summertime, and the living is easy

Det ser ju knappt skönt ut! Solbränna och sommar.
42 dagar kvar...


...

Kun tonerne fylder min verden, jeg hører kun musik I mit iskolde hjerte.
For jeg har ikke mere tilovers for kærlighed, og jeg er så færdig med din falske ærlighed
Nu er det forbi jeg skal morer mig - jeg sagde jeg har det meget bedre uden dig
Så nu er musikken kun for mig kun for mig

och skolan tar död på mig, död på mig!
45 dagar kvar allt som allt, "håll ut" känns ganska passande?


och att någon jävel har snott min cykel är väl bara bra, även om jag blev förbannad imorse. Men en timmes promenad om dagen ser jag inget negativt i..

fredag igen, vafan? var tar tiden vägen? 49 dagar kvar...

Varit hemma hela dagen idag. Duktig som fan och har städat, och flyttat saker till nya lägenheten! Och nu är jag ensam hemma. Och snart kommer tååååårarnaaa, nej men undrar hur länge jag får spela på högsta volym?, i och för sig är det fredag och Tages kommer att spela utanför. Och grannarna började borra 9 imorse.. Så, jo. Jag spelar på :) mamma kommer snart hem då hon har slutat tidigare och tar med sig morotskaka :D Bra dag idag!
Igår blev inget vettigt gjort, sjuk fortfarande i och för sig men det var värre igår. Inget plugg utan bara slappe, gotte och Vampire Diaries, sett avsnitt 19 nu och kan inte se fler. Än.. Panik!
Nu skajag njuta av helgen och försvinna in i musikens värld där ingenting kan nå mig, hemmadisco. Kan det bli ännu  mer bekvämt? Litet smakprov på vad kvällen har att erbjuda..:
 
   

   

another day in paradise..?

Var på ganska bra humör innan, lite mycket trött och tjurig men tog en powernap och förberedde för en kväll att sitta med geografirapporten, tills mamma ringer och ber mig hämta ett paket till henne. Såklart jag gör det, för hennes skull :) Men jag säger utan tvekan nu att jag aldrig mer ska gå ut ensam i denna jävla staden, fyfan vad jag vill härifrån. fyfan fyfan och nu sitter jag här med Fred och andas lite. lyssnar på musik och pratar. geografin får vi ta imorgon. vi får ju inte glömma att:


Nytt inlägg

Två inlägg på raken, men detta blir det sista kan jag lova. Kom nyss på att jag ska på arbetsintervju i Lund på måndag!! Hade jag nästan glömt bort, shit. Nu blev jag nervös ju. Önskar mig själv lycka till, måste ju ha ett jobb när man inte sökt till högskola smart som man är. Fast tror inte jag vill gå längre ändå, det räcker med 12 år, for now. Det som lockar med studenten är ju faktiskt att slippa alla läxor och prov. När jag vet vad jag vill göra/bli så kanske. Jag är för guds skull bara barnet fortfarande. I 59 dagar till, höhö.

Fredagen den 16 april som inte alls känns som en fredag

"You will have a peace of mind when you talk to an old friend", stod det i min furtune cookie jag fick i onsdags, väntar fortfarande på att se om det fungerar. Minns inte vad jag gjorde den dagen, förutom åt ute med familjen.. Men jag minns igår! Stack tidigare till helvetet, såg Anna bråka med bibliotekarierna och arbetade på aroralolsjön lite. Efter det följde "samhällsplugg i solen" och sen gick jag hem med mini då han haft praktik i vår matsal och slutade samtidigt, + skulle ner i stan, perfekt! :) kommer hem till en fullklädd syster så hinner bara in och sen går vi ut och går en pinsam liten runda ner till stranden och in på Gina och hamnar snart några timmar på 261 och myser i solen med en morotskaka istället :) eller ja, jag åt morotskaka, igen, som vanligt. Är det inte hemmabakat ska man äta det på 261, ett tips bara. Sen blev det 8 avsnitt VD in på småtimmarna, det tar ju några timmar.. Så ännu en dag gått åt helvete, om man tänker ur ett skolperspektiv. Men matteprovet blev flyttat idag eftersom ingen fattade något på genomgången, och samhällen kanske blir framflyttad och historian är redan det till måndag. Så jag behöver bara fokusera på att skriva historiarapporten nu i helgen - skönt!
 
