Vad var det jag sa?

Elva dagar kvar nu, betygssamtalen skrämmer mig. Om vi ens ska ha sådana. Jag vill inte.

Lite medina

Når du siger du elsker mig, som du ofte gör, vil jag gerne tage imod og bare glemme alt det lort jeg gik egennem för jag mödte dig. Men du fortjener ikke straffen for et mindre. Jag er ikke så god til att kompromis for för jag mödte dig, der var jeg jo alene. Og jeg er stadig ved och laere og finde ud af hvordan vi to kan forenes, selvom vi ikke er her for hindanden. Og selvom du virkelig kan pisse mig af. Så vil jag altid vaere din for hey for faen'. Og selvom vi to har helt forskellig smag så skal det ikke skill os ad.
Ja vi to hörer sammen.




Kärlek vid sista ögonkastet

Jag fick VG i matte, och det räcker nästan för att hålla mitt humör uppe just nu. Jag vill ha sol och är trött på mulet väder, 12 dagar kvar, så vart är solen? Studentfirande på torsdag i Eslöv, 8:e i Lund skulle jag tro och sen min egen den 11:e och kalas i Arlöv den 5:e och 18årskalas för mig själv den 14:e. Mycket kalasande blir det ju. Idag är det morsdag så jag funderar på att bjuda mamma på restaurang ikväll, eller städa och packa upp som en galning i lägenheten. Hade nog gjort henne lite gladare just nu faktiskt. Fast jag orkar inte ett skit idag. Nu blir det frukost (chips och nappar räknas inte..)

   

barnpassning

Wakeupcall genom att bli kissad på av valpen Pucko i min säng, svettig men sjukt snabb cykelrunda till skolan för att tiden gick för fort, fick klistermärke av Janus, bortglömd i en timme i solen tills pappa kom och hämtade mig, TV, studsmatta, my little pony "Paraden", valpkelning, fotbollsmatch, köttbullar och makaroner och oboymackor och här är jag nu. Påminn mig om att inte skaffa barn.. eller bli barnvakt. Tack.
Behöver lite choklad efter idag, och för att få annat att tänka på. Koppla av lite.
  


Jag är meganervös inför imorgon, ska få reda på hur nationella gick. Jag vet inte om jag vill veta! Aaaah, nej hilvede nu blev jag stressad igen.

waddaya want frommi

Icke skrivit på två dagar och sju timmar, illa! Jag minns inte ens vad jag gjort på dessa två dagarna. Fitt(ursäkta)nationella igår... hem och BADA för första gången på jävligt länge. Sen minns jag inte..
  Idag, punschrulle/dammsugare till frukost, väldigt nästan överdrivet lite att göra i skolan och hem med Januzzi. Direkt till lägenheten och hämtade diskmaskinen och sen hem igen och somna i trädgården. Brände mig. Ut och överdrivet snabb men rolig och skön powerwalk med Edvin, hem. Skoskav. På med starwarsplåster. Träffa Mini, träffa Bellas valp Pucko, till Mc Donalds med Mini för att fylla upp fettförrådet som jag nyss gått bort och äckeltanten i fönstret som skrämde mig så jag blev tårögd och tappade andan. Och ja, det bästa! Körde nästan på en ekorre med cykeln. Aldrig sett en ekorre innan och nu stod den preciis bredvid mig :D
Det är det enda jag minns, just nu är jag jätteglad faktiskt. Även om det befinner sig tusentals jobbiga tankar i mitt huvud. Skola, betyg, student, jobb, sommar, kropp, kompisar, kärlek och killar...

Måste fixa en lampa till mitt rum, här är inte lite mörkt asså. Måste fixa en bild också på hur det blev. Helt okej tycker jag faktiskt :)

för-be-anna-d

VG med 2 poäng från MVG, precis VG, 1 G-poäng från VG och 1 G-poäng från VG igen. Jävla skit alltså! Hade jag bara inte slarvat på en uppgift hade jag fan ta mig fått VG! Helvete, och nu måste jag få VG på nationella - annars blir det bara G i slutbetyg i matte C. Så idag är jag för-be-anna-d. På mig själv då för det pinsamma slarvfelet, och jag har aldrig räknat såhär mycket matte i hela mitt liv. Nu ska jag räkna matte för sista gången någonsin (hoppas jag iaf) och sen jävlar i det.
   18 dagar kvar!

