fuck you, fuck you very very much

Med någon minut har klockan passerat fem och jag sitter och funderar lite. Funderar på livet, både i sin helhet och sekvenser ur mitt liv. Minnen som får mitt hjärta till att le men även minnen som vill få mitt hjärta till att gråta. Jag är inte riktigt säker på om det är de varma minnena som överväger de sorgsna eller tvärt om? Jag är inte helt säker på om jag ens vill ta reda på vilket. En titt ut genom fönstret och täcket virat om mig bekräftar att vintern vägrar att släppa sitt grepp. Visserligen har det mesta av snön smält eller regnat bort, men fortfarande ligger det kvar fläckvis lite här och där. Nåväl, tänker jag. Dags att försöka få lite liv i denna tradiga dag och i alla fall göra något vettigt...

Idag vill jag bara ligga i soffan, eventuellt sängen, och glo på film eftersom jag inte har ork till något överhuvudtaget, men jag vet att jag inte kan. Skolarbete väntar, sorligt nog. Skolan börjar imorgon och jag vill verkligen inte tillbaka, inte än. Ge mig lite lov till. Det har varit ett helt okej sista sportlov, kunde levt ut det lite mer men som det kan bli. Har jobbat och därför missat en del grejer, men gårdagen blev bra. Började med en tur på stan med mamma vilket gjorde min dag, sen mötte jag Elin, stack till Rhodos och handlade pizza, hem till Lantz och kolla Arsenal-matchen, hem till Elin och fixa, the girls arrived, "jag har aldrig", mer folk kom, sanning eller konsekvens, jucka på Engan (tror det finns på bild? hope not), dans, ut en runda med Fred, Elin igen, 7 mm längre och hemåtdags, kebabvagnen, film med två övernattare och sen var jag helväck. Tack för igår och förlåt för den jag råkade stöta ihop med, verkligen inte meningen - det är på egen risk man går igenom en flock vilda dansare haha!

Sen insåg jag precis en sak, och jag är jätteirriterad, besviken på mig själv och upprörd och ska aldrig mer dricka... med min klocka på mig. Har tappat den IGEN! Hittar den ingenstans här hemma, och Elin har inte sett den heller säger hon :( fan alltså... fan fan fan! FAN! Men denna gången var jag i alla fall inte ute förutom när jag gick, och då kan den ju inte gå av... väl? Nej fan. Nu ska jag ta mitt surehuve och glo på tv en stund. Helvete. Verkligen fapiaNpo idag


One of the boys? haha för fan. Fler bilder kommer senare förmodligen. Elin har några, det vet jag om :)

- this time I'm bulletproof

Been there done that messed around,
I'm having fun don't put me down
I'll never let you
sweep me off my feet.

I won't let you in again,
The messages I've tried to send,
My information's just not going in.

totvovåtotusosenontotio-nonololloltotvovå-totjojugogososexox

"hur fan kan man vara rädd för något som är 5 cm långt?"

Först vill jag säga att det är typ pappas och delvis mammas fel att jag sitter här och nördar mig framför datorn istället för att jobba. Skulle jobbat hela lovet, men snö och sega väggbyggare och målare som försenar allting och försvårar det låter mig inte! Men imorgon blir det jobb, helt säkert! Därför missar jag festen ikväll och fika imorgon, skitkul. Och eftersom jag bara har suttit och väntat på att få jobba har jag inte planerat något, och det har resulterat i att jag suttit hemma och inte gjort något vettigt. Igår krängde jag 400g choklad till fotbollen och film samtidigt som jag satt fastklistrad framför datorn sorgligt nog.

Idag sa jag till mig själv att jag inte skulle stoppa i mig något skit, men nu kom precis Lisa med fika, då kan man ju inte säga nej? Nej precis. Fikadaags!


kalas!