Idag vaknade jag halv sex, på morgonen ja.. Jag vaknade av att jag satt och lutade mig mot väggen och tittade rakt fram. Ännu ett riktigt psykosätt att vakna på som jag kan skriva till på min lista. Vaknade inte ens, eller jo, men det var som jag suttit och kollat jättelänge och inte sovit, men jag VET att jag vaknade, jag kände det. Medvetandet kom liksom. Vaknade till i detta som kändes som ett vakenstadie eller hur jag ska förklara det, vände mig som ingenting och kollade klockan. Halv sex, okej. Kunde inte somna om...
Och nu är jag ganska trött, så ska ta lite glass, lägga mig under två täcken och bli riktigt varm så jag somnar gott och sova bort hela min fredag. Lämnar facebook, ska fortsätta att vara utloggad från MSN och gömma mobilen ljudlös någonstans och spela lite (mycket) musik. Godnatt.





the way you move ain't fair, you know

you can't start a fire without a spark

Studentmössan kom igår, obooooyohboy vad glad jag blev! Exakt 2 månader minus 3 dagar kvar nu - exakt 58 dagar snart 57! Så lite tid, och så mycket att göra. Jag får inte ihop matematiken riktigt, det är saker varje vecka! Så kan de ju inte göra? Känner hur stressen flåsar mig i nacken och hur trött jag är i huvudet och hur magen strejkar. Men 59 dagar, sen är det över! Får hålla ut helt enkelt. Hatar att sitta inne och skriva rapport när solen lyser utanför. Bjuder därför på några vårbilder jag tagit så vem det än är som bestämmer vädret blir lite glad :)

 


Var i lägenheten idag, mätte och planerade. Nu vet jag hur det ska se ut i alla fall, om det blir som jag tänkt mig. Nu behövs bara lite ny färg sen är det på gång. Ska bli skönt att flytta faktiskt, har en massa skit att sortera och varje flytt innebär en kolossal utrensning av saker man inte ens minns att man hade. Äcklig källare som jag inte går ner i om jag absolut inte verkligen måste och sämre läge till trean och stan, men det får man vänja sig vid. Där rök min plan med Tages i alla fall. Och hur ska jag nu kunna somna utan alla nattvisor och konversationer utanför fönstret? Kommer sakna att någon pratar med mig och håller mig sällskap om nätterna juu..


Famlar runt i mörket, eller dansar i mörkret, kalla det vad du vill. Jag trodde det skulle bli lättare om man fick bort alla hinder, så jag inte skadar mig sårar mig. Och jag trodde jag hade hittat alla men det är fortfarande något hinder i vägen. Men jag kan inte hitta det, vad och var är det? Jag har så svårt att se här i mörkret.

suntaaag

Roligt när saker som inte är så speciella händer på en speciell dag, för då minns man dem. Om en kvart ungefär fyller Johannes 20 år, och det betyder att jag satte mig och tog en drink för första gången på en pub för exakt ett år sedan hahaha. Kanske lite ganska mycket lame och inget speciellt egentligen. Men sen så är jag jag, och vi hade varit i Glumslöv hos Ekvall då Janus hade kommit och liknat en fiskare och sen stuckit ner i stan med jack, jens och någon till jag inte riktigt minns men vi tog en fullproppad taxi så jag fick sitta i knäet in i stan. Jack sparkade upp porten och visade hur stark han var när han drog upp den med ena handen. Ändå sjukt att jag minns det. Men det är det jag menar, inget speciellt blir speciellt eftersom det händer på en speciell dag. Men det var en rolig kväll =) med allt detta skulle jag bara säga Grattis Johannes!

Nu är barcamatchen snart slut, och jag sa ju att de skulle vinna.. ;) Malmö imorgon om jag blir bättre vilket jag hoppas eftersom jag bara legat i sängen sedan fredag förmiddag, och sen så är det söndag. Ni vet vad jag tycker om söndagar.. Sunday always comes too late. nat. får gå ner i stan och säga grattis också, det är det enda jag ska göra ikväll


oh, it's friday I'm in love!

en del av meine newe rumme, fast ska fixa fondväggen.. såklart


Nu blir det flytt närsomhelst. Har båda lägenheterna fram till juni ungefär, men eftersom den står tom och vi får nyckeln på måndag så kan man lika väl börja bära dit all skit i förväg. Stor trädgård på baksidan så funderar på om man kunde haft champagnefrukosten där kanske? Lite närmre än att ta sig till skolan från borstahusen i alla fall. Vi får se.

Nationella muntliga avklarat, historia redovisning avklarad, samhällsredovisning avklarad, och en hel del annat också. Skönt att inte ha något sådant efter en, nu är det endast några rapporter som verkligen måste skrivas sen är det ganska vanilla, än så länge. Klockan är halv åtta, solen skiner äntligen där ute efter en grå dag. Ska steka några haricots berts, ta lite glass och fortsätta glo på film med mor min och jag mår fortfarande illa. Men är lika glad för det för det är friday, I'm in love!


Kyssande vind, åh värmande sol.