"Vad är väl en bal på slottet?"

17 - 23,  sex svettiga timmar tog flytten. Man kanske inte ska börja så sent, men kunde ju inte börja medan mor var hemma. Det hade förstört överraskningen lite. Allt gick bra, och jag uppskattar verkligen pappas och mias, joys och pierres och rikards (och min och natalies såklart) hjälp. Allt bara ställdes in i lägenheten så det såg ut som ett bombnedslag haha, men det löste vi igår. Nu ser det bra ut förutom att vi inte monterat upp hyllor, tv och dator. Tack och lov för bärbart! haha

Om cirkus en timme sticker jag, bal står på schemat och jag hoppas verkligen att solen vill titta fram eller regnet hålla sig borta åtminstone. Min dag är redan rutten som den är, så regn vill jag verkligen inte ha.
I gotta feeling eller? Behöver lite pepptalk.. Detta är ju min "chans att vara den prinsessan du verkligen är", hahaha.

Let's get these teen hearts beating. Faster, faster.



Helt utmattad. Aldrig haft såhär ont i kroppen under hela mitt 17åriga liv. Ryggen, magen, benen, armarna. Överallt, haha. Lycka till att gå med klackarna ikväll! Ajajaj mina vader.

tvåtimmarkvar

Mamma har dragit till jobb, så nu kan mitt och Nattas hemliga uppdrag börja! Blev ingen mattelektion idag, viktigare att jag hjälper till med flytten. Historian gick så dåligt ändå så jag skäms och inte vill sätta foten på skolan igen, för idag. Om två timmar kommer flytthjälpen och då ska allt iväg. Mamma kommer få en chock när hon kommer hem moha ;D Nu ekar det i hela lägenheten och jag är faktiskt ganska ivrig. Så nu får jag fortsätta att packa. Fyfan vad kläder man har, måste sluta med min "kanske" hög haha! Nej, måste gå.

Hejdå Tages, hejdå 5 minuter till City Gross, hejdå Olivers, hejdå treans busslinje och hejdå stan... :(
gonna miss ya

GRATTIS NATALIE!

GRATTIIIIS SOM FAN TILL JOBBET!
Kanske borde man åka till Sicilien i sommar?
Syrran har ju ändå ett hus vid stranden och jobb där nere nu i några månader framöver ;D
Så jävla kul för henne! :)
jobb vs semester, semester vs jobb
alltså jag vettefan. Vad ska jag göra?
hade bara velat komma bort härifrån.



KANSKE/ÄR/JAG/KÄR/I/DIG

Nu är jag på lite seriösare humör igen, helgen är över och nu måste man skärpa sig lite. Märk lite. Träning blev det för hela slanten igår. Sprang nära 2 mil, men fick ont i fötterna så fick stanna och köra på situps/plankan istället. Jag har träningsvärk i magen idag. Efter matten som är 15 - 17 på onsdag ska jag ta mig en runda också.

Vilken jävla vecka, måndag idag och det var en repetition på matten där jag inte förstod något och vi har prov på måndag! hade även en nästan timmes lång megatråkig redovisning om tråkiga författare som nästan hela klassen somnade till, skillat ;) Pinsamt utan ljud och jag som fick imitera grisar, människor osv.. Ganska pinsamt men ändå skämdes jag inte så mycket som jag trodde att jag skulle. aja :D Imorgon ska jag till statushuset och på onsdag har jag historiaredovisning.. och även på torsdag är det matte 15 - 17 när jag faktiskt är LEDIG! Fredag är det matte klockan 8 på morgonen och sen är det bal på kvällen till klockan 01. Lördag blir det att räkna matte om jag har tid eftersom på söndag ska vi FLYTTA och på måndag är det prov och på TISDAG är det NATIONELLA i MA C!
hur fan ska jag hinna allt? Vad ska jag göra? Ja, jag känner mig stressad.

Jens Lekman - Black cab
Jens Lekman - Kanske är jag kär i dig



saxtorpstime!

