Reseblogg

Gjorde en liten reseblogg, haha. www.ciaosicilia.blogg.se. Ska försöka att skriva där så ofta jag kan :) 

Nu måste vi åka! bacio, puss, kiss, kyss och allt det där!

.. when I had you

Ångest inför morgondagen! Vet inte vad eller hur jag ska göra. Helvete.



WHY DO I WANT YOU,
NOW THAT I CAN'T HAVE YOU?
WHY DIDN'T I JUST WANT YOU BACK WHEN I HAD YOU BACK,
WHEN I HAD YOU.


REMEMBER/ME

Igår med Emil blev jättebra. Fick en stor saftig efterlängtad bit morotskaka på 261, och hey, fick träffat Weich också! Sjukt skoj! Efter fikat gick vi en runda och hamnade på vår ljugarbänk. Sen blev det att gå neråt stan igen, träffade Mini och Tim! Så sjukt bra! Sen mötte jag syster och drog till pappsen. Måste säga hejdå till dem också, ju. Det var också mysigt, god mat och cpstörda hundar :)

Idag, som är tisdag om jag inte är helt ute och cyklar, har också varit skön. Steg upp klockan sju och sen for jag till Center Syd med systeryster. Köpte 6 par skor för 1000 kronor på sko.en och spanade in rean på New Yorker, hittade lite fynd faktiskt :D hann inte kolla på allt eftersom vi endast hade en kvart på oss, så snabbt har jag aldrig shoppat förut! hahaha
  Sen åt vi på Donkan, och ja jag blev besviken att glasen är blåa, och sen mötte jag Mini. Vi tog det bara lugnt och solade i min trädgård lite. Sen kom mamma hem och jag har bara glott på tv och ätit kakor. Tog med dem in i min säng när mamma sa att hon ska kolla på fotboll och nu ska jag starta Remember Me! :)

Måste fan se Gudfadern också innan jag åker!! Och städa.. och packa.. och fixa.. och stressa. säga hejdå. aaahh! 






Will you miss me when I'm gone? [4]

Ganska dålig på att uppdatera, jag vet. Men jag har verkligen ingen lust att sitta vid datorn, har tröttnat på det som fan. Till och med facebook och msn! Haha. Måste lägga in bilder också... Så här kommer mer text än bilder, men det fixar jag senare när jag orkar. Och om jag hinner.

Sist jag skrev var i torsdags. Och det hände inte så mycket mer då förutom att jag somnade smått arg och ledsen på kvällen sen, imbecill... Filmen jag såg var Prince of Persia, helt okej men när man tänker efter helt meningslös ändå haha.
   Fredagen började med en tur till Helsingborg med Elin då jag skulle köpa Kingstonpass. Från tolv/ett till typ fyra pallade vi, sen åkte vi hem. Hon skulle egentligen fixa en grej vid fem, men vi åkte hem istället. Men det blev mys på EH, lek på Butterix och lite klädshopping. Sen åkte jag hem och fixade lite, peppade som fan, mötte upp Steffi som kom hela vägen från Lund, fick ett skitfint halsband av henne! Älskar det! Två guldhjärtan som sitter ihop i en fin tvinnad guldkedja. Verkligen jättefint! Sen blev det Tivoli på kvällen där jag träffade min gamla bästa kompis Sabrina från dagis-femman/sexan :D så jävla ballt! Träffade även på Tobbe, äntligen. Haha. Helt random så står han bara där på Knutan, helskumt. Men då var det avklarat också haha (Y) Roligt! Sen åkte vi hem och Elin och Sandra sov medan vi pratade med Anton Ekvall och company och sen var det efterfest för två. 
  
