Tisdagen den 27 juli

Sitter ensam hemma i fåtöljen, glor på tv och gör absolut ingenting annat än äter mina tre korvar, mammas hemmagjorda potatissallad, lite rivna morötter för nyttighetens skull och bara tanken på vattenmelonen till efterrätt får det att vattnas i munnen på mig. Måste äta melon som fan, köpte en halva på 4,7 kg och där är fortfarande över.. Pissar exakt hela tiden haha, sjukt saftig.
Jag har saknat detta. Att trycka i mig mat till Biggest Loser, ganska sjukt kanske men det känns faktiskt bra. Och idag har jag inte planerat att göra något annat än att se på min film klockan nio, Closer. Den verkar bra iaf! och nu ska jag se om jag hittar wallander vittnet, inception och kanske någon annan bra film som jag måste se :) kanske regnar det senare idag, det ser så ut, vilket betyder movienight!

That's it, puss och hej.


From S to S

Sådääääääärja, tillbaka till de gamla vanorna. Fapiapo, si! Sitter i fåtöljen och gör inte ett skit förutom äter på mina chokladöverdragna jordnötter. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning eftersom kvällen bjuder på grill/inflyttningsfest i Malmö. Ingen aning om hur länge det kommer att pågå eller om jag kommer hem inatt. Vi får helt enkelt se :) Annars blir det kanske en tur in till Inferno eftersom jag har hört att det har öppet till tre nuförtiden!? Grymt bra, speciellt nu när man är arton och allt. På Sicilien var jag liten då man får röka och dricka där när man är 15 år, så nu känner jag mig stor igen höhöh. 
   Har inte mycket mer att säga nu. Eller jo; Torstens. Vilken överraskning när man skulle ner där i förrigår. Inget Akro inte. Men det var fint och jag fick träffat på Johan och det var skooooj :) Skoj också att vi har köpt pool och att  jag och mamma hade en mysig dag i trädgården och grillade dagen efter vi hade kommit hem :)

Nu skäller magen på mig att jag måste äta frukost och sen ska jag ta tag i mig själv.
ciao

De senaste dagarna:




Grillfesten:



RSS 2.0