06.24, mamma ringer och väcker mig: "släpp in miiig". haha (hade lånat ut sina nycklar till gästerna), "får jag sova hos dig?" jag svarar javisst, och en minut med oavbrutet prat senare ligger hon och sussar sött bredvid mig. jag älskar min särmamma.
Gårdagen blev inte som tänkt, och jag hatar att en liten grej som går fel han förstöra allt. Jag måste lära mig att få bort den känslan, allt är inte alltid perfekt. saker kan gå fel. Nästa gång ska jag gå, för då är jag stooor. Jag är nervös! ville gå ut igår.. Men det var skönt att få sova ut istället, och tobbe höll mig sysselsatt med trevligt 'sällskap' hela kvällen/natten :)
    Tobbe har jag aldrig nämnt innan, det är en kille som jobbar i Helsingör med min syrra och som enligt henne hade passat perfekt ihop med mig :P Jag har inte träffat elller sett honom, och han detsamma. Jag vet bara att han bor i Helsingborg typ, spelar fotboll, är längre än mig, "min typ av kille", tar studenten detta året och gillar Paramore! haha, låter väldigt bra i mina öron hittills ;D vem vet? får se hur det går med det, lite roligt är det i alla fall. hon kan ju ha rätt, hihi.

Nu sitter jag hos pappa i coola Saxtorp och ska nog snart gå ner och vara lite social, ska bara slita mig från datorn, kanske öva lite på min redovisning och sen orka ta mig ner för trappan..


konstigt väder, konstiga drömmar, konstiga tankar och konstigt folk..konstigt.

Igår var det endast en månad kvar!

Onsdag eller torsdag och fredag spenderades i nya lägenheten och med Fred som blev en hjälte ännu en gång, och mamma tackar dig ännu en gång haha. Kom hem från Fred klockan 04.00 inatt (imorse?), som det kan gå hähähähä
Just nu vet jag inte vad jag håller på med, ska stax bort i lägenheten i regnet för att jag lämnat bacardin där och gallianon och strohrom, blablablabla jaaa.. Nu ska jag gå och möta Johnnie och se vart kvällen tar mig. poss.

Liquid confidence

If one drink, could make tonight,
slip your mind then you should drink up,
so you can convince yourself that I am cute
We are an example of, why not to fall in love
It takes a turn and then it hurts
more than you could dream of.

Well you've got nothing to lose
Except for me and you


29 days left

Utkast 13 maj 02.36

Fyfan vad jag har ont i ryggen. Mitt huvud värker. Min nacke värker. Min mage värker. Inte nog med min fysiska smärta så fortsätter jag att plåga mig själv, löjligt nog medvetet, med psykisk smärta också. Jag hatar vad jag har blivit. Jag hatar min situation. Mig själv. Jag ångrar mina val. Jag ångrar allt jag har förstört. Jag önskar att jag kunde åka tillbaka i tiden och göra om alldeles för mycket. Endast 29 dagar kvar, känns inte lönt att ens försöka nu. Det är för sent. Allt var så mycket bättre när jag hade "mina tjejer" vid min sida, jag saknar det. Arlöv och Lundatiden. Att ha ett stöd endast ett samtal, en promenad bort. Någon att göra ingenting med, någonting med, prata med. Om allt och ingenting. Och att jag trodde att ett bekräftande svar skulle göra saker och ting bättre är så himla löjligt, befängt, för det har det inte blivit. Jag som brukar vara så jävla lättlurad, varför kan jag inte lura mig själv?  Denna gången går det inte. You can't start a fire without a spark helt enkelt.. Jävla rädsla. Var kommer den ifrån? Denna rädslan för att vara ensam? Känner mig som en Blair Waldorf vars hela liv kraschar om jag inte har någon som backar mig, som tycker om mig. Jag har egentligen allt jag behöver: två katter, en dator, en stor säng, choklad, tv:n, skolarbete att försvinna in i och en mamma och en syster när de väl är hemma. För helvete.
    Jag antar att det enda jag kan säga nu är I'm sorry. Om jag bara kan sluta hata och förlåta mig själv..
Nu ska jag se på lite GG och sedan sätta på over 'for it started på repeat, eller min sovspellista suntag och sova bort dagen. Den här decoy-stilen passar inte mig. Fast först bort i lägenheten.