Lördag blev Singstarkväll. Fick en avskedspresent bestående av bl.a kaviar, choklad, solskyddsfaktor, godis, Oboy, Bamsetidning och kondomer. Tack Lisa och Eva :) Den ska komma till användning! Det var kul, lite bakisseg var man men vann ändå ;) Tiden gick dock skitfort och jag missade chansen att på min sista helg i Sverige på länge gå ner på puben. Men strunt i det! Lia gla ändå och kvällen blev bra i alla fall.
    Idag är det söndag, och Fred hade bokat mig. Så jag har haft en heldag med Fred idag. Från det att jag vaknade klockan tio i fem till inte så länge sedan faktiskt. Det har varit kul! Testat hans nya systemkamera vid havet här och där och kollat på solnedgången och sen blev det lite skitsnack i min giga-säng.
    Imorgon ska jag vara med Emil, vi ska fika nere i stan. Så imorgon kan man inte ligga och dra sig, ska ses redan klockan ett! höhö. Nästan bud på att ta en stor bit morotskaka på 261, tror att det blir det igen faktiskt! Sjukt goda :)


Någon som vill få/köpa ett sånt Sommar-Kingstonpass förresten? Fick ett men det går ut i augusti så det är helt meningslöst för mig... Bara skriv så fixar det sig.

ciao sicilia!

Okej, nu är det som såhär. Det kanske låter som ljug, men saker förändras och det har verkligen min situation gjort. Nu är resväskan köpt, ett utlands/internationellt konto fixat, internetbank också, en ny bikini och lite sommarkläder. Lite ångest eftersom jag är rätt så överdrivet sparsam av mig och det var inte billigt idag, ajajaj, men det löser sig säkert.. 
    Sa upp mig från jobb igår med omedelbar verkan, därför har dagen spenderats i stan med Natalie. Nu ska jag slappna av och se på film, eller försöka att slappna av. Åker nu på torsdag och jag är sjukt stressad! Både på ett ivrigt, bra sätt och ett som jag inte kan beskriva. Och min resväska är kanske för stor, eller inte, jag vet inte. Aaah! Fast juni - oktober, det är ganska länge. Behöver nog en stor resväska. Även om man behöver typ bikini, trosor, shorts och linne bara höhö. Nu ska jag sluta skriva eftersom jag har tusen tankar i mitt huvud och detta kan bli ett långt inlägg annars. Så nu startar jag filmen.

Undra hur det blir när man kommer tillbaka denna gången efter 4 månader och inte en vecka?

för jag var sjutton år, sjutton år på flaket

Fyfan vad coolt att jag föddes på min födelsedag! Vilket är idag. Samma dag som förra året, förutom att denna födelsedagen är extra speciell. Jag fixade solljus till er också, stoppade regnet på studenten bara men fick spara krafter till att fixa sol idag. Alltid sol på min födelsedag ;) så varsågoda! :D
    Nu ska jag strax till jobb, inte så kul att jobba idag kanske och komma hem halv två inatt, men alla grattis och själva grejen gör mig glad i hjärtat så det spelar ingen roll. Får ha mitt kalas på fredag i helsingborg istället ;D
   
Avslutar kort och gott med min omgjorda Maggio-vers:
"för jag var sjutton år, sjutton år på flaket när jag tog studenten i, staden där jag boor!"

Äntligen! Grattis Joy också såklart <3


Student 2010!

Vilken grej! Studenten - bättre än jag trodde den skulle bli! Fyfan vilken känsla. Allt slit var värt det, det lovar jag er. Utspringet och flaket var bäst, haha. Tack så mycket för alla som kom och presenterna, verkligen! Problem med att lägga upp bilder, så fler kommer sen :D Nu ska jag lägga mig i soffan, klaga över att jag ätit för mycket smörgåstårta och kakor och se på Iron Man, 1 såklart eftersom, nej, jag har inte sett ettan.. än ;) när den är färdigtittad är förhoppningsvis Dexter säsong 1 klar också, så har jag att göra på min fritid.

BARA TVÅ DAGAR KVAR!! (*En kan man egentligen säga :D) längtar, längtar, längtar!
Vilken sommar! Student, 18år, jobb på riktigt och utlandsresa själv. Makalöst!