Inget roligt att skriva egentligen, förutom att helgen blev annorlunda än förväntat. Hela veckan blev det. På ett bra sätt. Tror jag. Eller den blev annorlunda i alla fall :) Jag är i princip frisk nu, eller jag kan andas normalt med näsan igen och det är inte längre sprängvarning på huvudet. Bevisade för mamma ännu en gång att jag inte får bihålsinflammation, nojjor!
Blev en långhelg denna helgen då jag stannade hemma på fredagen efter studentfesten. Trevligt att stå och snacka med folket lite, speciellt Emil eftersom det var så längesedan, ganska roligt när alla andra är påverkade. Vissa personer kan verkligen förvåna en ibland. Sedan har fredag, lördag och söndag morgon spenderats med Kevin och resten av familjen Alexandersson, såg på Boondock Saints II, vilken gjorde mig besviken. De försöker så mycket att härma ettan att det blir löjligt, en brud ersätter särpolisen Smecker och är nästan lika sär själv, Sean Patrick Flanery är inte alls med, ser bara ut som det ibland, eller?, Funnyman Rocco ersätts av en äcklig och löjlig mexikanare.. Nej, nej.. Varför måste alltid efterföljarna förstöra? Vågar jag starta Green Street Hooligans 2 ikväll? JA jag vet att jag är sen, men bättre sen tän aldrig. Och jag vet inte riktigt. Måste se med egna ögon vet jag i alla fall.

Och nu ska jag iväg och handla med mamma, och sen hem och fixa till mig lite. Sen blir det 25årskalas hos min bror och hans flickvän som också har fyllt år! Där bjuds det på smörgåstårta, finns nästan inget bättre! Mums. Skriver lite senare kanske, fast ska försöka njuta så mycket som möjligt av min sista lediga natt innan jobbet börjar.
Nu stressar mamma mig eftersom hon står med skor och jacka på, hejdå!


det våras för lov

Minns inte när jag nös såhär mycket senast, det slutar inte att kittelirritera mig i näsan. Jättestörigt, speciellt nu när lovet är på väg, men vad trodde jag? Blir alltid sjuk på loven, perfekt planerat, finns inget bättre tillfälle att bli sjuk på ju. Men det spelar faktiskt ingen roll, jämför huvudvärk, trötthet, nysningar och lite snor med någon kräksjuka eller magsjuka, vad är egentligen värst? Tror jag väljer en förkylning.
Blev ingen skola idag, utan ett studiebesök på Sofia Albertina. Tycker fortfarande att det är både skönt och lugnt att komma in i en kyrka blandat med obehag och en sorglig känsla i mig. Kanske för att man förknippar kyrkan med begravningar och (på den tiden) jobbiga omgiften? Äsch, det var intressant i alla fall.

Sen blev det en megaliten tur på stan med Jonte och Janus och sen hem och äta mat och glass följt av ett försök att underhålla mig själv så jag inte fastnar i ett dåligt tankespår, och det har fungerat hittills :) Ett impulsbesök på stan i jakt på en tid till en optiker, men de hade ingen. Man kan ju alltid chansa. Jag ska ha nya glasögon, jag ska. Och nya linser, vet inte hur dåligt jag ser nu. Men det har blivit sämre i alla fall, helvete.
Imorgon blir det en lektion samhäll, sen studentfest på stora norregatan! ska bli intressant att höra vad som sjungs och händer denna gången ;) haha!

AAH! Fick precis en nysattack, nu är jag tårögd. blä. känner mig så fräsch. ska gå upp i soffan med nvarm nudelsoppa och ett täcke och vänta på att matchen börjar istället, baciociao på er!

all kärlek till dig joy :)
  

& jag skiter i den dåliga kvalitén





..det säger nog allt. Ligger i en liten Paramore vs Melissa Horn koma, många låtar som jag själv kunde ha skrivit
eller som bara är så in i helvetes bra! Hoppas på en ny omgång då jag SKA hänga in jackan och köa tidigare!
Obeskrivligt så glad jag är över att vi såg och fick stå med Gabbi och brudarna i kön, annars hade jag dött.
Dålig dag idag och den blev ännu sämre när jag insåg att jag verkligen måste fixa ett par glasögon som jag kan se i,
kan inte sitta här halvblind. Men det är så svårt. Precis som i princip allting annat här i livet.
Nu säger jag hej sängen och hej en bra film med något gott tilltugg!


Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

20100214

Exakt fyra månader, sen fyller jag år - det är fan inte länge! :D Lovar att tiden kommer gå jättefort. Precis som denna helgen gjort.
Alpha dog, Never Back Down, Prinsessan och Grodan, Blood and Bone, Gamer, Street Fighter, Birdy, The Wild, Changeling, Into the wild, Catch and release, dammsugat, varit med Fred, städat rummet, handlat, ätit pasta och massa köttbullar i skolan, två stora skålar med flingor, fyra semlor, fyra cocostoppar, tre arraksbollar, tre stora päron, tre skålar med chili con carne, 1 liter glass, tre danska småbröd, tio rutor choklad, åtta knäckebröd med kaviar, fyra rostemackor och en hel del vatten. Tror inte jag fick med allt, men ändå en fin och förklarande summering. Vad har du själv hittat på? :)

don't come and go like you do

Jojagog äror irorroritoteroradod nonu ocochoh vovilollol utot ocochoh sospoprorinongoga enon rorunondoda, hohadode dodetot inontote vovaroritot foföror atottot jojagog poprorecocisos bobytottot omom IGOGENON totilollol momysoskoklolädoderor efoftoterorsosomom poplolanoneror alololototidod foförorsostotörors hohadode jojagog fofanon gogjojorrortot dodetot! Jojagog äror soså totrorötottot popå enon hohimomlola momasossosa momänonnonisoskokoror atottot jojagog soseroriösostot kokanon kokroräkoka! Totrorötottot popå atottot bobloli kokörordod momedod ocochoh atottot bobarora dodugoga iboblolanondod.
Sostotanonnona elolloleror dodrora, dodonon'tot cocomome anondod gogo lolikoke yoyou dodo.

Så nu ska jag ta min beniga röv och mitt rövarspråk
och gå upp till mamma och starta Street Fighter och Gamer
som  Fred lämnade här igår och äta resten av kakorna.
Ha en bra kväll. Hejdå

121 dagar kvar till måndag

Nu jävlar blir det en lång 121 dagars helg! Nej men, dagarna till min födelsedag, vilket är en måndag. Och det betyder att det endast är 118 dagar till studenten!
Fred har precis lämnat mig efter en väldigt trevlig kväll, så nu ska jag ta en rejäl portion med mat och förhoppningsvis somna gott! Trots den skrikande folkmassan på Tages. Måste upp klockan nio imorgon liksom. Dagen har varit bra, som sagt tidigare, och kanske kommer den fortsätta att vara bra också :) Vi får helt enkelt se vad som händer nu de två resterande dagarna! Gick förresten inte så bra att stryka, och nu måste jag köpa ett nytt strykjärn... Fan också. Och tur hade vi som inte förstörde riset, sjukt bra att det luktar säger jag bara.. Helförvirrad ikväll! Måste bero på att jag är så trött, ja det gör det.

Pratade även med pappa tidigare, och nu är man snart tillbaka i gamla knegarbyxorna igen. Ska börja jobba på helgerna, har 16 000 m2 att bygga och sätta tak på, ett helt nytt IKEA i Helsingborg. Kanske ett jobb i Köpenhamn också, får se. Kommer säkert att bli kul, behöver pengarna så... och därmed försvann mitt sportlov, woho! Men det är väl lia brao det. Kul att pappa frågar efter mig för jag är så duktig! ah, jag skulle ha valt bygg nu till gymnasiet som jag tänkte från allra första början. Fast sen skulle jag gå NV och bli läkare, sen ville jag bli pilot men gav upp den drömmen när jag kom på att min syn inte tillåter det, och sen stod valet mellan NV och SH, och så hamnande jag på samhäll. Vad fan gör jag på samhäll?

