

try sleeping with a broken heart

Mår illa och knappt kan andas, är så full av mat att jag är rädd att magen kommer att spricka. Måste lära mig att sluta äta när det tar emot, men det är ju så förbannat gott! Snitzel, kroketter och bernaisås (stavning?), ljuvligt! Ett av dagens i-landsproblem? usch, låter hemskt. Men det är väl helt acceptabelt, gick ändå en runda på två timmar med Natalie tidigare. Pratade lite om framtiden, och jag har börjat planera körkort, vilket hade varit perfa då jag snart fyller år. Det enda jobbiga är att jag inte har någon att övningsköra med.. Men det är mina bekymmer och det ska inte ni behöva ta del av.
   Och eftersom jag var elak och precis sa nej till en runda med Fred eftersom jag är lat och på väg till sängen för att "plugga" (kommer ju att somna självfallet) sammanfattar jag lite saker snabbt. Sa ju att jag fixat balklänning (se lyckan på bild nr 1 - och ja, får väl avslöja.. den är röd), och jag tror jag har börjat uppskatta balen mer nu. Känns nästan lite roligt och längtar nästan till den, men bara nästan.. Trivs inte i klänningen än, men det blir att ta på sig den, kolla sig i spegeln och säga: "fyfan vad vacker jag är".. om nu det skulle fungera.
   Helgen blev bra, fick gäster i fredags som bjöd på massor med tacos och marängsviss, och vi bjöd på lite dricka, chips och en singstarkväll för hela slanten. Alltid lika roligt! På lördagen var det min namnsdag så vi gick ner och firade med tårta nere på torget, hela två bitar! Inte illa. Lisa skickar säkert bilder sen, som bara måste upp haha! Dagen slutade inte som tänkt men det blev bra ändå :) Söndag var en riktig äcklig dag med tankarna på äckligt migrationsplugg eftersom vi hade prov idag. 40 poäng när man ska redogöra om en persons liv och verk? wtf säger jag bara till det. sär... på tal om sär så, åh. Nej, ska inte dra upp det. Åh!
   Prov på fredag igen och sen är det lov, veckorna efter blir sjukt jobbiga men det ska bli skönt med lov, även om jag ska jobba. I helgen blir det inget jobb tydligen, men på lördag ska jag passa småsyskonen ute i Saxtorp. Det är lite som ett jobb faktiskt. Men det ska bli roligt, spela lite tvspel och kela med katterna och hundarna hihi.

angående sängen på bilden, märks inte att någon sovit där, va? När ingen sover och skrynklar ner ena halvan är sängen i princip bäddad hela tiden ju ;) Nice (Y) ingen ska få sova i min säng längre förutom jag så jag slipper bädda och jag gillar mina sängkläder även om Natta säger att de är hemska...
 
duktig eva  
Jag och Natalie är i vanliga fall lika långa, men med mina balskor blir jag lite längre ;)



And how can I stand here with you and not be moved by you?

Just nu känns livet lika surt som gammal filmjölk eller som att citronsaft inte kan mäta sig med det.
Varför vet jag inte riktigt även om jag har en del idéer om varför.
Förlåt för att jag varit frånvarade, nere och inte lik mig själv, men jag försöker i alla fall..
Nu kom mamma precis hem och står just i denna stund och drar sitt vanliga prat om dagen och annat,
men när hon går ska jag skruva upp musiken igen. Erik Hassle försöker att övertyga mig med "a bump in the road",
vilket kanske fungerar om jag fortsätter att lyssna på den. även om han ibland slinker in isn't it obvious mellan gångerna,
och the veronicas med 4ever och untouched. gillar bakgrundsmusiken.. alalallala do do do.
Nu tog detta inlägget sjukt lång tid att skriva, så nu har Erik övergett mig, nu gäller Lifehouse.
rekommenderar dem faktiskt. Älskar dem. Ska nog lägga in en eller två låtar. Jo det gör jag.

Och kan inte Lisa och Eva komma snart så jag kan försöka få ihop ett vettigt CV även om jag inte har några erfarenheter eller något överhuvudtaget och så jag kan trycka i mig tacos tills jag kräker. Sen ska jag försvinna in i dimman, och när jag vaknar imorgon ska jag slänga den jävla utgångna filmjölken


all I have

not a sucess in a dress, or am I?