10 juni, dagen innan THE Day!

Sitter (just nu för jag fick ta en paus från allt fixande) och lyssnar på musik, är jätteglad och spänd inför imorgon! Studentveckan är över nu, har aldrig druckit såhär många dagar i rad i hela mitt snart(!!!!!) 18-åriga liv (kanske kommer fler gånger men allt har en första gång, heheh). Sjukt roligt har jag haft och jag vet att jag borde ta det lugnt med min yrsel och huvudvärk men helt seriöst så känns det viktigare att ha roligt. Studenten imorgon! Aaaah. Det har regnat idag, men nu kan man se blå himmel - kanske blir det inget regn imorgon! Vi får helt enkelt see imoorrrrn. Bilder kommer, har inte haft tid eller tålamod till att ladda upp några, varken här eller på facebook eftersom det bara krånglar och klöddar en massa. Ni kan få en försmak på vilka typer av bilder som kommer :) Och nu ska jag dansa vidare vid min stackars tillfälliga handikappade syster som hon blev efter operationen och mamma som är stressad inför imorgon, mohaha.
ciaaaoo



***
Surrounded by flames everywhere,
what I used to be I'm not even there.
The absence of you is killing me.
Promise me, promise me, I will be fine without you
Promise me, promise me, there's more in my life to see you
Can you promise me to see you?


I need to breathe in something new

Dryg dag. Dryg helg. Den har gått långsamt. Men vi har fått mycket gjort ändå! Köket, badrummet och toaletten och hallen färdigmålat!! Tatadaam. På en enda helg, det är inte illa - inte när man vet hur mycket vägg vi faktiskt har. Edvin var här innan och trodde det skulle ligga en massa tejp m.m. överallt. Men vi kör utan tejp och tidningar, penselmålning och små roller för att slippa extraarbete och få det noggrant utan spill gäller. Handlade även en spegel idag, ganska stor, oval. Precis vad jag vill ha. Skönt att det är klart, nu kan jag koncentrera mig på studentveckan istället! :)
  Imorgon ska familjen till Helsingör och handla, kanske hittar jag en ny studentklänning då min är för kort (enligt mig), sen möter jag upp klassen vid elva. Då måste magen ha lugnat ner sig, mår lite illa efter 1L glass och en chipspåse X-TRA, det var inte så smart att äta det under loppen av 1,5 h.. Hoppas det inte regnar bara, får ta med mitt hjärtparaply annars ^^,. Efter Denmark det blir det hem och sen lärarmiddag! Mysigt. Får se hur det blir med discot på Tages, om man får komma in eller inte. Annars går jag hem och har hemmadisco med mamma...
   Nu ska jag klä på mig och sticka till Statoil med Natta, jag är sugen på korv.

Fem dagar kvar till studenten! Och åtta till en ännu bättre dag! <3


det vore nog värre än att aldrig få se dig mer..

HÄR BOR NU ALLT DET JAG MINNS OCH BEVARAR,
DAGAR JAG LEVT OCH DOM VÄNNER JAG SAKNAR.
<3


Makalööööööst vad jag vill åka nu! Jag vill få sommarjobbet avklarat och resa till Sicilien, måste öva lite på italienskan bara. Inte pratat på ett tag.. En månad, ska knappt bli skönt. Packar ner bikinin och inget mer, allt annat kan stanna kvar här i Landskrona. Fan vad jag vill, fan vad jag vill, jag vill, jag vill! Augusti är den varmaste månaden och förhoppningsvis överlever jag den, blir svalare sen i september också ju med en genomsnittlig högsta temperatur på 26 grader.
Nu ska jag försöka släppa mina framtidsdrömmar och tankar och försöka att somna in till Tommy Nilssons ljuva stämma.
bacio! E amo il tempo. È molto caldooo. Per favore - niente pioggia!