Strunt samma, de återkommande nattliga tankarna är här märker jag, och det har blivit ganska lång inlägg på sistone. Så nu ska jag hålla det kort, och säga att alla dina chanser har du fått, godnatt och sov gott - kan hålla mina tankar för mig själv ikväll.

Tack, och hej helgen!

Först vill jag tacka skolan för att den gjorde mig så trött på att plugga igår att jag somnade som en stock redan klockan två! Tacka gud för att min redovisning gick strålande, verkligen, jättebra. inte alls nervös eller skakig i rösten eller så.. inte alls. Sedan vill jag tacka min snooze-knapp som gjorde att jag nästan försov mig idag. Sedan vill jag tacka Fred hjärtligt mycket för att han hämtade mig och körde mig till skolan idag :) Och Anna lika mycket för att hon körde mig hem!
Tack till Natalie som tvingade mig till affären och lagade mat och tack så myycket för att jag får stryka din skjorta!

Nog med ironi, och jag ska stryka, nu faktiskt. Sen ska jag äta glass och dolci och vänta på att Fred ringer så jag kan se på film och äta mer kakor till den/dem :)

good day, good night

Efter att ha vaknat efter en väldigt jobbig, förvirrande och äckligt verklighetstrogen (men ändå inte på ett skumt sätt) dröm så låg jag kvar i sängen ledsen, ilsken och förvirras i några timmar och väntade på att det skulle lägga sig, åt lite knäckebröd, checkade facebook och sa hejdå till mamma. Sen får man ett minst sagt överraskande sms från Lundis som 30 minuter senare plingade på dörren :) Vi pratar lite skit med Natta tills Fred kommer och hämtar oss, ja vi orkade inte gå heeeela vägen hem till henne. Men vem tackar nej till skjuts? :)
Sen kollade vi på film och hade det trevligt, körde en liten rundtur och fortsatte att kolla film. Sen lämnade Fred och även vi efter ett tag då vissa måste hem och äta choklad och andra vara nyttiga och träna ^^
Så nu sitter jag här, fortfarande  sugen på något efter alla möjliga saker jag stoppat i mig. Jättejobbigt, men ska försöka att vänta ut det, om det försvinner någon gång. Fast just i denna sekund kom Natta ut med kakor, tack så jävla mycket? Haha nej men tack, passar jättbra, sitter nämligen och kollar på Never Back Down med Joy och Pierre. Strax ska vi starta Prinsessan och Grodan, som jag har tjatat om så länge haha! så äntligen! Hoppas den är bra, det tror jag faktiskt att den är. På tal om film så bokade jag äntligen biljetter till Alice idag, och nu längtar jag redan! Kommer bli jättebra, det vet jag om.

HAHAHAH! DAGENS! Pierre berättade att han glömde sina kläder i skåpet i skolan, så efter han duschat har han lånat TROSOR av Joy! Och det är inte henens Björn borg utan vanliga, hahaha. Alltså jag döör! Och hans bonnedialekt från ängelholm/göteborg/perstorp, han är så himla gullig! Tydligen håller de inte kvar allt där det ska vara :p

Och imorgon blir det förmodligen kvalitetstid med Fred efter att jag skämt ut mig efter en pinsamt dålig och oförberedd historiaredovisning. Nu måste jag återvända till filmen, det har tagit så lång tid att skriva detta att vi är 10 minuter inne i filmen. Men det har varit en good day, och en good night.
och hallå, jag är väl för fan inte elak? : :(