Balklänning, check. Studentklänning, check. Skor, nej men är på spaning. 
Åkte till Hjärup efter skolan för att hälsa på Pernilla, och jag kom dit glad, lämnade gladare. Tack för idag! Du är en stjärna :*
   Fick reda på att jag fick VG på mitt matteprov, vilket gjorde mig glaaad! Gör inget att kristendomsprovet gick mindre bra då :) Och Barca vann precis med 4 - 0 och Chelsea är ute, det kan inte bli bättre just nu. Ska inte skriva mer utan återvända till musiken och msn och fb och roa mig där! puuuuuuuss


så jävla bra, matchbox 20!

It's funny to me how you've turned into such a joke


På repeat. Det är vad jag gör just nu, förutom väntar på mor så jag kan gitta!
Underbar glad dag idag.
Skum dröm inatt, men vaknade, ruskade på huvudet och skakade av den.
Underbara sms och meddelande utan speciell anledning som gör mig så glad!
Precis vad jag behöver. Nu är det snart lov, och allt flyter på igen!
Jag mår braaaaaaaaa! :)
<3

pluggvadå?

Först får man choklad och fika i Malmö.
Sedan är mamma duktig och bjuder på kanelbullar.
Och fastän att jag har suttit här ett tag nu så hittade jag precis en ask med godis.
Min kära syster, är alltid så givmild av sig. Men vad menade hon med detta?


vi drar till malmoe

Festen hos Edde var i en klass för sig, behöver inte säga mer om det. Kom hem i lagom tid som jag lovat Filip och sen somnade jag gott till en film med min Hugvin. Lite ont i magen vilket kan bero på att jag åt som ett jävla svin på festen (hela tårtan själv för fan!) så alla som var där till och med kommenterade mina matvanor. Men duka inte upp ett helt bort med gotte då? Höhö. 
   Och det blev, tro det eller ej, plugg på söndag - matte in på småtimmarna när jag sedan gav upp och tog en välförtjänt dusch. Lördagen blev också plugg, kristendomen, men tro fan att det inte gick bra. Så nu måste jag snart gå ut i köket och läsa tills röven somnar. Prov imorgon, och jag är inte pepp efter provet jag hade idag, failade inte totalt men lite fail blev det.
    Vi, jag och min supahdupahprojektgrupp alltså, drog till Malmö idag. Blivit inbjudna av HSR att tala inför några politiker, tjänstemän och andra "viktiga" personer om vårt projekt och lite miljötrams vi arbetar med på skolan, som andra brukar säga. Det gick väl bra, lite nervös var man allt. Tomato i några sekunder, men det gick över (sån tur är). Stack till skolan 7.30 och kommer hem 17.30, isch. 10 timmar, och nu är klockan halv sju och jag orkar verkligen inte spendera min kväll i en jädrans bok! Dock måste jag, och jag ska. Sorgligt. Blä.
    Och imorgon ska jag även efter långa dagen i skolan möta upp systeryster som ska med mig till så jag kan prova balklänning! Ska prova två röda, men jag tror faktiskt jag vill ha blå. Får så fina blåa ögon då fniiiisss tihihih! Nej, vi får se hur det blir. Ska bli spännande i alla fall. Klänning, woho, great. Verkligen. 
    När jag ändå har en sådan här pessimistisk inställning kan jag lika gära ösa på. Det är med stor sannolikhet jag säger nu att jag kan ha punktering imorgon bitti. Jävla glas. Trist i så fall, får ta gamla blå-bettan då. Ett snett hjul, för hög sadel som mysteriskt nog även alltid läcker vatten så man blir blöt i rumpan varje gång man cyklat och annat mindre bra, men hon rullar i alla fall! även om det gnisslar. Hoppas på opunktering.

Och jag får avsluta med att tacka knasbollarna för en bra dag! Tack, höhö. Det gjorde vi bra ;)
på tal om trollen påminde Banan mig precis om att vi har sovmorgon imorgon! JADÅ!


piss&kräm

pa-pa-pa-paramore!