Lördagen den 5 juni

Vaknade ganska tidigt idag jämfört med vad jag brukar, såg hur solen sken och att temperaturen stod på tjugo grader och slängde på mig målartröjan. Inte blir det något solande för min del, måste måla. Men det gör inget, jag är faktiskt ingen snögubbe så.. så får det bli! 
   Köket är snart färdigt, gardinstången är uppe men var tusan ska hyllorna vara? de löser saaaj.. Tyvärr gör det nog inte det på toaletten, skyller på att Natta fick välja färgen haha. Men det ska nog bli mysigt, säger inte mer. Annorlunda toalett bara haha. Färdigmålad och andra omgången blir imorgon, hallen är spacklad och slipad och där ska jag börja imorgon!  Natalie kom hem med VM-tröja och "mössor" från jobbet igår, haha. Sverige är ju inte med så får helt enkelt heja på vårt grannland, även om de bara används som målarmössar nu.
 

Dagen har faktiskt gått snabbt, mobilen har legat någonstans på rummet och jag har inte ens tänkt på den. Sol har jag fått när jag gick till Hemköp och handlade glass, chips, kex och en massa gott att ha på kexen till en välförtjänt myskväll med mamma som håller på i skrivande stund faktiskt! Hajen 3 är på på tv:n, men vi lyssnar på Tommy Nilsson istället och har allmänt trevligt.

Fått lite koll på studentdagen också, jag har inte fått se min skylt än men planerat mat och dryck i alla fall. Har tjatat ganska mycket om den i de senaste inläggen, jag vet, men jag är så spänd. Jätteglad över själva dagen, men sen kommer tankarna. Tänk om dagen inte blir bra, utan bara helt orättvis? Nu menar jag inte regn utan något annat med disco och övrigt. Och även dagarna därefter. Hur de kommer att bli... Ska försöka att göra mitt bästa i alla fall. Även om I'll try to never be back again. Nu ska jag lägga ner datorn eftersom den börjar bli jobbigt varmt att ha i knäet.
Ciaoo, vi ses på lärarmiddagen på måndag mitt liv.

Fredag: hysteri, måleri, bf och ånger.

Ber om ursäkt till alla igår, de jag väckte, de jag höll vakna och de jag störde. Förlåt. Somnade vid fyra halv fem och vaknade inte förrän tolv då jag snabbt hoppade i kläderna och cyklade till skolan för att måla våra lakan! Vår som vi ska hålla vid utspringet är skitcool ;D Tog hem mitt lås, vilket var det allra sista jag hade i skolan aah :D nu är det snart över! EN VECKA kvar bara!! iih.
   Sen var jag bara hemma med Natalie en stund, Joy hälsade på en liten stund och sen satt vi i trädgården tills Natalie stack till jobb klockan sju. Då var jag ensam och rastlös och kom på den brilljanta idén att måla! Det ska ju ändå göras någon gång och mamma ska slippa det jobbiga med alla kanter så hon bara kan rolla utan problem. Så fram med stege, pensel och färg och på med musica så var jag på gång! Slipa väggarna där vi spacklat och av med vägguttagen. Aldrig har det varit jobbigare att måla än det var i köket här (dock har jag inte börjat på hallen än med bland annat 7 dörrar och ett valv och x antal vägguttag och något skydd för kanterna som inte ska målas det heller och jävligt högt i tak...). Men så jävla högt i tak i köket, plus snedtak och kylskåpet står bredvid snedtaket så fick klättra upp på skafferiet bredvid och luta mig neråt. Det var nästan att jag inte nådde eller kom ner, och där var sjukt trångt så det var tur att jag inte har helt kass rygg utan bara halvkass.  Mamma kom hem mycket tidigare än vanligt, redan klockan elva så jag var bara nääästan klar. Men hon blev så glad att vi satte igång att rolla och höll på till nära klockan två på natten. Sen tog vi lite nattamat och nu sitter jag här. Imorgon blir omgång två, och toaletten, och hallen. Mycket fixande innan studenten.