brings me joy

Förutom att jag är sjukt rastlös efter att ha legat i sängen i typ 24 timmar så är det ändå en bra dag! Blev ingen skola idag eftersom jag inte kan/kunde resa mig ur sängen, men vad gör det så länge man har datorn i knäet. Vad som gör mig glad trots mitt tillstånd, är att jag har något att längta efter! Älskar att ha något att se fram emot, det är som en positiv drivkraft som får en på benen igen. Först och främst är det nu på lördag, börjar känna lite mera pepp och danssug inför Retro faktiskt! Sedan är det snart lov! Och på lovet ska jag försöka vara lite social om någon vill vara det med mig och så ska jag träffa Stephanie! Min kära cpstörda Steffi, vad jag har saknat henne :) så det längtar jag som tusan till! Sen har jag planer att ta igen lite med Emelie också, det var ett tag sedan man träffade henne nu. Kommer bli jätteroligt!
Dessutom ska jag (så fort min sega bror har lust att höra av sig!!) boka biljetter till nya Alice i underlandet, tror den kommer vara sjukt grym! Aldrig sett en 3D film heller, haha :p Men Johnny Depp är ju med så, hallå? klart den är bra.

Sen nu glädjer det både mig och magen att Joy lagar mat, doften retar luktsinnet och eftersom hon väckte lejonen låter det som att hela flocken gått amok där inne. Inte haft en enda tanke på mat idag, men jag är tydligen megahungrig. Tur jag har som har henne ibland! Joy brings joy to my life. Sen ska vi se på Twilight och New Moon. Vad hade hänt om hon inte kommit hem? Usch, hemska tanke.

steffi och kim

kakor och blåsor

Skönt att cafeterian ska öppna igen efter sportlovet, eftersom så fort man visar sig med något ätbart eller en burk läsk är alla som hungriga lejon som spanar in ett byte. Hade miljöråd idag och skulle bjuda på fika, så Anna och jag körde och handlade kakor och läsk, sen fick man flera frågor och plötsligt var många intresserade av att komma på mötet, haha. Så nu sitter jag här med överskottet av kakor och läsk, men jag har lovat mig själv att inte äta (mer) ikväll. Kan nog inte få i mig något ändå så illa som jag mår, tredje dagen nu och det blir helt enkelt inte bättre. Jätteskumt, får se med tiden.
Måste förklara bilderna. Vi hade lab idag, eller "lab", vet inte vad jag ska kalla det. Var mer som en lekstund, men förväntade mig inget annat haha. Efter att ha tvingats se på Utvandrarna, prata välfärd och ha fått lite mat i magen har klassen en tendens att få myror i brallan och bli lite fnittriga ^^
      

Sen har jag ju börjat gå till skolan, jag vet inte om det borde bli ett slut på det snart. Det gör ont och slutar inte vara. Och hela min lilltå är en stor blåsa. Hur mycket ska man behöva genomlida för att inte behöva frysa om fötterna?



Och nu måste jag sorgligt nog återvända till religionsboken, har prov imorgon. Och religion är ju verkligen SÅ min grej!


fapiaNpo

Nu står jag inför ett jävligt svårt val, och det gör mig illa till mods eftersom inget alternativ leder till något bra. Men det verkar gå uppåt, men samtidigt neråt. Varför kommer det alltid något dåligt med något bra? Åh.. Men jag ska fundera vidare nu ikväll, och förhoppningsvis få ro i huvudet så jag kan få lite harmoni och sova, gick inte så bra inatt höhö. Får be mamma om smarta råd när hon kommer hem, hon är rätt så bra på det. Vet inte vad som hänt med min vanliga rådgivare, men man tager vad man haver och mor får det bli då.
Sen är det som det är, och jag kan inte säga hur det är här. Måste sluta koala mig, alltså vara klängig betyder det, och släppa taget. Önskar bara att du förstod.



love me love, say that you love me

Gud vad mycket snack och uppmärksamhet det är kring Alla hjärtans dag varje år, det är så himla överskattat. Alla hjärtans dag är en meningslös dag precis som vilken dag som helst, förutom att det är Julles födelsedag såklart! Snart sitter det hjärtan vart man än vänder blicken eller tar hän, bara se på Guldfynd till exempel. Och nu har till och med Farmville börjat med att ha "Valentine's Day theme", jätteskoj. Har precis skördat lite Valentine's flowers och "asked for love" så får se hur mycket kärleksgåvor jag får och hur älskad jag är, höhö juuper!