På grund av sjuklig sömnbrist onsdagnatt in på torsdagsmorgonen om inte förmiddagen så blev det ingen lektion på torsdagen. Alltså igår. Sen imorse tar jag det lugnt, duschar och sitter vid datorn tills det är dags att cykla till skolan. Kommer ut och märker att det är alldeles disigt, eller regnade, sak samma. Blött och äckligt i alla fall. Lite stressad kommer jag ner och märker dessutom att cykeln inte är där! Nej för just det, den lämnade jag på skolan ju... Går en blixtsnabb powerwalk/långsam joggingrunda till skolan för att inte komma försent och får ont i foten och även ett jävla skoskav så jag inte har kunnat gå normalt på hela dagen. Plus att jag klätt mig exta varmt för att inte frysa, yeah right. Frös inte, svettades flör tusan. Riktigt sur morgon.

Hade genomgång på matten, och det kändes helt okej. Verkar som jag har koll på läget, när Johan går igenom det i alla fall. Sen att jag inte kan lösa uppgifterna i boken är en annan sak, höhö. Får ta och ha en mattedag typ imorgon eller på söndag. Eller nej, imorgon går ju inte. För då ska jag till Edvin och fira Micke! Och på söndag ska jag förbereda politiker/statsmänstal som ska vara nere i Malmö på måndag, plugga matte inför provet som även det är på måndag och även hinna med att lära mig allt om kristendomen eftersom jag inte hinner eller kommer att orka plugga måndagkväll då provet är på tisdag. Dessutom har vi NK-läxa. Verkligen ljuvligt! Kommer att bli jätteroligt och jag kommer inte alls att stressa som en gris :)

Och jag måste praataaa mer, det säger alla och det måste jag göra. Det vet jag. Jag måste.
Jag vill. Och måste våga. Det påverkar så otroligt mycket. Ta tag i det, Kim.


Och låt det bli varmare så jag kan ut och löpa i skogen.
Jag är verkligen ärlig när jag säger att musik är det bästa i mitt liv
pa-pa-pa-paramore, pa-pa-paramore! som Lady Gaga hade sjungit, <3


I know, you don't need to tell me.

Åååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhh! mm.. panik, ångest och ett frustrerat skrik var det där. Matteprov på måndag och jag har inte kunnat räkna ett enda tal idag eftersom jag är helt ute och cyklar, och det känns verkligen inte bra! Tänkte ta tag i religionen istället men har läst ett enda jäkla stycke fyra gånger och somnat medan jag läst två gånger (rekordlite). Orkar verkligen inte läsa, just nu är det mer effektivt än sömntabletter. Men prov på tisdag, så jag MÅSTE ta tag i det. Vill inte sitta uppe måndagnatt med det, så jag får skärpa mig. Vet inte vad som hänt, inte gjort läxor på länge eller pluggat ens för den delen, allt är borta.. Ambitiösa Kim har flyttat ut. Kom hem igen, snälla...? Får ta ledigt i helgen och plugga, tror jag. Prov nästa måndag och fredag också, samt en lektion som ska hållas på fredagen innan provet. Veckan efter är det tack och lov lov, sedan ska man redovisa naturkunskapen och historiarapporten ska in och redovisas och sen börjar nationella! Fyfan vad det händer mycket nu... Och jag får skärpa mig och kämpa nu i slutet, imorgon är det nämligen exakt TRE MÅNADER till studenten och studentflaket är näästan beställt. Fyfan vad tiden går fort! Jag hänger inte med och blir bara mer och mer nervös och skitstressad. Bal eller inte bal till exempel?

Och imorgon får jag bokstavligen gå till skolan då jag var för lat för att cykla hem idag och valde skjuts istället. Men det behöver jag, och det är ganska skönt faktiskt. Om Pod är med såklart.