 

You don't know anything, so don't ask me questions. Keep your mouth shut.


Torsdagen den dagen Hanna tog studenten!

Johan körde mig inte till Eslöv som han sa att han skulle göra och jag missade nästan bussen pga den jävla kameran som inte ens var laddad som jag trodde att den var! Hade inte blivit så stressigt om jag inte varit ute på stan tidigare, men det var bra eftersom jag fick träffat Kevin! :)
   Studenten var jätterolig med utsökt mat och jag är verkligen jättespänd på min egen nu!! Märk väl, inte ofta jag har två utropstecken efter varandra. Så glad är jag för att ta studenten!! :D Även om jag bara är 17.. Men det löser sig förhoppningsvis.  I skrivande stund är klockan kvart över tre och jag ska sova för herr fylla är inte snäll mot mig, och det är skola imorgon. Godnatt.


  
  

Onsdagen den 2 juni

Idag steg jag upp klockan åtta men minns inte varför riktigt, sedan mötte jag Januzzi och stack till skolan för att ha en meningslös (beror på hur man ser det) lektion där vi kollade på destruktiva sekter och sedan chillade vi lite i matan. Ungspannkaka med lingonsås, klart man ska äta då! Sedanvar jag tvungen att träffa Peddostefan som kom ut svettig ur träningsrummet, mer om det eller vad som blev sagt är inte relevant eller lämpligt att publiceras. Mer än att jag borde ha en egen dragvagn, två stora muskulösa män och en piska så jag kan piska dem som en gladiator på studenten enligt honom...? Nog om det, som sagt!  Efter det cyklade vi hem och då träffade jag Dennis som hade köpt choklad till mig :D Snackade och kollade på cpankor i en hel timme! Efter det var jag trött i benen och la mig i trädgården och relaxade i solen tills barnen kom och lekte och jag stack upp.
  Stack ner i stan lika snabbt som jag kom upp och mötte Engan och Lantz som planerat, satt på Tycho en stund och både rullmannen och Elin gjorde oss sällskap (och självfallet sommartecknet också - bergsprängarkillen!) Sedan blev det pizza och pommes på Rhodos innan Elin lämnade oss och vi stack till 261. Sen gick jag och Engan hem till mig och drack lite vin och glodde fotboll och jag fick reda på att jag bor i någon kompis gamla lägenhet, IGEN! Sen drog jag till exan för att vara lite social och det gjorde jag helt alene och bekämpade lite av min sociala fobi. Feels good! vid halv elva blev det för kallt och ganska mörkt och folket lämnade, jag gick hem med Jonte, Janus och Kohle vilket var ganska roligt men jag får inte berätta varför :( hahaha.
  Sen slutade kvällen på Mc Donalds med Emma, Jonte, Julia, Crona, Anna och Sara och därefter en Kim hemma redan tjugo över tolv :)

imorgon är det studentdags i Eslöv :D

   

you can stand under my umbrella

Kunde ikke somna inatt alltså! Kan bero på att jag tog en powernap på två timmar efter skolan eller för att jag fick lite för mycket vin och peach melba i systemet under kvällen, en hel chipspåse var inte särskilt bra det heller. Fast gott var det! roasted garlic, mm . . Inatt är det hjärnspöken som håller på. Jag är trött, jag är hungrig, jag vill sova. So leave me alone.
  
Första betygssamtalet av de sista idag och jag är väl nöjd, vet att jag förstört för mig själv genom att inte prata på lektionerna eller diskuterat så får låta mitt VG bitchslapa mig i ansiktet. Det sved. Nu kom mamma in genom dörren och jag är inte ensam längre! Roligaste på Hemköp med Natalie och Plånkan som jag inte får berätta. Jag gillar mitt paraply.

 

RSS 2.0