snart bal "wiiiie", och student wiiiiiie

I'm singing in the rain

Fick ett jättetråkigt besked idag, men även bra. Jag vet att studenten är nära, bara 30 dagar kvar nu, men jag trodde att Karin skulle vara med och säga hejdå. Men det kommer hon inte och jag ska inte säga varför eftersom jag inte tror att jag får det och det är inte schysst. Det är faktiskt jättesynd eftersom hon är min favoritlärare på skolan. Britt var också skön men Karin och Jocke är helt klart bäst. Trist, trist. 
  Men fick även bra besked, jobbet ringde idag och jag fick jobbet! Börjar redan måndagen den 14 juni. Yes, på min 18:de födelsedag och endast tre dagar efter studenten, nattskiftet också... Men, that's life? Blir säkert jättebra. 
  Betygsnack idag också, fick slutbetyg i tre ämnen, tre 100p kurser. MVG på alla! Behövdes och det känns wunderbar, trots regnet. Hoppas det inte regnar på balen.. Eller studenten... Efter de torra makaronerna vi fick till lunch blev det skjuts hem av Anna och nu sitter jag i mörkret på mitt rum och ska snart lägga mig i sängen och stirra och försöka sova lite innan Jonte ringer så vi kan köpa godis och glo på film! Jävla huvudvärk jag har, behöver choklad.
 
Kan ju säga att det var tur att Fred "Dagens miljöhjälte" Fellerstam kom igår, fick städat och det behövdes haha. Nu kan jag se min säng och tussarna är döda. Och det mystiska paketet igår var från ABC-gruppen :D
  Och nu är det helg, äntligen. Tackar Gud bokstavligen för att ha fått in Kristi himmelfärdsdag i kalendern så vi stackars studerare och knegare får vara lediga ibland. Ikväll är det studentfest och det ska bli kul att se vad folk tagit på sig eller vad som händer när de tror att ingen ser mohaha ;)

I'm not so naive, my sorry eyes can see

Var jätteduktig i lördags och lämnade massvis med saker i lägenheten, nu är det minsann tomt här hemma. Kändes jättebra vilket gör det väldigt konstigt att söndagen var en riktigt crappy dag. Var riktigt jävla sur och på dåligt humör och inget gick min väg. Äckelsvenska och naturkunskap som fick vänta och matten jag inte förstod mig på. Kunde itne göra ett skit som var roligt, tackade nej tills Kevin kom och fick ner mig till solariet. 4 minutos in heaven. Sen hem, satt och snackade, ner till City Gross och handlade gott så jag kunde plugga och sen tillbaka till köket med mitt choklad, lite chips och hemmagjorda pizzor. blev inte mycket sömn den natten
fyfan vad trött jag var klockan sex igår alltså. halvsov i duschen och får reda på att jag hade TVÅ gpoäng från vg på mateprovet, vilket verkligen suger röv. Sen en redovisning där 2 av 7 hade gjort sin del som resulterade i att Marie pratade med oss enskilt och frågade om redovisningen, upplägget vad vi skulle prata om med mera, bra grupp på att ljuga alltså hahha shit. hem, träffade joy, ut med henne, träffade natta och bella och åt på 261, hem och plugga (halvsova) och sen för att få i mig lite socker åt jag förutom kakan på 261 tre munkar, 200g marabou, en påse chips och drack en burk med cola och en flaska MER krusbär. väldigt bra ja. Kom inte i säng förrän klockan två och då hade hjärnan bara påbörjat alla jävla funderingar fram och tillbaka.. vaknade halv sju imorse och tog mig en dusch, skammen går inte att skrubba bort ens..


Nu hittade jag precis en lapp som säger att ett mystiskt paket till mig har ramlat in på Paradiset, får släpa mig ner dit och se vad det är, självfallet :) och handla negerbulle till mig och mamma, det är ju faktiskt negerbullens dag idag.
Sen ska jag fortsätta dagdrömma och hoppas hoppas hoppas på Sicilien i 2,5 månader efter studenten!! hooooppaaaaaaass

 

you give and you give, and you give up


Den är min min min min min, ville bara säga det
fan att kicks fått in den nu.. haha
can't be too careful anymore

and that's what you get

Äntligen kan man sätta sig ner en stund, andas lite och bara sitta. Inte för att jag har haft så mycket att göra dessa senaste två dagarna egentligen, men när man inte har något med skolan så är det annat. Vilket jag absolut inte klagar över :)