You Me At Six - Kiss and Tell & Always attract

Pöss och kläm

01.30

Tiden kanske inte verkar som något underligt för några, verkligen inte för mig heller. Om det inte hade varit för att jag bara har hunnit innanför dörren, slängt av mig kläderna, på med mina kallingar och en t-shirt och virat täcket om mig och satt mig här. Efter skolan var det meningen att jag skulle ta tag i plugget, men stack till Tim istället och umgicks med honom lite. Eller mycket. Men det var skönt! Nu ska jag bara bli så trött igen som jag var innan den långa kalla cykelturen. Lycka till med det säger jag bara..
   För övrigt har det varit en bra dag idag, massa skratt och trams i klassen men så är det ibland, fullt förståeligt. Förstår mig dock inte på vissa människor. Dömande och korkade människor. Hur tydlig måste man egentligen vara för att vissa ska förstå? Eller vägrar de bara att förstå helt enkelt? Och hur kan man ogilla någon man aldrig har pratat med, någon som en annan person säger att man inte ska gilla, för att den personen inte gillar den andre. Vad hände med att bilda sin egen uppfattning och ha en egen åsikt om människor? Det är en sak jag inte förstår mig på alls...
   Nu ska jag lägga mig i sängen och "plugga lite", alltså sova, mamma kommer snart hem så ska se om man hinner träffa henne lite idag :) Annars ses vi inte förrän på fredag kväll, om jag har tur.


Men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka
men jag svär att varenda fyllo på varenda bänk i varenda hörn
hälsade på oss, natten jag fann dig
Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö
Adjö...

Can't get you outta my mind, I can't lie, cuz a boy like you is so hard to find

sickowicko, lååånga inlägg och stor bildbrist har det varit på senaste tiden. Sorry och usch vilken tråkig blogg. Därför ska jag inte skriva något speciellt förutom att jag är alldeles blålila och svullen om tummen och pekfingret efter att ha skruvat upp 1000 muttrar och annat, och ganska sleden. Fötterna har sån tur är vant sig vid stålhettorna i alla fall.
If you really knew me, you couldn’t do this to me, you would be my friend. If one of us is lying, there’s no use in trying!
Sen har jag bestämt mig för en sak, dock är det en vild chansning och jag vet inte om det är riktigt smart men jag gör det ändå, eftersom jag måste och med lite hjälp av bl.a vänner (I get by with a little help from my friends) och familjen så ska jag klara det! Så kan livet fortsätta att glida på som jag glider lätt som en fjäder över isen.




och nittionio dagar kvar! Sen blir jag stor. Och Joy såklart. Min kära tvilling.
kim liten  
     
     


och om NITTIOSEX dagar är det fantamig min tur att stå där!



Bjuder även på några av dagens många låtar, sjungit bla "För ännu doftar kääärleek" så det ekat över hela plan 2 på ikea!
The middle, The best of me & Goodnight goodnight
och You and I, och lite av FM Static!
lovelovelove


Drömtydning tack?

Jag förstår verkligen inte dessa ovanliga och obehagliga drömmarna som har börjat komma allt oftare nu den senaste tiden. Vad jag har drömt behöver jag inte gå in på eftersom känslan är absolut inte densamma och det är väldigt svårt att beskriva en dröm bra så att andra förstår. Men jag kan åtminstone berätta att dessa drömmarna har väckt mig flera nätter ibland genomsvettig antagligen av att jag skriker eller gråter, eller på grund av att det blir för obehagligt eller läskigt i drömmen, eller när jag helt enkelt dör i drömmen. Det är konstigt, att jag (man?) alltid vaknar när man dör i en dröm.

Vi kan ta exemplet jag precis drömde, ja precis. Jag tog en liten extra lång powernap idag, välförtjänt faktiskt.

Jag befinner mig i Lund, eftersom jag känner igen min gamla skola Kunskapsskolan. Några människor har samlats, varför vet jag inte, men det är människor välkända från gymnasiet. Något har lockat dem dit och jag upptäcker senare att det kan bero på att Edvin Zigmanovic (Edde som går på skolan för de som känner honom) är en megabiff, verkligen mega! Skrev precis till honom på facebook: du får sluta träna, eftersom i min dröm så var dina armar lika stora som min kroppsform alltså! Till och med där jag är som störst. Och du svingade mig i dina armar som om jag var lättare än en fjäder, eftersom vi typ "lekte karusell" eller något medan alla andra kollade på. Fyfan vad yr jag blev istället! Och du måste ha varit ovanligt lång eftersom jag hade armarna rakt ut och såg inte ett piss så snabbt det gick. Skitäcklig känsla. Så för guds skull, sluta träna! Och det var precis det som hände. Efter att han svingat mig låg jag kvar på marken utan att kunna röra mig medan alla andra gick, jag var oerhört yr och kunde inte ens stå på benen. Men jag kommer upp efter x antal minuter och går till de andra som står utanför skolan igen på sina cyklar för att cykla hem. När nästan alla stuckit ropar någon att Edvin skulle testa på en annan tjej, en som är lite längre och vi som är kvar rusar dit! På vägen möter jag Joy, min syster, och hennes kompis. Men vi bestämmer oss för att det inte är något att se. Så vi går tillbaka till skolan och faktiskt in. Hur den kunde varit öppen när det var sommar ute och dessutom mörkt förstår jag inte. Men drömmar behöver man inte förstå alltid.
  