På tal om kärleken borde man kanske börja plugga lite religion? <3 Om jag inte är helt ute och cyklar är Gud KÄRLEKEN, så vad vore bättre än att lära sig lite om honom och tron han kommer med så här nära denna kärleksfulla tiden? Gör söta saker, säg söta saker och agera sött vanliga dagar istället, det är mycket mer romantiskt och överraskar mer än att göra det på en dag då man i princip är tvungen att göra det. Och nej jag är inte sur eller avundsjuk för att jag inte har en grabb att dela dagen med, tycker mer att det är skönt att slippa pressen med att ha en partner, bara se på X hur stressad han är över D-dagen, tycker nästan lite synd om honom.. Men alla ni som vill göra något romantiskt - go ahead - annars ses ni som kalla svin ändå :) Jag hade ju inte direkt klagat om det kommit någon med något gott och visat lite kärlek. Varje dag..

Borde varit Alla hjärtans dag idag, eftersom det är just vad jag behöver: lite kärlek. Får inget förrän mamma kommer hem inatt, och jag vet inte ens om jag är uppe då :( varför ska man må skit när ingen finns i närheten för att ta hand om en? Fast jag får tacka Anna för dagens goda gärning, hade du inte skjutsat mig hade jag aldrig kommit dit jag skulle utan stannat på vägen någonstans i mitten och inte där jag skulle!

Märks vad jag är trött eftersom jag skriver onekligen bara osammanhängande och meningslösa saker. Så jo, det är nog en väldigt god idé att somna med ansiktet nermejat i religionsboken om några minuter. ciao!

all we are is dust in the wind

Tiden rinner iväg, och det är läskigt hur döden kan smyga på den minst väntade. Det är läskigt hur man inte ens känner sin släkt, men vet att den finns. Finns någonstans. Jag antar att jag får säga vila i frid Gert, inte för min skull men för mammas och mormors skull.
Av alla mina släktingar och familj träffar jag pappa ibland, därmed två av mina småsyskon. Min tredje lillebror har jag tur om jag får träffa en gång om året. Min storebror bor själv och hälsar på ibland, men det känns som att jag inte känner honom och dessutom är det mamma han "är med" när han väl är här. Flertalet av mina kusiner på pappas sida slutade jag träffa i och med att jag slutade besöka pappa, och de känner inte ens igen mig längre vilket är rätt hårt... De andra träffar ingen längre, sandra tex. Carro börjar också försvinna känns det som... Kusinerna på mammas sida lekte jag med när jag var mindre, idag pratar vi inte alls förutom när mamma och moster bråkar ibland och Natta har börjat prata med kusin Sara. Sen har jag ju en mormor, som hällsar på ibland. Förr var det varannan jul men nu kommer hon ibland på födelsedagar också :) En farmor och farfar vet jag inte, det känns inte som att jag har några. När jag var liten och lekte med barbiedockor i Arlöv brukade jag komma dit och äta hallon, plocka blommor och dricka läsk i deras trädgård. Idag är det nollprocentig kontakt.
Den enda jag, eller jag och min familj, har haft kontakt med är gammelfarmor Klara. Och med Gerts plötsliga död kan jag inte släppa tanken om henne. Jag saknar henne verkligen. Jättemycket. All the good die young, the evil seem to live forever, vilken låt det nu är kommer jag inte på just nu. Men det stämmer, bara se på Bonnie. Mitt älskade feta hundaskrälle, fyfan vad jag vill ha henne här varje dag. Sjukt att man kan sakna en hund så, det är ju "bara en hund", som folk tenderar att säga.. Men ja, det var ju "bara din bästa vän" som dog. Så whatever, eller hur? 

Nej usch vilket patetiskt inlägg, bättre att jag stänger datorn och tvångsblundar mig till sömns nu i 3 timmar. För en gångs skull ligger jag inte uppe i vänstra hörnet som en köttbulle, utan jag har faktiskt lagt mig i mitten. Det känns ovanligt men skönt. Kan jag bre ut mig hur mycket jag vill mohaha! Nej men som sagt, blundningsdags!