Samhällsdebatten i tisdags vill jag inte prata om och religionsdebatten i onsdags blev väl ändå okej hoppas jag. Efter skolan i onsdags följde jag med januuzi, jonte och piffer till Rhodos där vi träffade på Kevin och Dani, skoj skoj! Inte setts på ett halvår så det blev en lång runda med Kevin i stan, ner till Lund och upp till Helsingborg och tillbaka till Landskrona igen. Kom hem vid sju, lägger mig i sängen och äter negerbullar (jane köpte en 20packslåda som mysteriskt nog hamnade hemma hos mig i slutändan) så när Fred kommer klockan åtta börjar han asgarva åt mig som ligger i sängen med lådan bredvid mig med typ 6 stycken kvar.... Men vadå, vi skulle ändå ut och gå så det gör väl ingenting. Och det gjorde vi! Kom hem klockan elva! (lovar, vi kollade inte på transporter 2 alltså)  sen var det godnatt för min del och torsdagen var en bra dag förutom förkylningen och hostan med en snabb runda på stan innan skolan och efter den stötte man på basse och pratade lite med honom som också var ett jävligt bra tag sedan man gjorde och sen blev det fika på Maddes med tiniministringbikini och Alfred och hans pappa, haha! trävligt. Sen åkte de iväg med bussen och jag mötte Kevin och gick och solade med honom. Sen gick jag hem och umgicks med Natta och Bella, åt chips, åt sista negerbullen och smakade lite ur sommar-sortimentet från systemet. Liten runda ner till paradiset för att handla sprite, cigg och kvällen slutar med gladiator, chips och äpplemunkar!

Idag mår min mage inte bra och jag förstår nog varför men samtidigt måste det bero på annat också. Så jag ska lägga mig i sängen och ligga kvar där hela helgen minus imorgon och bara ligga och äta sourcream -n- onionchips. iPoden är laddad och klar, hörlurarna ska inte lämna mina öron på flera timmar ska jag säga, nu är det paramorekoma som gäller! eller nähä, ska lämna saker i lägenheten först. men sen så. ska gråta en skvätt över hur elaka mina klasskompisar är som skattar åt mig, bär mig och säger att jag är kort också. kommer sakna den klassen..

och jag skulle hämta ut mina studentgrejer idag men de fanns inte där, var faaan är mina saker!?



Love's not a competition, but I'm winning,
and I never wanted to say this; you never wanted to stay
I put my faith in you, so much faith and then you just threw it away
but things are looking up, finally
and I won't be the one to dissapoint you anymore.


måndag igen

vad detta är drygt.
ingen vaken och kan ej starta film..
Ger sömnen ytterligare en chans.
hjärnspöken inatt som inte lämnar mig ifred.


once a failure, always a retard


what's the point?

Vad sorgligt att hela ens liv får plats i några lådor, men fan vad jag har slängt en massa. Gamla trä- och syslöjdsgrejer som inte alls var några keepers och sammanlagt i familjen blev det sopsäckar med kläder. Så nu består mitt rum av en säng, dator och endast lite kläder. Skulle bort med en massa grejer i bilen vi fixat, men såklart blev det strömavbrott just precis då.. Klarade harpan 5 ggr på raken i alla fall innan batteriet tog slut, inte illa :)

Och jag vet inte vad jag ska skriva.. Har inte haft tid att sitta vid datorn på dagar för tusan, suttit från 8 - 16 med projektrapporten, haft utvecklingsamtal, varit på kalas, passat våra valpar, klämt in någon fika, packat, flyttat, faktiskt hunnit med lite party och kompisar, sett flera avsnitt på mina serier och sen har jag skrivit mer rapport och pluggat till prov. Mycket nu, och det ska bli skönt att bli av med all jäkla skola samtidigt som tanken på studenten skrämmer mig, 40 dagar kvar nu!

  hejdå äckliga fondvägg :)
 en av alla parfymflaskor jag sparat, fråga inte varför..

 den svarta är en Chihuahua , fatta så små de är :D
 och så såg det ut när jag vaknade 20.30 igårkväll.

sov idag från 5 till fyra, men är fortfarande trött. Vad är det för fel på mig?
behövde bara en bekräftelse, I guess..  :)


RSS 2.0