Så vi smyger in på skolan, smyger eftersom det är saker överallt, taket är rivet och ersatt av grönt plast och det luktar bygge. Skolan såg nästan förfallen ut och höll på att renoveras. Jag går först, och bakom mig går Joy och hennes kompis med vars en färgburk - fråga mig inte. Vi stöter på en man och frågar efter vägen, och han pekar på en dörr jag aldrig sett på skolan förr. Trappan bakom ledde neråt, alltså till skolans källare. Vi passerar orimliga "dörrar" och öppningar och tonvis med skit som vi får flytta, tills vi är framme och träffar två män. Han ena kollar konstigt på mig medan han andra visar mig att för att komma dit jag ska måste jag klättra igenom en liten öppning, här fattar jag ingenting. Det var undertak, snetak. Väldigt lågt, men smal - vi stod och diskuterade hur min rumpa skulle komma igenom det lilla hålet och hur många plattor vi skulle få ta bort. Det är då Joy tröttnar, medan jag står och pratar med honom. Jag upptäcker inte att de är borta förrän jag får smset: "Nej nu räcker det". Så jag tröttnar också och säger att jag får komma tillbaka senare. Så jag går, men hittar inte vägen ut. Jag ser ett rum med en säng, det ser ut som en lägenhet, men samtidigt samma gamla källare.
  
Jag finner mina skor till slut och börjar ta på mig dem. Det är nu det läskiga börjar... Mannen som hade kollat så konstigt på mig går sakta mot mig där jag står och bråkar med att få på mig skon, i handen höll han en ynkligt liten fickkniv som han höll fram mot mig ungefär som ett psykfall gör när detta går sakta fram mot den han/hon ska mörda och med en läskig "crazy-besatt-blick" på mig. Jag fnyser åt honom eftersom jag finner honom löjlig, och tror inte att han kan skada mig. Så han tar kniven och bara drar den lätt över armen, det svider till, jag blöder och tröjan är sönder. Det var minsann en vass kniv. Här börjar jag bli nervös. Sedan tar han handen och lägger på en låda - fortfarande med "besatt-blicken" fastklistrad på mig. Sedan tar han långsamt kniven och trycker in skaftet rätt in i handflatan tills blodet lagt sig som en pöl och man inte ser ingångsglipan, och så gör han tre gånger till på ungefär samma ställe, sedan slutar han inte! Han trycker in den igen och gör ett långt streck med kniven, sedan skär han  fyra streck som bildar ett M - han skriver KIM. Men han fortsätter, visserligen får inte hela meningen han skrev plats på en hand men i drömmen gjorde det det i alla fall, han fortsätter tills det står skrivet i blod "KIM FÅR INTE GÅ".

Sen blir det tyvärr luddigt. Jag hade sagt tidigare innan jag gick att jag skulle gå med min syster (Joy) och hennes kompis, och att jag skulle träffa mamma och Tex (en hund). Men han hotar med att döda dem, jag inser att han är ett riktigt skadat psykfall, och tror därför på honom. Så jag stannar, och sedan blir det ljust ute, och jag har ingen tidsuppfattning alls. Jag går ut genom en dörr och kommer till en öppen gräsmatta, förstår inte varför jag inte flyr. Det är en öppen plats och mannen är inte i närheten, jag hade hunnit. Plötsligt ser jag mamma och Tex på väg mot mig! Hur normalt som helst börjar hon prata med mig när hon kommer fram. Jag skakar av nervositet - tänk om han såg henne! - och viskade att jag är fången och att hon måste gå, innan han dödar henne. Hon tog det som ingenting och fortsatte att prata om killen som hon träffat som visst hade tjej, hon verkade helt borta. Tex som går lös går ifrån oss fram till dörren som leder in till detta mysteriska stället och stor och nosar, där mannen innanför utan tvekan hade kunnat se honom. Jag ropar så tyst jag kan på honom, men han kommer inte... Tex dör, hans huvud huggs av och jag minns inte mer än att mannen kommer springandes nerdränkt med blod mot oss och att jag vaknar med hjärtklappning och gaanska varm om kroppen kan jag säga.