Igår fick vi reda på att vi har nationella muntligt i svenska klockan åtta imorgonbitti, så igår spenderade jag självklart åt att plugga till religionsprovet vi hade idag. Gick hem efter provet som varade för min del halv tio till tio och sen kommit hem och försökt skriva ett litet tal och ett jädrans PM. Det går inte så bra, det blir inte bra alltså. Tvivlar inte på att jag kan skriva ihopa något, det är att memorera det som är lite problematiskt för min del. Memorera att inte överstrida eller understrida fem minuter, prick fem minuter. Det känns omöjligt att få in den rytmen. Speciellt på one single night.

Men äsch, det kan inte gå sämre än dåligt. Fast jag borde inte sitta och skriva detta, slösa min tid här. Men jag behöver en liten paus. Har legat och halvsovit framför datorn nu i 3,5 timmar och inte fått något gjort, får rycka upp mig lite. Haft cpnätter nu de senaste dagarna, vaknat mitt i natten i ett ryck och trott att jag försovit mig, dött i sömne, blivit rädd m.m., sen när jag kollat på klockan är den 2, 3, 4, 5, lite i 6. Jobbigt, för det händer ett par gånger per natt. Så det är inte konstigt att jag är och ser trött ut, tar lite tid att somna om igen. Tur att Natalie kommer hem snart, för då ska vi sticka ner och skriva PM på caféet istället, det vore väl fan om man somnade där! Lite morotskaka i magen gör säkert susen :)

Får passa på att lämna lägenheten medan mamma sover, så hon inte känner sig så ensam. Nu när Joy har flyttat blev det lite mer plats här hemma, lite mer tomt - det till och med ekar i vardagsrummet haha. Och är hon ensam kan hon inte göra något eftersom behandlingen hon fått gör att hon får ännu mer ont, "djävulskt ont", i typ 5 dagar innan värken lägger sig, vilket innebär att hon inte kan göra ett skit med sina armar förutom att låta dem hänga. Vilken jävla behandling? Men jo, så är det och nu vill jag att Natta kommer hem för min mage börjar prata med mig nu. Och det låter som den är riktigt gramsi-gramse!


påskägg
mina påskägg, haha :)

I'm sick of fighting battles I can never win

Ligger i mammas säng och kollar på Criminal Minds, och blir förbannad och lite rädd men glad att jag inte är åtta år längre. Vilka jävla psykon, fyfan. Stackars mamma, ingen som tror på henne. Tänk så är han död? Fast det tror jag inte att han är, men ändå. Då har hon spenderat åtta år av sitt liv och ljugit för sig själv. Det är inte bra, man ska inte ljuga för sig själv. Därför ska jag sluta göra det jag med, och det kommer bli lättare nu när inget håller mig tillbaka och jag har ro i hjärnan.
Eller ro i huvudet är det inte helt till fullo, legat i sängen hela dagen och inte vågat resa mig eftersom jag har huvudvärk och är så hemskt yr att jag nästan ramlade när jag skulle ut i köket. Får fixa lite frukt och annat nyttigt imorgon så jag får i mig lite vitaminer, levt på mackor och ägg några dagar nu haha! Men så blir det när man jobbar, lättast så.

Imorgon ska jag och mamma fixa i hennes nya rum, alltså Joys gamla. Hon är så glad över att få ett eget rum, och det förtjänar hon verkligen efter typ fem år om inte mer utan ett! Sen måste jag ta tag i sakerna jag har låtit vänta exakt hela lovet, fan alltså. Jag känner redan hur stressen gör magen orolig, jävla skola.

Nu värmer datorn för mycket på låren mina så jag ska faktiskt lägga ner den och lägga mig själv i min säng på nedanvåningen. Så fort programmet är slut om en kvart femton minuter.



wish you the best

I don't wanna work today, tjalalal no stress

My thumb hurts, my pointfinger hurts, or all my fingers to be honest,
but those two the most, and my feet hurt, my head hurts, my neck hurts and back hurts.
Got home from job 4.45 and fell asleep like 5.30. Just woke up. 8.50. GREAT! How the hell am I going to fall asleep tonight? Crap crap crap. And the nightclub across the street doesn't close until three in the night. I guess I just have to wait and see how this is going to end. I have no idea why I'm writing in english.. and I shouldn't even be writing this, I should be painting eggs with mom, I should vacuum my room, I should take a shower, I should do at least one of my 5 big f-king homeworks! I don't know what to dooooo! springbreak, yeah.. And tomorrow is another day at work, seven - four, I absolutely love it. My driver picks me up 6.30 and I'm home the same time I werewas today. But it's only three more days! Then it's school on Tuesday, which is going to be wunderbaar I say!
and my dog got puppies yesterday :D two, and they are so so so so so soooo cute!


this isn't goodbye, this is goodnight

RSS 2.0