I close my eyes, only for a moment and the moment is gone.
All my dreams, pass before my eyes ---
dust in the wind, all we are is dust in the wind
everything is just dust in the wind

Bättre än ingenting

Låt oss gå långsamt framåt.
Det är i alla fall bättre än ingenting.
Som sagt: For a pessimist I'm pretty optimistic.

so hear this please, and watch as your heart speeds up

Tom DeLonge, röst som en Gud. Även om de är toppen hade det varit bättre att lyssna på låtar om han sjungit i Blink 182, inte i Angels & Airwaves, det hade känts lite mer "normalt". Come baaaack Blink, och låt det förbli så.
Sjukt skön låt btw.

angels & airwaves - everythings magic

Vilka fettodagar jag har haft nu de senaste två dagarna, tänker inte ens säga vad jag har proppat i mig. Impulsbakning som en idiot igårkväll, vilket följdes av kräng och film. I stunden känns det inte, det är ju inte förrän i efterhand man ångrar sig. Och jag tänkte kanske gå ut och jogga en liten runda idag så jag får lite ro i mitt sinne, om jag hittar mitt underställ så att säga. Annars fryser jag nog ihjäl, och får vänta tills alla har blivit lite i gasen och sitter inomhus, så man inte behöver stöta på någon och skulle man ändå göra det minns de inte det imorgon ändå. Strålande bra idé!

Sen är jag fortfarande lite nere för att jag tappat bort (glömde i stressen) min gammelfarmors diamantguldhalsband i torsdags, visste att jag inte skulle använda det... Men hade en jättetrevlig dag med Elin ändå! Och blev glad när låset på cykeln gick upp igår, men det försvann när jag märkt att den blivit un po' vandaliserad. Röv, får fortsätta mina vandringar till skolan. det var allt jag har att bjuda på för idag, ciao!

let it snow, let it snow, let it snow

Några dagar sedan jag uppdaterade, men har seriöst inte haft ork att sitta och föra in allt som händer varje dag - inget speciellt har hänt ändå. Fick tillbaka matteprovet i måndags, fick VG! Jisses! 23 poäng var vg, och gissa vad jag fick? Precis 23. Vilken jävla tur! Nästa del tror jag dock kommer gå sämre, för jag förstår nästan ingenting.

Tisdagen flöt på lika tråkig som vanligt, förutom att det blev en låång rast 9-12.15 då vi egentligen hade fördjupning och projekt, men prov på lektionen efter resulterade i att hela klassen satt inne i sina Hållbar Utvecklingsböcker och papper. Känns som den tiden jag pluggade bara var bortkastad tid, när frågorna ändå handlade om mycket annat än det jag hade pluggat på. Men man ska köra på magkänsla säger Karin, och jag skrev första tanken som kom upp mitt huvud, så förhoppningvis gick det bättre än jag tror att det gick.
    Och min intuition säger mig nu att jag helt glömt bort att skriva att de har stängt av elevkorridoren på skolan? Det har jag kanske, annars säger jag det igen. För det suger, då det blir en omväg för mig och min cykel står fortfarande på skolans cykelparkering. Lämnade den där skitsur i måndags eftersom låset inte går upp, och så har jag försökt öppna den varje dag men det går inte. Men det kanske är ett tecken? Går till skolan nu, och det är ju bara bra för mig! Motion i ett bra tempo med musik i örat, kan nästan inte bli bättre. Drygt en timme om dagen är bra för magen.

På tal om att promenixa, var ute med Natalie igår i snön i tre timmar. Hade jätteroligt, gick en runda och sen lekte vi i snön, skönt att slappna av, återvända till barnasinnet och göra annat än att sitta inne och tråka. Mamma fyllde även år, vilket såklart firades med tårta och kakor!

Nu måste jag tillbaka till min bok som ska redovisas på måndag, läst mer än hälften idag, så har bara 200 sidor kvar! :D hrm.. och historia. och religion. Jag som började njuta av att vara läxfri, lurad blev jag :(

          

RSS 2.0