Hoppas verkligen att jag inte somnar senare och att drömmen fortsätter. Eller upprepar sig. Jag avskyr när det händer, att man somnar om igen men den tar inte slut eller så går det om från början. En dröm är en dröm och den ska försvinna när man vaknar och inte komma tillbaka igen, tycker jag. Men vad fan betyder det?

save tonight!

Leidg från skolan idag, så jag passade på att jobba. Blev inget Väla dock, blev Ikea bredvid istället höhö. Blir jobb i helgen också, vilket ska bli skönt. Jag har suttit och kollat resepriser och olika bilder här och där, och jag är så sjuukt sugen på att åka någonstans! Typ Cypern eller något liknande, Mauritsius har jag nog inte råd med, men Cypern låter inte alls fel! Undra hur många helger jag kan jobba, och sen har jag ett jobb att arbeta på också. Och sommaren, får ju bli i aug-sep i så fall. Verkligen sugen!

Och nu ska jag minsann stänga av datorn och försöka få lite sömn, klockan ringer klockan sex och sen är det fredagsmys. Önskar dock att du vare här och mös med mig, men saker är som de är och jag måste inse det. Vilket jag börjat göra. But God I wish it wasn't so, could you save tonight?


fånigt dumdristig och fullkomligt betagen

Jag borde inte åkt till Centan igår, även om det var väldigt trevligt, eftersom nu är jag 2000 kronor fattigare och jag måste spara varje öre jag har egentligen. Även om jag ska till Väla imorgon förmodligen och kolla in de sista affärerna. Ibland får man göra något bra för en själv och skämma bort sig lite, och jag behöver byta ut i princip hela min garderob. Drog ut alla kläder igår när jag kom hem, en stor jäkla hög blev det och väldigt mycket vet jag inte ens vad det gjorde (kvar) i garderoben efter alla år. Svårt att släppa taget antar jag. Men nu är det gamla borta, bortrensat helt enkelt. Måste lära mig att sluta hamstra och att släppa taget om vissa saker, för det känns så skönt efteråt. Visst gör det? Men det var inte bara jag som gick i sken heller, mamma storstädare i klädkammaren och var fan kommer allt ifrån? Haha, sopsäcksmycket skit.. Hamstrar!

Och idag är en minst sagt underbar dag! Känslan från igår, även om det inte verkar vara något speciellt att slänga saker för vissa som gör det ibland kanske, sitter kvar och när jag ser mina påsar med nya grejer värmer det mitt hjärta för jag blir så glad. Klockan som jag mysteriskt nog hittade gör mig även lycklig, och jag minns inte alls att jag hade lagt den i sin låda i lådan som ligger i lådan? Haha. Solen skiner fortfarande där utanför fönstret vilket gjorde mig väldigt varm och irriterad i ögonen när jag cyklade en aning försenad till skolan imorse, men det stör inte mig det minsta lilla någonstans :)

Ikväll blir det även bio! Alice i Underlandet som jag har väntat på jättelänge nu. Går knappt på bio, nästan aldrig faktiskt, kommer säkert att bli jätteroligt :) Ledig från skolan imorgon så vi får se vad jag hittar på ikväll, nu måste jag skruva upp min musik och sjunga och dansa av mig lite med dammsugaren. Svårt att göra det samtidigt, uppdaterar senare kanske!

Ciaaaaaaaao,



dagen efter:
biogodis är ett måste, förutom snacks!
och jag må säga, dammsugare och arraksbullar i lösvikt är inte dåligt!
mahaha love it

RSS 2.0